- Poruka
- 63.764
Е, бар нешто да убодемо...Моја другарица која ради шпедицију и има контакт са људима за проверу квалитета купује Шабачку млекару све.
А ја како кад.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, бар нешто да убодемо...Моја другарица која ради шпедицију и има контакт са људима за проверу квалитета купује Шабачку млекару све.
А ја како кад.
Најбоље ако имаш од кога. Док је синовљева прабаба, мама бивше свекрве била жива ништа нисам куповала. Имала је краву и слала ми млеко и сир. Јогурт- кисело, како кад испаднеИдем ја код баба Станојке, ебеш ти ове корпорације![]()
сам сама правила.Ће нађемо, Моки, нема нам другеa mi nindže koji nemamo take poznanike da se besimo je li

Ово је добро знати.Моја другарица која ради шпедицију и има контакт са људима за проверу квалитета купује Шабачку млекару све.
А ја како кад.
Кажем ја њихово млеко чак мирише на млекоОво је добро знати.

Oni su još uvek najbolji.Моја другарица која ради шпедицију и има контакт са људима за проверу квалитета купује Шабачку млекару све.
А ја како кад.
Е, за козји и крављи сир и ми имамо проверене људе. Бар нешто.Друга другарица има козе. Нешто су јој скупљи сир и млеко, али да не жалиш. Сурутка исто, чисто здравље.

Е, нешто сам читала о том млекомату да ће га бити свуда. Хајде јавиКажу да у Бг-у, на Бежанијској Коси у Идеи, великој у тржном центру код Мека, може да се купи домаће млеко из апарата. Само мора амбалажа да се понесе. Можда сутра одем да видим је л' то истина.

Mi smo tako kupovali navodno kozje mlijeko.Друга другарица има козе. Нешто су јој скупљи сир и млеко, али да не жалиш. Сурутка исто, чисто здравље.
Moja rodica drzi koze.Ima i oko njih posla,a ne daju puno mlijeka.Ако се дочепам куће мало ван града имаћу козу. Добра је и за психу.