Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pricam o odmoru, nisam napomenula u prvom postu, pa me mozda zato niste shvatile...ne mislim na put koji mora, selidbe hitno nesto i sl, to ok
Mislim na ove sto uplate odmore od dve ned sa novorodjencetom

Kucam sa moba ne mogu puno da ubadam pa brzam zato

...iskreno, ne vidjam gole dojke...mozda negde po Evropi vise, zapadnjaci su cudni ljudi, da ga kazemo - prirodni...

...danas se proizvode veoma tanke gaze koje majke koriste tokom dojenja...doje ljudi redovno ali svaka majka ima tu gazu...vecini zena, solidnoj vecini, nije merak da reklamira bradavice niti to zene masovno rade, licno ne secam se kada sam videla nagu dojku ali doje...sto jeste normalno, sto bih i sama radila jer ne ugrozava ama bas nikoga.

Ako me pamcenje dobro sluzi vec smo prosle ovu pricu ranije :)

------------------

Jeste, odmor mi je prijao, a po svemu sudeci i klincima :aha2:

Немам појма, знам да је било већ сто пута на форуму.

За мене је то тешко деранжирање а дете од три месеца ионако благе везе нема ни са чим.

Ajde pozuri polako :ogledalo:

Stizeeeeeeeeeeeeem
smilie_girl_150.gif

Jedem ribanu cveklu, jabuku i šargarepu sa medom i limunom, tačnije davim se, joj što ja to volim.
Napravila sam punu teglu i evo pola sam skoro već pojela a kao da mi traje par dana.
Sutra ću opet, sve mi se čini :)))))

Pre dva dana počelo opet da me bolucka grlo i napravim da pospešim imunitet, što bi bilo super da nisam skoro sve izjela brzinom svetlosti :))))
Zimus me je baš spasilo kad sam imala gripčinu.
Al onda mi je žmu pravio u vidu smutija pošto sam bila mrtva i da žvaćem, sve to + i koren đumbira i listiće nane.

Tvoja odluka. U to ne zalazim.
Ali znaj jedno, bebino i tvoje zadovoljstvo je jednako vazno.
Drugi nisu. Pogotovo oni koji kroz to nisu prosli.
Sto opustenija budes, bice ti lepse. Sto manje okova sebi stavis, ziveces ugodnije i srecnije.
Cickava nije cula za pumpicu i flasicu za poneti :lol:
Obradile temu.
Са сасвим малим бебама се ионако не иде у петосатне шетње.
Ide se itekako. Pogotovo ako je lepo vreme.
Moja deca su odrasla napolju. Od rodjenja su izvodjeni... tj. Ne izvodjeni... mi dok god je lepo vreme zivimo napolju prakticno.
Nista bolje od svezeg kiseonika.
Bogami i putuju budale sa novorodjenim bebama...ima raznih idiota...al njihov idiotluk nije nas problem...ti si ga napravio tvoj je problem, mi ostali nismo duzni da trpimo to.....dakle drzi svoje sise u brusu ko i svi
Putovala sam sa medom kad je imao 4 meseca na Zlatibor. Namucila se. (Zbog sebe i svog grca)
Putovala sam sa medom 2,5 godine i pahuljicom od 5 meseci na more i uzivala. Zbog sebe i svoje opustenosti.
Sve je do tebe. Kako sebi uredis zivot.
Dojenje je prirodna stvar, i sramota je ovo sto ti pises, nismo zaostali. Svi znamo cemu dojke sluze.
A takvi kao ti koji se opiru i koprcaju samo mogu da me poljube u moju veselu dojku. :zag:

- - - - - - - - - -

Немам појма, знам да је било већ сто пута на форуму.

За мене је то тешко деранжирање а дете од три месеца ионако благе везе нема ни са чим.

Pa ne vodis bebu od tri meseca da gleda spomenike vec ides da se odmoris i opustis. :lol:

- - - - - - - - - -

Tema: Dojim

Tvoja odluka. U to ne zalazim.
Ali znaj jedno, bebino i tvoje zadovoljstvo je jednako vazno.
Drugi nisu. Pogotovo oni koji kroz to nisu prosli.
Sto opustenija budes, bice ti lepse. Sto manje okova sebi stavis, ziveces ugodnije i srecnije.

Obradile temu.

Ide se itekako. Pogotovo ako je lepo vreme.
Moja deca su odrasla napolju. Od rodjenja su izvodjeni... tj. Ne izvodjeni... mi dok god je lepo vreme zivimo napolju prakticno.
Nista bolje od svezeg kiseonika.

Putovala sam sa medom kad je imao 4 meseca na Zlatibor. Namucila se. (Zbog sebe i svog grca)
Putovala sam sa medom 2,5 godine i pahuljicom od 5 meseci na more i uzivala. Zbog sebe i svoje opustenosti.
Sve je do tebe. Kako sebi uredis zivot.
Dojenje je prirodna stvar, i sramota je ovo sto ti pises, nismo zaostali. Svi znamo cemu dojke sluze.
A takvi kao ti koji se opiru i koprcaju samo mogu da me poljube u moju veselu dojku. :zag:

- - - - - - - - - -

Pa ne vodis bebu od tri meseca da gleda spomenike vec ides da se odmoris i opustis. :lol:

- - - - - - - - - -

Tema: Dojim
sutra se skidam i idem bez gaca pa cu da kakim po sred trga, nema prava niko da me osudjuje jer radim nesto prirodno :aha:
onda cu da slikam i posaljem ti fotku mog divno izvajanog prirodnog govanceta, da vidis i divis se toj lepoti majke prirode, a ti odstampaj i okaci na zid, nemoj da kliknes i kukas da se brise pp, vazi :ortakinje:
a kad odemo na bora boru ima da kakimo u duJetu :zaljubljena: i tako cemo se povezati na naturalno-duhovnom nivou, koji drugi dusmani skloni osudi nece razumeti, al mogu da nas coke u guzu :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back