- Poruka
- 85.826
pricam tu sa jednu forumalju sto se volimo mnogo bracki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пили смо га први пут у буђавом Лондону 2005. као точено, мада је онда била у питању нека знатно јача варијанта Гиниса(ова данас је имала 4,2% алкохола) и укус прженог јечма који му даје тамну боју био је рескији, али свеједно неће видети мојих 169,99 динџи за лименку, све и да му падне цена.

Алкохол?!?Zasto pijes alkohol? Da ti podigne samopouzdanje?
Ne znam za tebe, al' ja organski ne podnosim alkohol.Алкохол?!?
Ти си вероватно пио метил алкохол.![]()
Ne znam za tebe, al' ja organski ne podnosim alkohol.
Pijem samo pivce, rakijicu, vince, i tako to... a alkohol ni u ludilu, peče grlo.
e pa znaš ti kvalitete glupihCekam glupog majstora![]()
))))
Pa ubaci vitamine odmah i menjaj rezim ishrane. Voce povrce + meso.uradila lekarski za posao jutros I smorila se najstrasnije koliko mi je losa krvna slika

Dobro je da si resila. Srecno
plus me seku vertikalno, odvratno, kao idiot cu izgledati leti u kupacem, itd itd... i da vrv postoji mogucnost da mi se vrati ako budem imala jos trudnoca...
ma milion razloga imam sto mi se ne ide...ne brini Cicak za oziljke ima neka krema sto se maze, sestra mi je pricala, kaze skoro da se ne vide...kada bude doslo vreme kazacu ti naziv pa ako ovde nema poslace ti neko iz inostranstva...taman posla da ostanes sa takvim oziljkom u danasnje vreme...
...ne brini Cicak za oziljke ima neka krema sto se maze, sestra mi je pricala, kaze skoro da se ne vide...kada bude doslo vreme kazacu ti naziv pa ako ovde nema poslace ti neko iz inostranstva...taman posla da ostanes sa takvim oziljkom u danasnje vreme...

Kreme i laseri uklanjaju površinske ožiljke, keloid uklone skalpelom, a po tvojim planovima sledeće trudnoće su tek za deceniju, dotle će ti trbušni zid ojačati još kad se baČiš na aerobik ima da procvetaš i zalečiš sve traume.Hvala
Nisam bas srecna... to ce mi biti 5 totalna anestezija za 4 godineplus me seku vertikalno, odvratno, kao idiot cu izgledati leti u kupacem, itd itd... i da vrv postoji mogucnost da mi se vrati ako budem imala jos trudnoca...
ma milion razloga imam sto mi se ne ide
...jeste super sto je resila...ja sam vadila krv pre pola godine ali bas me frka da vadim ponovo jer mi toliko opada kosa da se sve proredila
...a sta radim...prvo, nisam mogla da spavam sedmu noc u nizu, pa sam ustala za let, pa su mi promenili let u stenbaj (bog ih blagoslovio samo da me ne zovu), pa sam zvala druga da mi pravi drustvo da se ne uspavam, pa je on dosao, pa sam ga ugnjavila kao macku, ode covek da spava, da se oporavi a ja skuvala sebi kafu i kao Masa iz crtaca smisljam koju nevolju da napravim...
Hvala... javljam veceras sta je bilo... pregled u pola osam
nespavanjem pravis jako stresnu situaciju svom telu i remetis rad stitne zlezde, a onda je posledica opadanje kose
Нек назове неку од сушара у Падеју, они дословно живе од производње лековитог биља и то веома ловарно....obavezno...ona je koristila i to cemo da sredimo ali pre svega nabavi kantarion...ali pravi kantarion, to nije onaj iz apoteke, mozda Poznavalac moze da ti pomogne ciji da trazis, mahom od seljaka koji imaju susare...