gost 382909
Domaćin
- Poruka
- 4.665
Pijem kafu šokirana, kad je već prošlo četrdeset minuta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Lunasa jesi ti zemara?
Nisi valjda Licanka???????

)))))))))Znači ništa od jutarnjeg spama.. stvarno ste dosadni..
Nema veze, kukaću ja kako su mi pločice štrokave i kako sam ih oribala do pola i kako ću sad da plačem od muke.

Hercegovka)))))))))
- - - - - - - - - -
Ma kako ništa i zašto mi ulećeš u tok?!![]()

četeres minuta ribaš pločice , pa to je za pohvalite se

Izvini, slučajno sam.. sad bih ubacila neumesnu šalu o Hercegovini i Dalmaciji i tucanju kamena i glodanju kore sa drveta.. al' odlučila sam da danas ne budem bezobrazna..![]()
Hercegovka)))))))))
Nije problem što piješ. Problem je što piješ s mužem..![]()
A, to, tvrdoglavo ko bizon.
Mislim da je to najkritičnija kombinacija. Hercegovka i Likota...
Bojim se i da pomislim kako to izgleda uživo...![]()
Ma on mi je najbolje društvo.
Ne mogu bre da pijem sa drugaricama pa da slušam o momcima/muževima/svekrvama/pelenama/vežbanju/poslu/...
Jedino sa bratom mojim pobratimom, s njom mogu uvek i o vaščemu da pričam il tupim il štagod, al ona mi je brat pa se to ni ne računa.

Ma on mi je najbolje društvo.
- - - - - - - - - -

ja skoro nisam pogledala dobar film, dajte predloge. jel gledao neko bridge of spies, revenant i jos koje novije?

ja skoro nisam pogledala dobar film, dajte predloge. jel gledao neko bridge of spies, revenant i jos koje novije?

Šta fali filmu?revenant gledalo moje dete, a i covek mi, oboje se smorili..ja nisam, ali izgleda da su ocekivanja bila velika, obzirom na to koliko su ga i kako najavljivali.
koji zanr volis? i ne slusaj atavizam sa El topom, osim ako neces da obolis od posttraumatskog sindroma
kanim se da gledam Opkladu veka, svidja mi se ekipa glumaca, samo nikako da stigne na red. ako sam kod kuce, uglavnom zaspim cim upalim lap top i krenem da gledam film. bruka.

revenant gledalo moje dete, a i covek mi, oboje se smorili..ja nisam, ali izgleda da su ocekivanja bila velika, obzirom na to koliko su ga i kako najavljivali.
koji zanr volis? i ne slusaj atavizam sa El topom, osim ako neces da obolis od posttraumatskog sindroma
kanim se da gledam Opkladu veka, svidja mi se ekipa glumaca, samo nikako da stigne na red. ako sam kod kuce, uglavnom zaspim cim upalim lap top i krenem da gledam film. bruka.