pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.723
namigusho jedna ti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tema: zovem da detetu zakazem vakcinu, niko se ne javlja. Setih se i da starijem treba jedan pregled da zakazem.
- - - - - - - - - -
Igra mi desni gornji kapak vec danima...

Igra mi mozda i nedelju dana mozda 10 dana... nemam pojma ali me vec nervira... ko tik da imamДај бре, не зезај. Проћи ће само од себе. Само ћеш време изгубити.
Ja ja mora da sam puno namigivala u mladostinamigusho jedna ti![]()

Hvala... znaci mi uteha da prodje samo od sebe...već danima...
meni je igrao oko tri mjeseca, kad sam bio pod većim stresom, i nervozom...prođe samo od sebe kad se smiriš...nema to veze sa samim okom...nije ti problem u oku...![]()

nije utjeha, činjenica je da će te kad tad proći, samo moraš da se smiriš..
zavisi šta je za koga prevelik problem, dovoljno ti je da se nerviraš oko nekih dijagnoza, da suviše razmišljaš o zdravlju, i da upadneš u neke tripove...i eto problemčića...
) vec da i ja njih pocnem da davim sa problemima. Sredjujem stan. Nikada necu zavrsiti.

e divno, aj posle se prebaci kod mene, kad si se vec zalaufala![]()

Tema: zovem da detetu zakazem vakcinu, niko se ne javlja. Setih se i da starijem treba jedan pregled da zakazem.
- - - - - - - - - -
Igra mi desni gornji kapak vec danima...
već danima...
meni je igrao oko tri mjeseca, kad sam bio pod većim stresom, i nervozom...prođe samo od sebe kad se smiriš...nema to veze sa samim okom...nije ti problem u oku...![]()

Jedino ispod vode niko ne moze do coveka, niti ne moze da ga pita gluposti. Idealno bekstvopa to
mi smo kao ubedjeni da stres kontrolisemo, a u stvari sprzi nas samo tako
ja sam tada isto preko prijatelja jurila neku vezu za dobrog ocnog da vidim u cemu je problem, pa zavrsim kod neurologa gde me zena prvo pitala - jel imate neki stres, zasto ste toliko nervozni
a ja ubejdena da odlicno balansiram i kontrolisem nervozu
vraga kontrolisem
pocela sam da kontrolisem kad sam probeleme pocela da resavam ili da propustam
i od tada je voda sastavni deo mog zivota..makar dva puta nedeljno
juce i prekjuce sam ```sprala`` stres od prosle nedelje
Pogledajte prilog 369772

pa to
mi smo kao ubedjeni da stres kontrolisemo, a u stvari sprzi nas samo tako
ja sam tada isto preko prijatelja jurila neku vezu za dobrog ocnog da vidim u cemu je problem, pa zavrsim kod neurologa gde me zena prvo pitala - jel imate neki stres, zasto ste toliko nervozni
a ja ubejdena da odlicno balansiram i kontrolisem nervozu
vraga kontrolisem
pocela sam da kontrolisem kad sam probeleme pocela da resavam ili da propustam
i od tada je voda sastavni deo mog zivota..makar dva puta nedeljno
juce i prekjuce sam ```sprala`` stres od prosle nedelje
Pogledajte prilog 369772

viberisem sa najlepsom zenom na Krsti![]()

)pa dobro ne moras sad ovako javno da otkrivas da caskamo i privatno
stvarno si bezobrazna
![]()