- Poruka
- 6.778
affro dear, bolje da ne okachim klip 
pozz

pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a da ostavim ipak te kashike , za zlu ne trebalo?![]()
affro dear, bolje da ne okachim klip
pozz

...e nemam pojma o kakvim se kasikama radi...?
- - - - - - - - - -
...nece ona to jesti, nije bas neki ljubitelj slatkisa nikakvih, pre bi pojela da je neko voce....ali ima toJbicu i svasta nesto u njoj, a nema novcanik...taman taj sa sve paricama vrsi posao
...jos u vreme mog detinjstva su bili ti zlatnici, posle toga bas dugo nije bilo nigde da se kupi.....

taman evrici.... na devize navuci malu valja se
bilo kad sam ja bila majusna, pa onda ih nije bilo dugo, i sad vidjam opet i zlatnike i ove metalne pare
- - - - - - - - - -
jel se seca neko cokolade 100dm, nestao mi omot u jednoj od selidbi, bas mi krivo
bila neka mlecna nikakva al omot je fenomenalan, zao ti da ovoris![]()
i vadi iz njene toJbice uredno savijene ko zna
dusa dobra 
...ona za druge parice i ne zna, dete savrseno barata evrima tamo zivi![]()
....neki dan sam kometarisala da nemam banke, a ona pita sta ce ti baba "banka" evo ti 5 evLa neka imasi vadi iz njene toJbice uredno savijene ko zna
kad dobijene i od kogadusa dobra
- - - - - - - - - -
...nemam pojma koja je to cokolada sem kad bih videla omot mozda bi se i setila...
a da ja zaboravila, taman onda
ja ne znam kako sam ja dosla u posed te cokolade, omot napred slika 100dm, u vreme kad su jos bile aktuelne i vrlo mocne...e sta si sve mgo nekad sa 100dm, a sad za 100e nista
guglam ne nalazim

Bila s mm u setnji,pa na rucku
sad pijem caj i smisljam koji kolac da napravim![]()

Jesi li ti pitala za trajnu epilaciju?

vise nemogu
Ja sam
Vec sam uradila
@Pravim kikice, cekam klince da ustanu da ih farbam![]()
Izvini, molim te 

Jaoooj...Izvini, molim te
Da si mene cekala...![]()
Kako je ide? Zadovoljna za sada?![]()

ja bih al se bojim reakcije koze, kod oseljive koze oce da se iritira...
ja bih al se bojim reakcije koze, kod oseljive koze oce da se iritira...

Ako zaista ima efekta, onda se isplati. Jeste velika suma odmah, ali... Ovako prckamo malo po malo sa brijacima, kremama, voskom,... Kada saberes dodje na isto a cimas se svaki cas.
Ja koristim slektricni, ali ipak...
bela ko sirMa np, smarala bi te da nisam nasla odgovore
Da da, 2 tretmana vec zavrsila, dlacice se maltene ni ne pojavljuju
Ukupno 6 treba pa posle po potrebi
- - - - - - - - - -
Kakav ti je ten, tamniji ili svetliji?
So far meni do sad nikakvih komplikacija s kozom, a izgleda da sam ubola i pravo vreme radi sunca.
bela ko siri plus osetljiva koza
odustala sam za sad necu....
Ja sam na popustima cekala za onaj salon Triniti (ali to jedino ako si u Bg), meni je odlicno odreagovalo. Oni svako malo izbace kupon za snizenje i na kraju je ispalo da sam platila upola manje. Jedino sto nisam isla u tacno odredjenom ritmu, pa sam kombinovala sa depilacijom, ali sam se resila problema. Ostalo je jos malo, ali ja sam bila na 4 tretmana. Trebalo bi jos jedan ili dva da odradim.
Ko sta radi ona samo njih skida.Svetli ten i tamne dlake kazu da je najbolja kombinacija