Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači slepac, i drugi put sam pročitala kod frižidera, al mi se farbanje nikako nije uklapalo pa sam se potrudila da se skoncentrišem i probam ponovo :))))))

- - - - - - - - - -

Ja se farbam sama :štedljivadomaćica:

Znači slepac, i drugi put sam pročitala kod frižidera, al mi se farbanje nikako nije uklapalo pa sam se potrudila da se skoncentrišem i probam ponovo :))))))

- - - - - - - - - -

Ja se farbam sama :štedljivadomaćica:

:lol:

Ja sam se farbala ranije sama, ali mi nije to to, jos sto frizerka mesa boje i bas extra ispadne. Bolje nego ja kada malterisem, u svakom slucaju :lol:

Jel vracas ribu kad je upecas?

Uglavnom da. Tako je regulisano na vecini jezera bar. Takozvano sportsko pecanje ili "catch and release".
Na Dunavu smes da uzmes, ali samo odredjen broj. Jebbiga, pametni ljudi....regulisu to, a ne kao kod nas gde u vecini reka nema nista vise da se upeca. Koga cudi kada se ekscesivno pecalo mrezama, dinamitom itd. Debilno, jer ljudi ne razmisljaju o sutra....bitno da ja uzmem danas 50 kg ribe, iako i sa sve ekipom necemo pojesti ni 10 kg. Pohlepnost i maloumnost - gadna kombinacija.

ja ne kuvam ovih dana, bar sam toga oslobodjena. a sto sam nemajka :rumenko: preksinoc sam imala toliko obaveza i zaglavila pri tom prethodno na poslu do 6, posle se rastrcala da kupim velikom detetu ranac za skolu, da ga spakujem za put, napravim sendvice,ocistim i oribam kucu jer sam imala goste prethodnih dana, itd. i zaboravim malom detetu da dam veceru. on jednom pomenuo da je gladan, ja rekla sacekaj da mama ovo zavrsi i tu se sve oko vecere i zavrsilo :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back