sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Povecam sliku i uzivam.Ja kojoj su gifovi ugl.aut.Obozavam ga kao i pola devojaka iz Rusije,Evropske Unije koje vole momke.On je :vatromet: :vatromet: . Perfektan je :srecan: :srecan: :srecan: :srecan: :srecan: :vatromet: .Najfatalnije fatalno bice :vatromet: .

Bas zato ga treba izbeci i tu je moj zdrav razum-sve takve treba izbeci jer su oni ti zbog kojih se budis nocu i reagujes kao aaaaaaaaaaaa da li je jos tu :aaa: -cime sam to zasluzila?I stalno strahujes da li ce otici.Jedan pogled ovakvog lika ucini da se topis po podu,zaboravis kako se zoves,sve.
Treba mi neko dovoljno dobar za mene ali da mogu da ga ostavim ako ne ide a ne da ne mogu da se odvojim od njega sta god radio jer je savrsen.

Poslednja izmena:
pa eto tako je i titanija i sad je sedamdeset sedam puta srecnija nego pre. znaci samo udri

- - - - - - - - - -

posle se to valjda iznivelise i bude onako obicno ali eto nije skroz dosadno

nemoj ko ejmi vajnhaus ipak, ali valjda si vise kao titanija

- - - - - - - - - -

i jos ti se cakre otvore, demoni ludila

- - - - - - - - - -

ja ko da valjam drogu : ))))))))))))

Povecam sliku i uzivam.Ja kojoj su gifovi ugl.aut.Obozavam ga kao i pola devojaka iz Rusije,Evropske Unije koje vole momke.On je :vatromet: :vatromet: . Perfektan je :srecan: :srecan: :srecan: :srecan: :srecan: :vatromet: .Najfatalnije fatalno bice :vatromet: .

Bas zato ga treba izbeci i tu je moj zdrav razum-sve takve treba izbeci jer su oni ti zbog kojih se budis nocu i reagujes kao aaaaaaaaaaaa da li je jos tu :aaa: -cime sam to zasluzila?I stalno strahujes da li ce otici.Jedan pogled ovakvog lika ucini da se topis po podu,zaboravis kako se zoves,sve.
Treba mi neko dovoljno dobar za mene ali da mogu da ga ostavim ako ne ide a ne da ne mogu da se odvojim od njega sta god radio jer je savrsen.

Wow, Zaki, ovo je bas bombastican nastup. :lol:

pa ne znam ...e fb sam ugasio taman nek procita i ona sto me pitala

- - - - - - - - - -

al nedolazi jbg

- - - - - - - - - -

kontam da je to pametno

pa i jeste, bolje da sam otisla na spavanje

- - - - - - - - - -

Pa nije ekipa za ekipu treba vise ljudi :)

sta bi ti sad da ti kazem kako mogu da kontaktiram sa njome :lol:

- - - - - - - - - -

oces da se infiltriras :lol:

necu, nisu me bas prihvatili

- - - - - - - - - -

prsla sam bila njih je to mnogo odbilo

- - - - - - - - - -

tensione je l su oni bas jako jako opake zverke

- - - - - - - - - -

je l su ti oni dominatori

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.