Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
12509791_748621268571531_6946328911212746094_n.jpg

sela da popušim cigaretu, pa da sređujem stan posle posete mog položajnika :D zaboravila sam kako je imati dvogodišnje dete u kući :aha:

a ručak ću da kuvam u 5, kako je krenulo...sreća pa moja tinejdžerka još spava, inače bi jela pržena jaja.

Idem u svakom slucaju. Sa ili bez posla u tasni. Ako do tada kada planiram da idem uleti posao - super. Ako ne - onda idem pa tamo trazim.
Sto se uslova tice, pa i nisu neke velike razlike. Nigde nisam video da se zvanicno preferiraju drzavljani EU (moze biti da je tako i znam da ovi van EU teze dobijaju vizu, ali zvanicno zo nigde nisam cuo ili procitao).

Pisem "idem", jer cu prvo otici sam....pa tek onda dovesti moje.

Idem u svakom slucaju. Sa ili bez posla u tasni. Ako do tada kada planiram da idem uleti posao - super. Ako ne - onda idem pa tamo trazim.
Sto se uslova tice, pa i nisu neke velike razlike. Nigde nisam video da se zvanicno preferiraju drzavljani EU (moze biti da je tako i znam da ovi van EU teze dobijaju vizu, ali zvanicno zo nigde nisam cuo ili procitao).

Pisem "idem", jer cu prvo otici sam....pa tek onda dovesti moje.
aha tako, ja sam mislila svi cete djuture

pa znam da vam je lakse za ulazak, ni to nije malo....

znam da si ranije prico za floridu, sto si se prebacio na ozije?
ako zelis da kazes naravno

aha tako, ja sam mislila svi cete djuture

pa znam da vam je lakse za ulazak, ni to nije malo....

znam da si ranije prico za floridu, sto si se prebacio na ozije?
ako zelis da kazes naravno

Pa ne bih se sa troje dece vucarao po hotelima itd. Idem sam, sve da sredim, i onda njih da dovedem.

Australijanci su vise "laid back", opusteniji....manje je stresan zivot tamo nego u SAD. A i stroziji su sto se upada u drzavu tice. To mi se kod njih i kod Kanadjanja narocito svidja. A i ne bih da mi Hileri Klinton vodi drzavu. :zblesav:

Pa ne bih se sa troje dece vucarao po hotelima itd. Idem sam, sve da sredim, i onda njih da dovedem.

Australijanci su vise "laid back", opusteniji....manje je stresan zivot tamo nego u SAD. A i stroziji su sto se upada u drzavu tice. To mi se kod njih i kod Kanadjanja narocito svidja. A i ne bih da mi Hileri Klinton vodi drzavu. :zblesav:

ok
lepo

si bio nekad dole?

- - - - - - - - - -

Virusa ce da bude na sve strane, nije zdrava ovako nagla promena vremena.

ma da....bice veselo
ne valja ni za vegetaciju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back