Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da ostavim ipak te kashike , za zlu ne trebalo? :lol:

...vidis da sam igubljena, za cas zaboravim sta sam rekla....kasike ce da ti "izlece" podocnjake na pra sati...to moja cerka cesto radi, ne stize da se odmori od posla
a "mora" da izadje u grad, kasike rese problem svaki put...

- - - - - - - - - -

affro dear, bolje da ne okachim klip :lol:

pozz

...ne vredi krecana je u radu trenutno :lol:

...e nemam pojma o kakvim se kasikama radi...?

- - - - - - - - - -

...nece ona to jesti, nije bas neki ljubitelj slatkisa nikakvih, pre bi pojela da je neko voce....ali ima toJbicu i svasta nesto u njoj, a nema novcanik...taman taj sa sve paricama vrsi posao :lol:

...jos u vreme mog detinjstva su bili ti zlatnici, posle toga bas dugo nije bilo nigde da se kupi.....

taman evrici.... na devize navuci malu valja se :lol:

bilo kad sam ja bila majusna, pa onda ih nije bilo dugo, i sad vidjam opet i zlatnike i ove metalne pare

- - - - - - - - - -

jel se seca neko cokolade 100dm, nestao mi omot u jednoj od selidbi, bas mi krivo
bila neka mlecna nikakva al omot je fenomenalan, zao ti da ovoris :lol:

taman evrici.... na devize navuci malu valja se :lol:

bilo kad sam ja bila majusna, pa onda ih nije bilo dugo, i sad vidjam opet i zlatnike i ove metalne pare

- - - - - - - - - -

jel se seca neko cokolade 100dm, nestao mi omot u jednoj od selidbi, bas mi krivo
bila neka mlecna nikakva al omot je fenomenalan, zao ti da ovoris :lol:

...ona za druge parice i ne zna, dete savrseno barata evrima tamo zivi :heart:
....neki dan sam kometarisala da nemam banke, a ona pita sta ce ti baba "banka" evo ti 5 evLa neka imas:lol: i vadi iz njene toJbice uredno savijene ko zna
kad dobijene i od koga :rotf: dusa dobra :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

...nemam pojma koja je to cokolada sem kad bih videla omot mozda bi se i setila...

...ona za druge parice i ne zna, dete savrseno barata evrima tamo zivi :heart:
....neki dan sam kometarisala da nemam banke, a ona pita sta ce ti baba "banka" evo ti 5 evLa neka imas:lol: i vadi iz njene toJbice uredno savijene ko zna
kad dobijene i od koga :rotf: dusa dobra :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

...nemam pojma koja je to cokolada sem kad bih videla omot mozda bi se i setila...

a da ja zaboravila, taman onda

ja ne znam kako sam ja dosla u posed te cokolade, omot napred slika 100dm, u vreme kad su jos bile aktuelne i vrlo mocne...e sta si sve mgo nekad sa 100dm, a sad za 100e nista
guglam ne nalazim

Jaoooj... :lol: Izvini, molim te :rumenko:
Da si mene cekala... :lol: :rumenko:
Kako je ide? Zadovoljna za sada? :)

Ma np, smarala bi te da nisam nasla odgovore :P

Da da, 2 tretmana vec zavrsila, dlacice se maltene ni ne pojavljuju :srecna:
Ukupno 6 treba pa posle po potrebi

- - - - - - - - - -

ja bih al se bojim reakcije koze, kod oseljive koze oce da se iritira...

Kakav ti je ten, tamniji ili svetliji?

So far meni do sad nikakvih komplikacija s kozom, a izgleda da sam ubola i pravo vreme radi sunca.

Metlo, je li pricas o epilaciji? Ja sam je uradila i sve bilo ok, doduse na nogama. Idi samo u provren salon. Jedino sto ne b treblao je da se direkt sa tretmana ide na sunce.

@tema
Bila od 12:30 do 17 h na Adi, ubi me vetar, sad se spremam za pozoriste idem da gledam Mama Mia :zskace:

Ako zaista ima efekta, onda se isplati. Jeste velika suma odmah, ali... Ovako prckamo malo po malo sa brijacima, kremama, voskom,... Kada saberes dodje na isto a cimas se svaki cas.
Ja koristim slektricni, ali ipak...

Ja sam na popustima cekala za onaj salon Triniti (ali to jedino ako si u Bg), meni je odlicno odreagovalo. Oni svako malo izbace kupon za snizenje i na kraju je ispalo da sam platila upola manje. Jedino sto nisam isla u tacno odredjenom ritmu, pa sam kombinovala sa depilacijom, ali sam se resila problema. Ostalo je jos malo, ali ja sam bila na 4 tretmana. Trebalo bi jos jedan ili dva da odradim.

Ma np, smarala bi te da nisam nasla odgovore :P

Da da, 2 tretmana vec zavrsila, dlacice se maltene ni ne pojavljuju :srecna:
Ukupno 6 treba pa posle po potrebi

- - - - - - - - - -

Kakav ti je ten, tamniji ili svetliji?

So far meni do sad nikakvih komplikacija s kozom, a izgleda da sam ubola i pravo vreme radi sunca.
bela ko sir :roll: i plus osetljiva koza
odustala sam za sad necu....

Ja sam na popustima cekala za onaj salon Triniti (ali to jedino ako si u Bg), meni je odlicno odreagovalo. Oni svako malo izbace kupon za snizenje i na kraju je ispalo da sam platila upola manje. Jedino sto nisam isla u tacno odredjenom ritmu, pa sam kombinovala sa depilacijom, ali sam se resila problema. Ostalo je jos malo, ali ja sam bila na 4 tretmana. Trebalo bi jos jedan ili dva da odradim.

Ima Triniti salon i ovde ;) Drugarica je isla isto preko popusta. Preponama je zadovoljna, a licem ne. Ali ona bas ima problem sa dlacicama :( Ko sta radi ona samo njih skida.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back