sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije nezdrav kao klasični antiperspiranti, jer ne sadrži aluminijum kao ostali.
E sad, nekome aluminijum ne smeta, no meni smeta jer mi se od klasičnih antiperspiranata prave bolne kvrge ispod pazuha, pa je za ljude poput mene Alverde i njemu slični sjajna stvar.
Lakše mi je imati još jednu bočicu na poslu i po potrebi obrisati pazuh vlažnom maramicom i naprskati ponovo, no zapušivati pore.

Danas se vecina (bar ovih kvalitetnijih) antiperspiranata pravi bez aluminijuma.

aluminijum je samo jedan u nizuh stetnih elemenata unutra
nije od neke vajde da izbace njega a stave jos 10 drugih stetnih :lol:
to bi bilo ko da cernobil popravljas cekicem

- - - - - - - - - -

evo i dove ima sad citam nalepnicu a on spada u dobre marke.... regina propade ti teorija....
ma srescemo se svi na istom odeljenju kad tad, sta god radili....

aluminijum je samo jedan u nizuh stetnih elemenata unutra
nije od neke vajde da izbace njega a stave jos 10 drugih stetnih :lol:
to bi bilo ko da cernobil popravljas cekicem
Svako koristi šta mu odgovara.
Kome paše onaj sa aluminijumom koga ni ta nuklearka ne bi probila, samo napred.
Kome ne paše - super što ima dezodoransa i bez Al..
Inače, kod ovih prirodnih dezodoranana sa BDIH i ostalim sertifikatima nema štetnih sastojaka, no oni zato i ne drže duže od par sati, pa je potrebno vući ih sa sobom i špricati se po potrebi.

E sad, da li Al izaziva rak ili ne, nemam pojma, ali meni, a bogami i popriličnom broju ljudi koje znam, izaziva stvaranje tih bolnih zapušenih kvržica ispod pazuha, koje prođu čim se izbaci Al.

ma vezuju oni sve i svasta sa rakovima danas....jer sve i jeste povezano....
da nisu povezali aluminijum povezali bi nesto drugo iz liste sastojaka, nego se tako periodicno uhvate jedne stvari ljudi tj novine i to forsiraju dok na red ne dodje nesto novo
sama cinjenica da nanosis na kozu tu hemiju je zabrinjavajuca, i kreme i samponi i praskovi i dr....sve je to otrov i svi cemo platiti tu cenu...

pravda za stikove
revolucion-2.gif

- - - - - - - - - -

Svako koristi šta mu odgovara.
Kome paše onaj sa aluminijumom koga ni ta nuklearka ne bi probila, samo napred.
Kome ne paše - super što ima dezodoransa i bez Al..
Inače, kod ovih prirodnih dezodoranana sa BDIH i ostalim sertifikatima nema štetnih sastojaka, no oni zato i ne drže duže od par sati, pa je potrebno vući ih sa sobom i špricati se po potrebi.

E sad, da li Al izaziva rak ili ne, nemam pojma, ali meni, a bogami i popriličnom broju ljudi koje znam, izaziva stvaranje tih bolnih zapušenih kvržica ispod pazuha, koje prođu čim se izbaci Al.
ma normalno, svako prema sebi sta mu odgovara i sta zeli

ma vezuju oni sve i svasta sa rakovima danas....jer sve i jeste povezano....
da nisu povezali aluminijum povezali bi nesto drugo iz liste sastojaka, nego se tako periodicno uhvate jedne stvari ljudi tj novine i to forsiraju dok na red ne dodje nesto novo
sama cinjenica da nanosis na kozu tu hemiju je zabrinjavajuca, i kreme i samponi i praskovi i dr....sve je to otrov i svi cemo platiti tu cenu...

pravda za stikove
revolucion-2.gif

- - - - - - - - - -

ma normalno, svako prema sebi sta mu odgovara i sta zeli

soda bikarbona iz raja izašla :)

Srbija zemlja 99.-te obogacena osiromasenim uranijumom tako da jako nije bitno koji se dezodorans koristi. :lol:

Imam kupku ili sta je vec-zelena sa belim kuglicama.Osvezava nakon tusiranja,cuvam je i koristim bas bas po nekada.Nije marka i nema da se kupi opet ista.

Ambalaza je providna,sam gel za tusiranje je svetlo zelene boje a u njemu se nalaze kao svilene kuglice.

Nakon tusiranja bukvalno imam osecaj svezine i prijatne hladnoce prilicno dugo.Sjajan za leto i sparno vreme,nije za zimu.

Na njemu pise "Care shower gel,body lime & ginseng" .

Cesto ga drzim otvoren kad zelim da prostor divno mirise.

Poslednja izmena:
Ja sam kod nas koristila rexona stik, ovde to nema ima sure marka mislim da je kopija al nije isti stik.
Sad sam provalila balea dezodorans plavi, jeftin tipa 1 evro al mirise bas na cisto pa to kupujem kad idem u bec ili mi sestra posalje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back