sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam imao bukvalno "bolesnu" posvecenost da postignem rezultat ...sada mogu po nekada da se opustim , popijem ,pojedem ...ali umereno :)
Cilj i posvecenost su glavni aduti u postizanju rezultata, kako u zivotu , tako i u treningu ....

- - - - - - - - - -

misici se ne grade pumpanjem u teretani, takvi misicu ***** ne valjaju.

Grade se kvalitetnom ishrnom i dobrim treningom bez hemije ( steroida etc)...:)

- - - - - - - - - -

jbg misic nije dobra faca da se radjas sa njome , na tome mora da se radi : )

misici se ne grade pumpanjem u teretani, takvi misicu ***** ne valjaju.

...a sto, jel smrde, budjaju, sta im tolko fali...?

...nisam htela da pominjem ali moj nablizi prijatelj, cesto ga pominjem, je bivsi reprezentativac u bodibildingu. Njemu nista ne fali, izgleda kao skulptura, uski bokovi a navise kao egipatska figura...verovatno mu i crna rasa ide u prilog ali on trenira svakodnevno i ima 38 godina a deluje kao da ima 25...i nakon pola godine mislim da me laze za godine...tako da nemoj me sa tim losi misici, ne razumem se u teretanu ali slepa nisam.

...a sto, jel smrde, budjaju, sta im tolko fali...?

...nisam htela da pominjem ali moj nablizi prijatelj, cesto ga pominjem, je bivsi reprezentativac u bodibildingu. Njemu nista ne fali, izgleda kao skulptura, uski bokovi a navise kao egipatska figura...verovatno mu i crna rasa ide u prilog ali on trenira svakodnevno i ima 38 godina a deluje kao da ima 25...i nakon pola godine mislim da me laze za godine...tako da nemoj me sa tim losi misici, ne razumem se u teretanu ali slepa nisam.

jesi, a i naivna si,
teretana moze, ali samo kao dopuna treningu. misic je jako tesko izgraditi.

Uzivam u gifu .Kazu da gledanje ljubljenja opusta i zaista jeste tako.

95bbaf8b270cc5c02f0070ab117c7c88_500.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back