sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budim se,gledam na sat. Jel ja danas radim, od kad radim? Aha, ne radim. Nazad u krevet.
Ustajem, treba da se nadjem sa druagricom. Molim boga da se ispali. Ispali me :lol:
Treba da idem u banku, operem ves, dovedem se u stanje reprezentativno. Za sada pijem kafu slogirana

sta radim....jjebem ale sa winom....uzecu motku pa cu da mlatim

ja navikla na xp...i zeznem se i podesim nesto sto na ovom baguje...povuci potegni umalo da izgubim ceo bitan folder :dash:
jedva se izvukoh
kazu gospoda iz wina da nece ni da resavaju taj problem (koji je greska ovog wina i zale se mnogi) jer ce sad 10 pa obecavaju tamo nema te frke :roll:

i posle nek me neko pita sto kukam na win 8 :batina:

Pijem

erdinger-weissbier.jpg

:heart:

Пио није лоше, али...
Баш данас сам у НС-у узео два ирска Гиниса по 169, 99 динџи комад.
Попили жена и ја, охлађено, све по пропису, питко је, није да није, али нема неки укус који се памти.
Уосталом и вода је питка.

Пио није лоше, али...
Баш данас сам у НС-у узео два ирска Гиниса по 169, 99 динџи комад.
Попили жена и ја, охлађено, све по пропису, питко је, није да није, али нема неки укус који се памти.
Уосталом и вода је питка.

Meni je Ginis odvratan :bljuc:

Meni je Ginis odvratan :bljuc:
Пили смо га први пут у буђавом Лондону 2005. као точено, мада је онда била у питању нека знатно јача варијанта Гиниса(ова данас је имала 4,2% алкохола) и укус прженог јечма који му даје тамну боју био је рескији, али свеједно неће видети мојих 169,99 динџи за лименку, све и да му падне цена.

zaspala s Kicom oko 20
ustala u ponoc
naranila zivinu
naranila zmua i sebe
sad odo radit
mater mi je jucer otisla i trebace nam dan dva da se Kica navikne da baba nije tu : (
a i ja sam nesto tuzna...valjda mi praznije nekako bez nje
missim, jeste i zao mi sto su tako daleko
jbga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back