sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kuvam i dosao drugi cimer se zali kako radi prekovremeno i kako mu ne plate 5 sati ekstra rada. Radi kao arhitekta u najskupljem delu grada. Non stop kuka jbt. Sacu sa njim da jedem i gledam tv. Treci mozda dodje da kuva njegove riblje knedle i svira ukelele.

Pomislio bi covek da deli letke koliko kuka

pa to
ajde bre....biro si karijeru i uspesi si ono sto si zeleo....sigurno nije arhitekta slucajno jer nije zeleo nego mora :lol:
samarcina

- - - - - - - - - -

sad napisah
jer su sami izabrali karijeru i uspeli....jesi se borio...jesi...to si hteo...izvoli...
ne kazem da im tece med i mleko, al nek pogleda prodavca na pijaci u decembru i neka zahvali samom sebi i svetoj kravi na srecnim okonostima u zivotu koje su mu omugucile da mu rad i trud uspeju
dakle tisina :lol:

Ma kenj.a bre placen je super sigurno.
A jao bolestan mi sef, moram da ga menjam sutra. Ne treba mi to drugi dan rada posle odmora.
25 ljudi ima, moram sa svima da se bakcem i da radim svoje stvari.
Njahhhhhhjhhhhhhh

E stvarno si carica, sad čitam i mislim se kako ti je život Holivud. Živiš sa toplom braćom koja ti kuvaju i ugađaju ti. :D

The New Girl.:per:
new-girl-gifnew-girl-quotesflirting.gif

Ne ostavljaju prljavo za sobom al da se uvate za krpu slabo. Vidi se kad nisam tu da je zapusteno. Al trpim ih jer su ok a i ne bi da se menjaju razni ljudi u kuci svaka 3 meseca. Pa eto tako zivimo nas cetvoro....

Tako ne rade muskarci koji nisu gejevi, ne dele isto kupatilo medju sobom vec dele kupatilo i stan sa svojim devojkama.

Lako ti je da ustanovis da li jesu ili nisu. Ako ti nijedan do sada nije trazio onda jesu gejevi, a devojke im sluze za paravan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back