- Poruka
- 7.183
nisam znao da koncita i svira
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dal pada kisa ili sneg
prvo je bilo nesto ko sneg
sad kisa
aj jos skakvci da padnu pa da komlpetiramo dozivljaj![]()
...meni je ovo omiljeni snimak...zbog njegovog pogleda, divan momak...

Ako zamrzne nahebali smo.

Pogledajte prilog 369319
Sta radim? Smaram se... Gledam slike i razmisljam kako mi je ova sjajno obucenaPogledajte prilog 369319

aha tako, ja sam mislila svi cete djutureIdem u svakom slucaju. Sa ili bez posla u tasni. Ako do tada kada planiram da idem uleti posao - super. Ako ne - onda idem pa tamo trazim.
Sto se uslova tice, pa i nisu neke velike razlike. Nigde nisam video da se zvanicno preferiraju drzavljani EU (moze biti da je tako i znam da ovi van EU teze dobijaju vizu, ali zvanicno zo nigde nisam cuo ili procitao).
Pisem "idem", jer cu prvo otici sam....pa tek onda dovesti moje.
da skakvci ako zamrznu stvarno nece valjati
sad opet bele pahulje sitne...izgleda je ovo nesto mesano....mislim da je majka priroda podvojena licnost![]()

Аустралија и НЗ су ОК, за разлику од оне субполарне вукоебине где пола живота проводе у замрзивачу.
poludela priroda kazem ja![]()
aha tako, ja sam mislila svi cete djuture
pa znam da vam je lakse za ulazak, ni to nije malo....
znam da si ranije prico za floridu, sto si se prebacio na ozije?
ako zelis da kazes naravno

Pa ne bih se sa troje dece vucarao po hotelima itd. Idem sam, sve da sredim, i onda njih da dovedem.
Australijanci su vise "laid back", opusteniji....manje je stresan zivot tamo nego u SAD. A i stroziji su sto se upada u drzavu tice. To mi se kod njih i kod Kanadjanja narocito svidja. A i ne bih da mi Hileri Klinton vodi drzavu.![]()
Virusa ce da bude na sve strane, nije zdrava ovako nagla promena vremena.
ok
lepo
si bio nekad dole?
Od ponedeljka najavili 10 stepeni
@tema
Belo vinoooooooooooooooooooo, Cickava da si mi ziva i zdrava![]()