- Poruka
- 122.254
Ах, коначно је дошао неко ко није мртво пувало!![]()
kad pomenu to, aj osnujemo udruzenje glasnopuvaca - au naturel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ах, коначно је дошао неко ко није мртво пувало!![]()
kad pomenu to, aj osnujemo udruzenje glasnopuvaca - au naturel

ako,akoBudna već skoro 3 sata... sad pojela nešto. U velikim sam bolovima...

...trenutno se kanim da se podignem...razmisljam, kafa ili ono sto se mora, supermarket, bljak...a onda - izlet jejiiiiiii...srecan, srecan, srecan sam...

Sta ti je Damo?
Sta je bilo?
Trenutno? Odlazim...

Ако ниси алергична на убод пчеле одеш код неког пчелара да те боцне неколико пчелица.Hvala na pitanju devojke
Kosti me ubijaju... osećam da dolazi i od kičmenog stuba, a šake i noge su mi neupotrebljive... reuma se aktivirala svugde, ne znam zašto odjednom... evo me na putu ka bolnici![]()
Ако ниси алергична на убод пчеле одеш код неког пчелара да те боцне неколико пчелица.
Моја кева има мало реуме у подлактицама, али само оде до кошница и ниц проблема ни болова и тако већ годинама.

То већ није уобичајена реума.Ne verujem da se aktivirala bez razloga.
Tumor mi naleže na kičmu, osećam ga, što pre nisam, tako da hebeš ti pčele, meni treba doktor.![]()
То већ није уобичајена реума.
nasla sam hotel na odlicnoj lokaciji, sa sve doruckom za vrlo pristojne pare![]()

Hvala na pitanju devojke
Kosti me ubijaju... osećam da dolazi i od kičmenog stuba, a šake i noge su mi neupotrebljive... reuma se aktivirala svugde, ne znam zašto odjednom... evo me na putu ka bolnici![]()
A Lejla nije tu
pa kad ja tandcem preko debilnog
zamalo meso da mi zagoripa kad ja tandcem preko debilnog
![]()