Šta trenutno radiš 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isla do dz po opravdanje za malenu... tamo cigancica... 10 beba i sve cute... da ne poverujes...
Mala nas zeza opasno... upiskila se jedno 6 puta i 2 puta ukakila tj.nijednom nije javila da hoce da piski/kaki ceo dan. A u vrticu sve bilo ok. Bila bez pelene. I kad sam dosla po nju i vidim je u istom u cemu sam je poslala bas sam se obradovala a onda dosla kuci i evo sam upalila jos jednu masinu njenih upiskanih trenerki, gaca i carapa... napolju duva neki sugav vetar... i oblacno i nije... sve vlazno i mokro...

Jel mi treba turpija za nokte... ili ne... mislim treba mi... ali mi nije jasan raspon cena... te ove su kineske a ove nisu...
Kako su sve identicne, zar proizvodjac ne moze na neki nacin da zastiti svoje ime i brend?
Kako uopste da znas sta kupujes?

- - - - - - - - - -

Pojeli smo narandze... sad cemo jagode...
A meni se tako jede neka cokolada... nesto jako... veceracu sunke normalno... ali treba nesto u medjuvremenu...

Jel mi treba turpija za nokte... ili ne... mislim treba mi... ali mi nije jasan raspon cena... te ove su kineske a ove nisu...
Kako su sve identicne, zar proizvodjac ne moze na neki nacin da zastiti svoje ime i brend?

- - - - - - - - - -

A meni se tako jede neka cokolada... nesto jako... veceracu sunke normalno... ali treba nesto u medjuvremenu...

Због чега мислиш да нас све то занима?

- - - - - - - - - -

Godinama koristim set na baterije. Meni je to stvarno odlicno.
http://www.kupoman.rs/photos/deals/11078_9651.jpg

- - - - - - - - - -

Jedem vanilice.

Poslednja izmena:
mlađi opet baco peglu...:dash:
u međuvremenu skuvala žito...
napravila još jednu vrstu kolača..
inhalacija prošla bezbolno...
eno ga krlja kiflu...
pitam se dokle će.
..
Sta je problem? Prejeda se?
Moj klinac sada ima povremeno napade gladi. Pre 2-3 nedelje je otisao da vecera, sam ce sebi spremiti i uz sve ostalo pojeo 11 parcadi hleba:eek: A inace hleb i testo oboje slabo jedemo...

Sta je problem? Prejeda se?
Moj klinac sada ima povremeno napade gladi. Pre 2-3 nedelje je otisao da vecera, sam ce sebi spremiti i uz sve ostalo pojeo 11 parcadi hleba:eek: A inace hleb i testo oboje slabo jedemo...

ma zavladao neki stomačni virus...
ceo dan je na jednoj kifli i tanjiru supe...
ništa više...
sad jede polovinu kifle obične pa ćemo videti za par sati...

Због чега мислиш да нас све то занима?
Pa rekoh mozda neko ima ili je uzimao u skorije vreme.
Godinama koristim set na baterije. Meni je to stvarno odlicno.
http://www.kupoman.rs/photos/deals/11078_9651.jpg

- - - - - - - - - -

Jedem vanilice.
Videla sam na reklami i bas me zainteresovalo.
Znaci dobra stvar.
Ovaj Scholl-ov se krece od 600 din do 5000 din po apotekama.
Kontam da su ti jeftini kineski ali necu dati ni bas 5000 din. Kupicu preko neta, ali kako covek vise da zna da li je uzeo original ili kopiju, bukvalno isto izgleda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back