sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma najgori je trip kad te zena prevari sa crncem koji se lozi na tebe

Nisam imao to iskustvo...bar ne znam da sam imao. :lol:

Kakvih sam se prica naslusao, kakve stvari sam video svojim ocima, u kakvim pricama sam licno bio akter....ma prosto mi bude smesno kada neko ne za sebe nego za nekog drugog kaze kako taj neko nikad ne bih uradio ovu ili onu stvar.

Tako da....mene slabo sta moze da iznenadi, i generalno gledam da su mi ocekivanja mala (redje se razocaram). ;)

e braco pa ***** tu logiku

Nema to veze sa logikom. To je trezveno razmisljanje , cisto na osnovu mog iskustva i iskustava nekih ljudi oko mene.

p.s.: ja mojoj dragoj verujem...cisto da ne shvatis pogresno ovo drugo sto sam napisao. Hvala Bogu pa ne strepim i ne razmisljam o glupostima kada nismo zajedno. I jos uvek sam ljubomoran kada joj se neko smeska ili flertuje sa njom (da ne bude da sam u fazonu "zabole me bas ako me prevari")...ma kapiras valjda. :pivce:

Odoh sad da zavrsavam ovo inace cu pakovati do 3 ujutru, a treba rano ustati i krenuti....200 km i lepe ribice cekaju, nadam se. ;)

- - - - - - - - - -

kazi lepo ko svaki civilizovan covek
ako je ufatim sa crncem uzidacu je u stepenice a njega cu da utucam na panju ko jarca

Jok, brate.
Vec sam joj rekao da bih u tom slucaju coveku cestitao (nije on kriv, kao sto ni ja nisam kriv sto sam karrao Bojanu dok ju je Vladimir cekao u kaficu, jel tako?)
Kulturno i gospodski bih se poneo. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back