Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дај бре, не зезај. Проћи ће само од себе. Само ћеш време изгубити.
Igra mi mozda i nedelju dana mozda 10 dana... nemam pojma ali me vec nervira... ko tik da imam
namigusho jedna ti :flert:
Ja ja mora da sam puno namigivala u mladosti :zper:
PS. Inace to mi bas na oku na koje umem da namignem. Na drugo ne umem. Mm se smeje, kaze nikad nije video da neko ne ume da namiguje na oba oka
već danima...:lol:
meni je igrao oko tri mjeseca, kad sam bio pod većim stresom, i nervozom...prođe samo od sebe kad se smiriš...nema to veze sa samim okom...nije ti problem u oku...:mazipsa:
Hvala... znaci mi uteha da prodje samo od sebe...
Ali ne razumem zasto? Ok imam nekih problema, ko sto ih svi imamo, ali nista specijalno, nista preveliko, ono klasika...
Ako se sad toliko stresiram oko ovih stvari pa sta cu raditi kad naidju veliki problemi, zivotni.
Ima da zavrsim u ludnici.

- - - - - - - - - -

Ja se u stvari nerviram sto se nerviram oko stvari oko kojih mislim da se ne treba nervirati.

- - - - - - - - - -

Tema: E.mi ima izgleda neki virus, kakila je tri puta od jutros. A guza ojedena i crvena, sve krvari na par mesta... uf... :(

nije utjeha, činjenica je da će te kad tad proći, samo moraš da se smiriš..
zavisi šta je za koga prevelik problem, dovoljno ti je da se nerviraš oko nekih dijagnoza, da suviše razmišljaš o zdravlju, i da upadneš u neke tripove...i eto problemčića...

Meni je problem sto sam ja sundjer.
Upijam sve.
A mama, tata, sveki, muz svi samo kukaju i svi meni sve prepricavaju. Sve i jedan problem. Do tancina.I njihove i tudje.
I onda ja prezivaljavam sve te probleme.
Kao da mi nije dovoljno dvoje male dece koja me umore.

Mislim da je krajnje vreme da ih sve oteram u tri lepe(sto necu uraditi :lol:) vec da i ja njih pocnem da davim sa problemima.
Ja njima nista ne pricam i oni svi misle da meni samo ruze cvetaju.

Tema: zovem da detetu zakazem vakcinu, niko se ne javlja. Setih se i da starijem treba jedan pregled da zakazem. :aha:

- - - - - - - - - -

Igra mi desni gornji kapak vec danima...

to nije za ocnog, nego za neurologa
igra ti na nervnoj bazi..pod nekim stresom si

- - - - - - - - - -

već danima...:lol:
meni je igrao oko tri mjeseca, kad sam bio pod većim stresom, i nervozom...prođe samo od sebe kad se smiriš...nema to veze sa samim okom...nije ti problem u oku...:mazipsa:

evo zna covek
tako je i meni igralo tri meseca, pa sam se posle razvela
ebo brak, ko da do kraja zivota ide i namiguje

Bas!
Meni u zadnje vreme igra gornja usna,sa leve strane, i neka mi ja mals nemoc u levoj ruci...pa me neku noc probudio bol u grudnoj kosti, a kao nista se ne nerviram. Jos na sve to ne vidim kako treba na momente mi se duplira "slika", dal je do dioptrije ili ko zna čega pojma nemam :aha:

pa to
mi smo kao ubedjeni da stres kontrolisemo, a u stvari sprzi nas samo tako
ja sam tada isto preko prijatelja jurila neku vezu za dobrog ocnog da vidim u cemu je problem, pa zavrsim kod neurologa gde me zena prvo pitala - jel imate neki stres, zasto ste toliko nervozni
a ja ubejdena da odlicno balansiram i kontrolisem nervozu
vraga kontrolisem
pocela sam da kontrolisem kad sam probeleme pocela da resavam ili da propustam
i od tada je voda sastavni deo mog zivota..makar dva puta nedeljno
juce i prekjuce sam ```sprala`` stres od prosle nedelje

10301955_955325697894585_752369226698254151_n.jpg

pa to
ja sam tada isto preko prijatelja jurila neku vezu za dobrog ocnog da vidim u cemu je problem, pa zavrsim kod neurologa gde me zena prvo pitala - jel imate neki stres, zasto ste toliko nervozni
vraga kontrolisem

Pogledajte prilog 369772
Jedino ispod vode niko ne moze do coveka, niti ne moze da ga pita gluposti. Idealno bekstvo :)

pa to
vraga kontrolisem

Pogledajte prilog 369772

....ti si jedno srecno bice, da mozemo svi tako bilo bi divno..ali na zalost, nemoguce...

...meni treba dobar neurolog i priholog i psihijatar...sve mi treba.....uuuhhh....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back