Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba. Ali pošto sam ja ipak amater, do sada nisam uspela da pronađem čokoladnu glazuru koja na žarbo kockama ne puca prilikom sečenja. A kada puca, kolači izgledaju neuredno, a to kod mene neće da može. :rtfm:

Сечеш док је још у кашастом стању. Моја мама је то правила феноменално. Баш ми се једу.

ja ne bih smela da ostavim bobija detetu i devojci,oni spavaju do dva,nocu se vrate u dva,ne uzmu da jedu ako nema ko da im doda...ne bih se ja salila ni ribicu da im ostavim
ja volim casopise,ali me nista ne zadovoljava u poslednje vreme.sto god kupim,prelistam brzinski i kao citacu kasnije,a ne uzmem vise u ruke

- - - - - - - - - -

jel tebi otpao?

Macka je u tom smislu laksa za odrzavanje...treba samo da vode racuna da uvek u cinijici bude hrane i vode. I da jednom dnevno ociste pesak.
Devojka mu je prilicno odgovorna,vodi racuna i on doduse.
a sto se hrane tice,oboje vole da se muvaju po kuhinji i da jedu,tako da nemam brige :)

Pu pu pu Smokvo, pomeri se s' mesta:lol:
Tacno bih imala nervni slom!
Meni je telo popucalo...tacno bih momentalno dala otkaz da mi dovedu u pitanje odmor...pa zahebi...

Trebalo bi da idemo za devet dana...jos samo dugaaaaaackih devet dana...kupili smo karte, hotel sve...ja sam spremna da krenem:lol:...samo jos da uzmem opremu, moja je kuci...ne znam da li u Bg-u da je kupim ili ovde...otkud znam...

Retko se zalim na kompaniju zaista, imam taj osecaj odgovornosti spram para i znam jos koliko zelim da radim pa nema ni svrhe zaliti se ali, stvarno, ne mogu da ocutim...dan pre odmora, jedan dan, nisu imali da mi daju let i dali su mi dan cekanja ako zatrebam...jedan dan pre odmora a to je vikend i momak moze da krene kuci, sada oboje ne mozemo da podjemo jer ja moram da cekam, nemam let ali ne mogu da odem kuci...sta ti je kapitalizam, odradices do zadnjeg minuta, iako nemas sta da radis...stvarno nije ok, kao da malo radimo...

Meni je telo popucalo...tacno bih momentalno dala otkaz da mi dovedu u pitanje odmor...pa zahebi...

Trebalo bi da idemo za devet dana...jos samo dugaaaaaackih devet dana...kupili smo karte, hotel sve...ja sam spremna da krenem:lol:...samo jos da uzmem opremu, moja je kuci...ne znam da li u Bg-u da je kupim ili ovde...otkud znam...

Retko se zalim na kompaniju zaista, imam taj osecaj odgovornosti spram para i znam jos koliko zelim da radim pa nema ni svrhe zaliti se ali, stvarno, ne mogu da ocutim...dan pre odmora, jedan dan, nisu imali da mi daju let i dali su mi dan cekanja ako zatrebam...jedan dan pre odmora a to je vikend i momak moze da krene kuci, sada oboje ne mozemo da podjemo jer ja moram da cekam, nemam let ali ne mogu da odem kuci...sta ti je kapitalizam, odradices do zadnjeg minuta, iako nemas sta da radis...stvarno nije ok, kao da malo radimo...

ako mislis na skijasku opremu,Beograd ima los izbor i preskup je.
ja uvek ono sto bih da promenim ili mi zafali kupim negde preko.
sto zbog cene sto zbog veceg izbora :)

e pa dobro si mi rekla da ne zagledam svaku cicu,ja se za devet dana vracam :)

ako mislis na skijasku opremu,Beograd ima los izbor i preskup je.
ja uvek ono sto bih da promenim ili mi zafali kupim negde preko.
sto zbog cene sto zbog veceg izbora :)

Ma mislim...pogledala sam samo sajt Sportvision i Planetu, nista taknula rukama nisam ali brinem da ono cega ima na sajtu ionako necu naci u radnji a imam svega par sati...
Ja bih neku srednju kategoriju, ni vrhunsko ni jeftino bas da ne budem u vlaznom i da se ne smrznem, da se ne kliza bas puno i da je normalna, ne sjajna, normalna vetropropustljivost a trebaju mi i naocare, rukavica, bluza, helanke, kapa...sve mi treba, ne idem kuci uopste pre toga...
...licno volim Colmar jer sam njihove stvari imala i fino su se pokazale...a skije moram da iznajmljujem, ne vredi...

- - - - - - - - - -

Ne psuj.:)
Freja mi nekako deluje kao da joj je mir najpotrebniji

Jes' vala, treba mi...bice lakse kad napravim jednog Sneska:zgrudvanje:

Zato sto hocu mami i tati da kazem da uzmu ono veliko kinder jaje bratovom malom, u moje ime.
Kod nas je 480 din. Nemam pojma koliko je na aerodromu? Necu ako je preko 1000din.

Jako su bezobrazni sa tim cenama. Pre sada vec dosta godina, dok mi je sin jos isao u vrtic, ta sam jaja pred Uskrs kupila u Becu za 2,5 evra ( tacno se secam) a kod nas su se tek pojavila tako ogromna i bila oko 1000 din. :eek: Lindt cokolade isto... ovde preko 400 din., a tamo sam kupovala za 1 e.
I kada se ode u Madjarsku u nabavku... Tamo za 100e kupis hranu od koje napunis frizider i osecas se kao covek. A ovde za te pare ne napunis ni pola kolica. Muka da te uhvati...

Ma mislim...pogledala sam samo sajt Sportvision i Planetu, nista taknula rukama nisam ali brinem da ono cega ima na sajtu ionako necu naci u radnji a imam svega par sati...
Ja bih neku srednju kategoriju, ni vrhunsko ni jeftino bas da ne budem u vlaznom i da se ne smrznem, da se ne kliza bas puno i da je normalna, ne sjajna, normalna vetropropustljivost a trebaju mi i naocare, rukavica, bluza, helanke, kapa...sve mi treba, ne idem kuci uopste pre toga...
...licno volim Colmar jer sam njihove stvari imala i fino su se pokazale...a skije moram da iznajmljujem, ne vredi...

- - - - - - - - - -

Jes' vala, treba mi...bice lakse kad napravim jednog Sneska:zgrudvanje:

Ja sam ove godine za rodjendan dobila Salomon jaknu,nista toplije u zivotu nisam nosila. A colmar je definitivno zakon za skijasku garderobu. Mislimda imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Jedino sto je kod nas stvarno los izbor...pantalone ili crne ili bele...jakne eventualno 2 ili 3 modela i to je tako u svim radnjama.
a najnovija stvar koju sam cula da cak i veliki sistemi poput Sport visona ili Djaka kupuju falsh Colmar...navodno negde iz Novog pazara.
Cene su naravno,kao da je italijanski :aha:

Ja sam ove godine za rodjendan dobila Salomon jaknu,nista toplije u zivotu nisam nosila. A colmar je definitivno zakon za skijasku garderobu. Mislimda imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Jedino sto je kod nas stvarno los izbor...pantalone ili crne ili bele...jakne eventualno 2 ili 3 modela i to je tako u svim radnjama.
a najnovija stvar koju sam cula da cak i veliki sistemi poput Sport visona ili Djaka kupuju falsh Colmar...navodno negde iz Novog pazara.
Cene su naravno,kao da je italijanski :aha:

...e stvarno bezveze...nista, hvala, pogledacu ovde...znam da je skuplje ali to je nama koji volimo i ulaganje, da se ne posmrzavamo...
...Salomon je sjajan...blago tebi...cini mi se da bi mi ovde za tu jaknu skinuli kozu sa ledja cenom:lol:, platila bih je do 250evra ali po toj ceni i sa mojim vremenom nije neki izbor, Brugi i Colmar ako imam debelu srecu da naletim...vec sam upozorena da u Dubaiju mnogo kosta ski oprema a ima samo vrhunske...tako da, tesim se da nije vazno, vazan je sneg:konfete:

- - - - - - - - - -

Гледала пре неки дан, савршен је концерт.

...i ja ga pratim, on je divan momak...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back