Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Идем ја код баба Станојке, ебеш ти ове корпорације :rotf:
Најбоље ако имаш од кога. Док је синовљева прабаба, мама бивше свекрве била жива ништа нисам куповала. Имала је краву и слала ми млеко и сир. Јогурт- кисело, како кад испадне :lol: сам сама правила.

Друга другарица има козе. Нешто су јој скупљи сир и млеко, али да не жалиш. Сурутка исто, чисто здравље.
Е, за козји и крављи сир и ми имамо проверене људе. Бар нешто.

Кажу да у Бг-у, на Бежанијској Коси у Идеи, великој у тржном центру код Мека, може да се купи домаће млеко из апарата. Само мора амбалажа да се понесе. Можда сутра одем да видим је л' то истина.
Е, нешто сам читала о том млекомату да ће га бити свуда. Хајде јави :)

1699726557833.png

Друга другарица има козе. Нешто су јој скупљи сир и млеко, али да не жалиш. Сурутка исто, чисто здравље.
Mi smo tako kupovali navodno kozje mlijeko.
Kazem ja,meni ovo uopste ne lici na kozje,kozje mora imati onaj specifican miris i ukus...
I prestanemo kupovati od tog covjeka.
Posle duzeg vremena,igrom slucaja, saznam da taj covjek ne da nema koze,nego nema ni krave.
Uzima od ljudi u selu kravlje mlijeko,doda malo ili nimalo kozjeg i prodaje po daleko vecoj cijeni.
E,cega se ljudi nece dosjetiti da prevare druge.

Ако се дочепам куће мало ван града имаћу козу. Добра је и за психу.
Moja rodica drzi koze.Ima i oko njih posla,a ne daju puno mlijeka.
Ali kazu da koza ne moze biti bolesna...tj.moze,ali onda ugine.Znaci,kad je zdrava,zdrava je i ne daju joj se nikakvi lijekovi,i to je jedan od razloga sto je kozje mlijeko najzdravije.Koze se ne lijece.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back