86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Mene ne smeta dojenje na javnom mestu. Podrzavam.
Ali ne preveliko dete, koje vec hoda.
Ali ne preveliko dete, koje vec hoda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probudih se u 5...ležim još i cunjam po forumu...

Vidis, meni je neprijatno kad sedim negde a zena izvadi sisu I pocne da doji dete. Moze da se podoji I kuci I mleko ponese u flasici, pa da mu da iz flasice ko sav normalan svet.
- - - - - - - - - -
I to mi je daleko intimnije od toga da se neko poljubi I povata u kaficu, mada I to ne podrzavam.

Cicak, ne vredi, neces me ubediti da dojim na javnom mestu nikad.
bila do pijace,rasirila ves da se susi i sad pijuckam
Žena našla kamene bombone sa susamom što smo kupili još za Đurđevdan, slavi bečejske crkvene opštine i sad hasam jednu po jednu.
Ми купимо тога на киле па ја поделим родитељима и фамилијама обе сестре, ако не дођу за црквену славу, а и ако дођу.Купих давно 'дунавске каменчиће' у Пешти. То ми је био први сусрет са нечим таквим.

Ми купимо тога на киле па ја поделим родитељима и фамилијама обе сестре, ако не дођу за црквену славу, а и ако дођу.
Деца се за славу одвале од шећерне вате, кромпир шећера и китникеза, а бомбоне им дозирамо...
Иначе ретко једем слатко, али ако су бомбоне у питању онда камене с наном, прочисте дисајне путеве и синусе ко пресан рен!
Ха! Ја пак преферирам мале тврде бомбоне налик малинама, занатске производње.

ona u Gavrila Principa ima najlepse bombone![]()
Баш ту и купујем.
- - - - - - - - - -
Кромпир шећер је јела моја прабаба, не могу да сетим тачно шта је то било.

Кромпир шећер
Из Википедије, слободне енциклопедије
Кромпир шећер је један од нуз производа који се добија приликом производње скроба. Боје је светло драп, као бела кафа. Тврдоћа му је најсличнија сапуну па се тако и може сећи ножем. Укус му је слаткаст-опор.
Некада се продавао у прехрамбеним радњама као најјефтинија врста слаткиша. Лекари су га препоручивали срчаним болесницима. Међу децом је био веома популаран. Вероватно због тога што је између два светска рата шећер био толико скуп да се мало трошио и продавао у количинама 0,5 0,25 и 0,125 кг!
Кромпир шећер се продавао у комадима налик ломљеном камену, данас би га могле продавати био-радње. У продаји није виђен од средине двадесетог века.

motamo se na istim mestima a nikako da se sretnemo
- - - - - - - - - -
hvala![]()

Често помислим на тебе.![]()
Žena našla kamene bombone sa susamom što smo kupili još za Đurđevdan, slavi bečejske crkvene opštine i sad hasam jednu po jednu.
Видим да је електрика поставила линк, иначе се купи сечен ножем већ како се договориш с продавцем, више је као тврда глина него као камен, сваком од деце сам купио по пола киле што је било 300 динџи... кила је мало мање од два евра, сећам се да је сласт кромпир шећера око 80 на скали где је обични бели шећер(сахароза) 100, а фруктоза мало преко 140.ona u Gavrila Principa ima najlepse bombone
Poznavaoce, sta je krompir secer?
Кромпир шећер
Из Википедије, слободне енциклопедије
Кромпир шећер је један од нуз производа који се добија приликом производње скроба. Боје је светло драп, као бела кафа. Тврдоћа му је најсличнија сапуну па се тако и може сећи ножем. Укус му је слаткаст-опор.
Некада се продавао у прехрамбеним радњама као најјефтинија врста слаткиша. Лекари су га препоручивали срчаним болесницима. Међу децом је био веома популаран. Вероватно због тога што је између два светска рата шећер био толико скуп да се мало трошио и продавао у количинама 0,5 0,25 и 0,125 кг!
Кромпир шећер се продавао у комадима налик ломљеном камену, данас би га могле продавати био-радње. У продаји није виђен од средине двадесетог века.