sta trenutno radis 2

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10247270_958918080832616_5657907296696391807_n.jpg

konj retardirani

Razmisljam kako preostalih devet radnih dana sto manje da radim, da sto vise pocetih i nedovrsenih projekata iskuliram i pomerim za vreme posle godisnjeg. Juce sam napravio prvi korak u tom pravcu - bio sam na bolovanju. :mrgreen:
I to u nadi da ce se cetiri sastanka, koja su juce bila na tapetu, odrzati bez mene....da ce se eventualno neke stvari same od sebe resiti, da ce neko drugi dobiti sljaku i slicno. Izgleda da sam bio preveliki optimista....pitam koleginicu "Jeste imali juce taj i taj sastanak?", ona mi sa osmehom odgovara "Ne, nismo. Odlucilii smo da ga pomerimo i odrzimo ga sa tobom kada ti opet budes tu." :roll:

U kalendaru u Outlook-u imam 52 podsetnice sta sve treba da uradim. :eek:

Nista....tri dana ove nedelje jos, sledece cetiri dana (cetvrtak je praznik, hvala Bogu), i onda jos dva dana one tamo...i cao zdravo. I onda ako Bog da da se u Svedskoj stvori neka grofica i da se bogato udam....to mi je plan sad. :mrgreen:

Besna sam i tuzna i razocarana i hocu da se roknem i zivot je jebeno besmislen i prazan i i sjebban stalno pisem jer me zabole za sve-samo mi divno vreme napolju koje mnogo volim-kisa,osvezilo podizu raspolozenje.
Ima u Hitnoj da zavrsim ako mi neko danas spomene pravopis,gramatiku,ma ako me popreko pogleda gotovo ima da ljubi patos.
Jebbem mu sve da mu jebbem dokle vise bre.
Moze li iko u ovoj sjebanoj zemlji da pravilno zapise moje podatke?A neeeeeeeeeeee,treba da im jebbeno titlujem da bi shvatili .
Jebbem im mater svima da im jebbem nabijem ih na civiluk u kompletu.
Izigravam ikebanu dok nesposobna jebbeno nesposobna birokratija sjebbava sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back