gost 372043
Iskusan
- Poruka
- 6.868
Sace sace. samo ti cekaj.
nemoj da se prevaris pa duzmes nesto da radis.
Nece na pamet da mi padne, ne brini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sace sace. samo ti cekaj.
nemoj da se prevaris pa duzmes nesto da radis.

Речи ти се позлатиле, сад имам шта да чекам![]()
Vezni red, sredina terena. Igrao je u nasoj i crnogorskoj ligi godinama.na kojoj poziciji igra?![]()
Nisi mu javio da je prosao 31.08... Deadline za transfere prosao. Moze da ugovara za zimu nesto maksimalno.
Sta veli... Aj ken sut vit bot fit, left end rajt, aj ken skor vit maj hed....aj em olmost lajk Mesi.![]()
Nece na pamet da mi padne, ne brini![]()
...ja sam kao zgazena, a nista nisam uradila....sad moram prvo ponovo kod doktora na Onkoloski da vidim sa njim sta ssa ovim
na stopalu, pa onda da mi kaze jel moze skener ako ne radi magnet...i tako, ljubicasta sam od muke ne zelena nego ljubicasta...

Могу мислити како си бесна. Ништа ниси урадила значи?
Ja sam digla ruke od drzavnih, boje sam menjala da ulovim termine ne vredi sve za par ned.... A najcrnje sto imam operaciju uskoru koja se placa bilo drzavni bilo privatni, pa pazi da necu da platim drzavnima, tamo ko stoku na ziganju te tretiraju....kad vec kosta dacu privatniku barem dobijem osmeh i paznju
Afro ako imas plati magnetnu ne cekaj govna da se sete da rade, ako ne hebi ga onda![]()

...ja sam kao zgazena, a nista nisam uradila....sad moram prvo ponovo kod doktora na Onkoloski da vidim sa njim sta ssa ovim
na stopalu, pa onda da mi kaze jel moze skener ako ne radi magnet...i tako, ljubicasta sam od muke ne zelena nego ljubicasta...
pitaj onkologa može li da se uradi scintigrafija umesto MR, dijagnostički nije isto ali pokaže gde je sve naraslo što ni jedan od druga dva snimka ne može jer su lokalnog tipa, snima se određeni organ ili mesto , patologiju rade već tokom operacije, a ona detaljna se dobije za 15 dana, to je jedino što meni pada na pamet da možeš da uradiš a da ne platiš
....nista...da poludis zivota mi...
...pa da imam platila bi, ali nemam....zvala da se informisem, to na listu kosta 16.000, ovo na stopalu 12.000..ne moze sve jednim snimkom, eto to su privatnici,
nisu ni oni zlatni....a mogli bi sve jednim snimkom od kolena do prstiju na nozi da snime, ali nece, nego su podelili od kolena do prsta cak na 4 dela, pa placaj...
..odakle meni 28.000 za to nema sanse, moram ponovo na ambulantu kod ovom lekra na Onkologiju, pa da on napise na uputu i list i stopalo, i a vidim moze li
skener umesto magnetne...onda mozda nesto i uspem da izguram negde...
...znaci lose mi je od svega...a boli meeee..bas me boli jako cim jedan dan samo duze hodam, tri ne mogu da se sastavim![]()
crnjak.tu sintigrafiju sam radila za stitnu 2010 pa me posle dr sa KC napala sto sam to radila i sta mi je to trebalo, i tad mi je bukvalno rekla da sam sama otvorila vrata kanceru stitne tim snimkom...pa
sad jel u pravu ili nije ja ne znam , ali se bas izgalamila i bas se nervirala...a na to me slali ovi sa Onkoloskog kad sam radila mamografiju i rekla da ima probleme sa stitnom..tad je ustanovljeno
da imam hronicnu upalu stitne i da brzo je bio i snimak i pregled kod onog lekara dole koji samo to radi koliko se secam...
ne znam šta da ti kažem drugo, pričaj otvoreno sa onkologom pa nek odluči sme li da radi operaciju bez MR u šta čisto sumnjam, sad ću ti poslati pp, ne mogu ovako
Afro, te pare se popuse za tri meseca. Nemoj se igrati. Dizi kredit ako treba. Zaduzi se. Kad otkrijes da je sve u redu, lako ces.
Najgore ti je ovako da zivis u neizvesnosti sta ti je.
Jesi rekla cerkama?...popusi ko pusi i ko ima para, ja ne pusim niti imam te pare...kredit nemam na osnovu cega da dignem niti znam kako bi ga vracala...tako da kad nisi u situaciji u kojoj nisi ocigledno i ne daj
boze da budes, ne mozes ni da savetujes jer prosto ne razumes...kad kazem da nemam, onda nemam....i nemam nacin da ih stvorim....jedini nacin mi je socijalno...
..znam da su ti namere dobre, ali kako mislis da vratim te pare ako se zaduzim i kod koga da se zaduzim danas za 28.000 ja ne znam kako da to vratim posle od cega???
Jesi rekla cerkama?