meni je nemoguce podrezati krila, veruj na rec.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nice je rekao da su dva drustvo, a treci je vec guzva i visak. Ti i ti ste dva i imate vremena za produktivnu diskusiju.

ali krsta mi reče da ne može![]()
Krsta laze cesto i granici se za zakonima logike. Ovo je Matrix!

Ovo je stvarno bezobrazno od strane foruma...
Čovek bi trebalo da može da se druži sa kim god hoće!

nije isto jesti radi gladi i radi hedonizma creva...kad zderes samo da bi utolio trenutnu glad uzitak je kratak i obican...

zabole me, sve sto je vredelo u toj formi napravljeno je jako davno...danasnje serije su ti ko losa veza, u pocetku super al kako vreme odmice hoces da odes al si kukavica, jos jedan kres, jos jedno letovanje ...i tako u beskraj dok ne sivatis da si bacila vreme na budalu.

nije isto jesti radi gladi i radi hedonizma creva...kad zderes samo da bi utolio trenutnu glad uzitak je kratak i obican...
kolezinice atavizam ne govorim o fetishu pohovane jarebice na koju sa stilom neko balavi vec o ekspresiji naseg culnog dozivljaja pri konzumiranju neceg sto pretenduje da bude umetnicka forma a generalno je bolji ili losiji shund

kolezinice atavizam ne govorim o fetishu pohovane jarebice na koju sa stilom neko balavi vec o ekspresiji naseg culnog dozivljaja pri konzumiranju neceg sto pretenduje da bude umetnicka forma a generalno je bolji ili losiji shund