sve za decka nemirnog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sve za decka nemirnog![]()

Hvala na pitanju devojke
Kosti me ubijaju... osećam da dolazi i od kičmenog stuba, a šake i noge su mi neupotrebljive... reuma se aktivirala svugde, ne znam zašto odjednom... evo me na putu ka bolnici![]()

Hvala na pitanju devojke
Kosti me ubijaju... osećam da dolazi i od kičmenog stuba, a šake i noge su mi neupotrebljive... reuma se aktivirala svugde, ne znam zašto odjednom... evo me na putu ka bolnici![]()
jedem krušku
pakujem u ranac šta mi treba za posao
hardovi s muzikom, rezani filmovi
dve knjige
duks
banane
čaj

Pa kmečaće ti i kući... a muku je uvek lakše podeliti...Не будалесај се. Какво опуштање кад ти неко кмечи на сваких пола сата.
Pogledajte prilog 363147sutra se skidam i idem bez gaca pa cu da kakim po sred trga, nema prava niko da me osudjuje jer radim nesto prirodno
onda cu da slikam i posaljem ti fotku mog divno izvajanog prirodnog govanceta, da vidis i divis se toj lepoti majke prirode, a ti odstampaj i okaci na zid, nemoj da kliknes i kukas da se brise pp, vazi
a kad odemo na bora boru ima da kakimo u duJetui tako cemo se povezati na naturalno-duhovnom nivou, koji drugi dusmani skloni osudi nece razumeti, al mogu da nas coke u guzu
![]()

Ocu ja takav poso![]()
))Pa kmečaće ti i kući... a muku je uvek lakše podeliti...ili bar uživati u istoj na čistom vazduhu
Pogledajte prilog 363147
Samo za metlu
- - - - - - - - - -
Tema: pauza
Ako hoces da me poslusas,mislim da se to moze srediti,ali moras odmah poceti..Zao mi je sto ti se to desava,hocu da pomognem..

Oni to zbog tebe.Si lekar?
@tema: Vratih se. Na mag. rezonanci se vidi da je cement napukao još malo više pa me verovatno zato hebe ceo koštani sistem.
Odmah su pokušali da me naplaše kako će bebu morati da vade čim budu mogli itd. Ja reko ja imam svog lekara, kako on bude rekao tako će biti, ne trubite dok on nije tu.
Zakazah kod njega u utorak.

Odmah ovo na DVD.
Si lekar?
@tema: Vratih se. Na mag. rezonanci se vidi da je cement napukao još malo više pa me verovatno zato hebe ceo koštani sistem.
Odmah su pokušali da me naplaše kako će bebu morati da vade čim budu mogli itd. Ja reko ja imam svog lekara, kako on bude rekao tako će biti, ne trubite dok on nije tu.
Ma zbog mene ili ne, ne volim kada mi neki drugi lekar koji je bukvalno samo preleti moj podebeli karton krene da mi trabunja
Čekam da popričam sa mojim dr. Predpostavila sam ja da ovo neće biti normalna ni jednostavna trudnoća, ali zar već![]()
Preuzela si veliki rizik na sebe. Sve najbolje ti zelim. I slusaj doktore, nemoj na svoju ruku nista.![]()
Koji si mesec?
То већ није уобичајена реума.
Moja cimerka se porodila prvi dan kad je ušla u 6i mesec, Beba imala ravno 1 kg.Sve znam... ali je ili to ili da ovaj moj bude udovac sa detetom od 7 ili 8 god. i 2 kučeta.
Ne borim se samo za sebe, već za sve nas...
13 nedelja i 1 dan.
Znači za 6 dana ulazim u 4ti mesec, tj. drugi trimestar.
Si lekar?

Pa kmečaće ti i kući... a muku je uvek lakše podeliti...ili bar uživati u istoj na čistom vazduhu
Pogledajte prilog 363147
Samo za metlu
- - - - - - - - - -
Tema: pauza
sad sam se napalila bas sam se napalila
Nisam lekar,ne verujem lekarima
Pa nisam procitao da si trudna,ukapirao sam da imas tumor..Mislio sam da ti kazem kako da se ocistis sokovima..
Jedan decko je imao leukemiju tri puta i sva tri puta je izlecio tako..Proveren sistem,ali jako tezak ako nisi karakter..
Ja sam npr navikao da ne pijem lekove,ni za sta..Evo,treci dan me zub boli nenormalno..vadila mi zivac prekjuce..i vec polako popusta
Unistice te zeno nekim terapijama,nemoj tamo da ides,molim te..Ovo ti govorim ako je u pitanju tumor..Pa druzio sam se sa doktorkom,mislim druzio,za specijalizaciju sam joj nabavljao neki tekst,radila je nesto na temu zvuka..pa smo pricali par puta,ozbiljna zena,moze majka da mi bude..ali znam sta sve rade i koji sistem primenjuju.
ljubaFisad sam se napalila bas sam se napalila
daj sliku i druge sise
- - - - - - - - - -
ja bih sve vas koji ovakve gluposti pricate, tipa "lecenje raka sokom od sargareoe" sibala na terazijama javno
Moja cimerka se porodila prvi dan kad je ušla u 6i mesec, Beba imala ravno 1 kg.
Evo ga danas živ zdrav. Kao munja.
Srećno kockice... držim vam svima fige
- - - - - - - - - -
kockice, znam da si pominjala trudnoću zbog matičnih ćelija. A vađanje matičnih iz mlečnih zuba? Ne znam jel tvoja mala već promenila sve zube i kako to ide, samo mi je palo na pamet da pomenem jer sam negde čitala o tome
Nisam lekar,ne verujem lekarima
Pa nisam procitao da si trudna,ukapirao sam da imas tumor..Mislio sam da ti kazem kako da se ocistis sokovima..
Jedan decko je imao leukemiju tri puta i sva tri puta je izlecio tako..Proveren sistem,ali jako tezak ako nisi karakter..
Ja sam npr navikao da ne pijem lekove,ni za sta..Evo,treci dan me zub boli nenormalno..vadila mi zivac prekjuce..i vec polako popusta
Unistice te zeno nekim terapijama,nemoj tamo da ides,molim te..Ovo ti govorim ako je u pitanju tumor..Pa druzio sam se sa doktorkom,mislim druzio,za specijalizaciju sam joj nabavljao neki tekst,radila je nesto na temu zvuka..pa smo pricali par puta,ozbiljna zena,moze majka da mi bude..ali znam sta sve rade i koji sistem primenjuju.
E,slusaj,dosta vise sa spamovima,hteo sam zeni da pomognem da regulise ishranu..njeno je da li ce da me poslusa ili nece,svako ima pravo na izbor..
Nista lose nisam mislio.
Ti kad budes imala problem,izvoli,idi lekarima,neka ti prepisu neku hemoterapiju,unosi otrov,ali nemoj druge da trujes i pametujes ovde..
Ja da zeni zelim zlo,rekao bih joj-ma idi kod lekara,pij sve sto oni kazu..
Kada ce vise ljudi da gledaju svoja posla..to ne razumem..
Нису оне згодне, али барем да немају повезаности с карциномом ко код ДББ, иначе ово кевино је отприлике нешто као туп бол костију који се јавља у подлактицама на промену времена поготову у хладнијој половини године.A koja jeste?
Postoji oko 400 raznih vrsta reume.