Sta trenutno radis 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Avion je pao kao i gomila drugih jer je neispravan....slusaj malo sta kazu...prijavili kvarove i hteli da se vrate al srokali se....ovoj kompaniji padaju cesto jer ne odrzavaju kako treba, nabrojali im padove u poslednjih par god vise nego neki za nekoliko dec....a ne zato sto srbi oce da putin bombarduje mudzose :roll:

Avion je pao kao i gomila drugih jer je neispravan....slusaj malo sta kazu...prijavili kvarove i hteli da se vrate al srokali se....ovoj kompaniji padaju cesto jer ne odrzavaju kako treba, nabrojali im padove u poslednjih par god vise nego neki za nekoliko dec....a ne zato sto srbi oce da putin bombarduje mudzose :roll:

Po informacijama Sorosevih medija, preko kojih se informises...jel da? :rotf:
To sto si podlegla zapadnoj propagandi, sta cu ti ja...optuzivali su Ruse da su rusili avione iz Holandije, Malajzije itd., pa ti verovatno to ostalo u secanju...jebbiga, jedino za onaj nemacki avion nisu mogli da optuze Ruse jer se srusio negde u Spaniji...da su mogli i tu bi pricu plasirali u javnosti da su i za to krivi Rusi.

Pusti ti sta Srbi hoce ili nece....normalni ljudi sirom sveta su odavno uvideli cinjenicu da se Rusi jedini suprostavljaju islamskim g*vnima, dok jebbena tvorevina EU i SAD gledaju i ne mrdaju k*rcem. To su ti cinjenice, to ce ti reci svaki normalan Austrijanac, Srbin, Amerikanac, Rus, nebitno.

A mnogo lepo kad zivis na sisi te jjebene tvorevine kako je nazivas :lol:
Zivis u eu, letujes u usa, oces da se selis kod ozija, a rusi su ti idol
To je toliko sizofreno da nemam reci :lol:
Sto ne letujes u sibiru a odselis se u vladivostok kad su toliko dobri, plata u rubljima naravno :heart:
Nije valjda florida lepsa od kamcatke :lol:

A mnogo lepo kad zivis na sisi te jjebene tvorevine kako je nazivas :lol:
Zivis u eu, letujes u usa, oces da se selis kod ozija, a rusi su ti idol
To je toliko sizofreno da nemam reci :lol:
Sto ne letujes u sibiru a odselis se u vladivostok kad su toliko dobri, plata u rubljima naravno :heart:
Nije valjda florida lepsa od kamcatke :lol:

Na sisi? :rotf:
Za razliku od tebe ja radim ovde vec 16 godina u nizu...dok ti zivis od para koje si dobila jer ti je tata prodao stan u BG-u. :lol:
Nije meni niko idol, samo valja sagledati stvari realno, a ne furati se na neke stvari jer si dva puta u zivotu izasla iz svoje vukojebine i kobajagi videla svet. :lol:
Morbidna i sifofrenicna si jedino ti....pogotovo kad u diskusiju o mrtvom detetu koje je zlostavljano uletis sa komentarom kako ti je svekrva ugojila jebbenog kera...jebbao te ker da te jebbao.
Aj sad, mars u pi*ku materinu. :bye:

Olosu zadrigli meni je otac mrtav vec 20 god, tako da tesko da on poseduje stan a jos teze da ga proda
Koliko sam ja stanova u bgu kupovala i prodavala nije tvoja briga niti znas ista o tome seljacino ljubomorna

Tema sela na burek sa mesom

- - - - - - - - - -

mrzelo me da seckam el sam na poslu i očekujem važnu vizitu
a do tad ću knjigu u šake + dremanje

- - - - - - - - - -

e kako ste sinpatični đeco <3
A tako
Ja mislila ti na slavi

...ribala kupatilo, znaci tacno znam sta me ceka kad se vrati ona mala i vidi, ima da grmi ko svetiilijagromovnik...al sta cu em ne mogu da gledam,em mi zao da ona trudna
mora da se zavlaci iza wc solje, saginje u kadu...kad ne vidim i ne znam je druga prica skroz...

print screen windows
:zcepanje:
U maxiju

- - - - - - - - - -

...ribala kupatilo, znaci tacno znam sta me ceka kad se vrati ona mala i vidi, ima da grmi ko svetiilijagromovnik...al sta cu em ne mogu da gledam,em mi zao da ona trudna
mora da se zavlaci iza wc solje, saginje u kadu...kad ne vidim i ne znam je druga prica skroz...
Dodji posle kukaj kako krvari rana ima da te izbubecam po dupetu :tiganj:

print screen windows
:zcepanje:
U maxiju

- - - - - - - - - -

Dodji posle kukaj kako krvari rana ima da te izbubecam po dupetu :tiganj:

...ma znam sve, evo sela sam i digla nogu, i ona kad se vrati ima da me zgormi, al sta cu kad em mi zao nje, em mi dojadilo vise da sedim i lezim ko neki invalid :(

- - - - - - - - - -

...jaoooo zaboravih od straha :zag:
...jel ima toga svuda, posto je? ima Cupavica da se odusevi :heart:

- - - - - - - - - -

..
dumam kako da prekrijem podochnjake ,za vecheras

...stavi dve supene kasike u firz, pa pre izlaska stavis na podocnjake i sminku preko....nestaju provereno....

..nema veze, ima veliki Maxi u Z. blizu mi je to...moram da joj kupim obavezno odusevice se taman da ima u toJbici :lol::heart:

navlacis dete na pare, ccc :lol: zezam se
ja sam dobijala u mrezici ko mala, i uvek mi bilo zao da ih smazem, pa izdrim par dana i onda ih definitivno smazem....al tad su bili kao zlatnici, ovo su evrici i ne znam sta jos, bas pare
greota smazes pare :lol:

a da ostavim ipak te kashike , za zlu ne trebalo? :lol:

...e nemam pojma o kakvim se kasikama radi...?

- - - - - - - - - -

navlacis dete na pare, ccc :lol: zezam se
ja sam dobijala u mrezici ko mala, i uvek mi bilo zao da ih smazem, pa izdrim par dana i onda ih definitivno smazem....al tad su bili kao zlatnici, ovo su evrici i ne znam sta jos, bas pare
greota smazes pare :lol:

...nece ona to jesti, nije bas neki ljubitelj slatkisa nikakvih, pre bi pojela da je neko voce....ali ima toJbicu i svasta nesto u njoj, a nema novcanik...taman taj sa sve paricama vrsi posao :lol:

...jos u vreme mog detinjstva su bili ti zlatnici, posle toga bas dugo nije bilo nigde da se kupi.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back