Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хоћу да будем фина и умесим нешто, али немам пзп, па ево пијем кафицу и уживам...шта ћу.
Испекла сам смрзнуте звркoве са сиром. Уз то ајвар и кисело млеко.
Недеља је једини дан када доручкујем. И субота ако имам бајадере :lol:

Испекла сам смрзнуте звркoве са сиром. Уз то ајвар и кисело млеко.
Недеља је једини дан када доручкујем. И субота ако имам бајадере :lol:
Ја имам обланду, ето доручка :lol:

Ja ću pile i tikvice i neki krompir za ove što ne vole tikvice. Isto razmišljam o nekom kolaču, onom nekom starinskom što ne ide skoro ništa, a bude kolač, ali ne znam kom. I još sam ponela da krojim nešto, pa neki kroj da vadim i veš da spakujem. I nešto mislim, dal da sednem, legnem i tako...

Ја ћу ускоро напоље, што више да сам ван куће. И мислим да сам са јелом данас завршила, викендом обично претерам, осећам се тешко. Треба и косу да перем, то ћу увече пре филма.

Ако смем да кажем... Не познајем те али бих по писању рекла да од свега направиш сама себи нервозу. Моја омиљена тетка је таква. Дивна жена али вечито напета. Нпр. треба да прави колаче. И док она о томе прича, испланира, изнервира се ако фали лимун, или тако нешто ја сам их већ направила. Треба у шетњу али шта да обује, па хоће ли киша, па јел боље сама или да зове некога, а ја се из шетње вратила док она још није ни пошла. Хтела сам ти рећи да треба живот прихватати са мање тензије, лакше. Он се дешава те дешава. Опусти се :)

Izvesno si u pravu. Hvala ti.
Možda samo trenutno zvučim malo teško jer imam neku situaciju.
Proći će kao i sve.
Ja uvek kažem sebi i mojima, koji su još više skloni drami, jesmo li živi i zdravi i sve je u redu - rešiće se, to je samo život.
Sve je za nešto lekcija u životu.

Naravno tortu sam zajebala.
Pokušaću nekako da je spasem.
Trebalo je ćerku da pustim da pravi ali mazga je mazga, najveći problem čoveka je njegova luda glava, konkretno moja. Znam ja da to niko neće zameriti, u krajnjoj liniji kupićemo neku tortu ali ovo je bilo moje čedo, moja ideja.
Pojela sam se živa.
Već sam se navikla da nešto zabrljam.
Ne znam kako ali to je prosto deo moje ličnosti.
Torte su mi i posle 25 godina lutrija.
Ono u šta sam sigurna je da će se mužu svideti i da će on jedini ceniti moj trud.
Hund je kod spremanja zaključio da nema ništa za njega pa je lepo otišao iz kuhinje.

Naravno tortu sam zajebala.
Pokušaću nekako da je spasem.
Trebalo je ćerku da pustim da pravi ali mazga je mazga, najveći problem čoveka je njegova luda glava, konkretno moja. Znam ja da to niko neće zameriti, u krajnjoj liniji kupićemo neku tortu ali ovo je bilo moje čedo, moja ideja.
Pojela sam se živa.
Već sam se navikla da nešto zabrljam.
Ne znam kako ali to je prosto deo moje ličnosti.
Torte su mi i posle 25 godina lutrija.
Ono u šta sam sigurna je da će se mužu svideti i da će on jedini ceniti moj trud.
Hund je kod spremanja zaključio da nema ništa za njega pa je lepo otišao iz kuhinje.
Ne znam sta si pravila,ali ako se ne peče stavi u čaše,dekorisi i imas poslasticu.

Idemo u istanbul ❤️
Moram nesto da uradim za sebe da se malo podignem iz ove rupe...
Nasla sam jeftine aranzmane za praznike u novembru
Pa smo vecali da li prag ili istanbul...
Aj zbog blaze klime u sred novembra neka bude istanbul, da se ne smrznemo u pragu
Kad mi je u agenciji rekla da preko intesa kartice imam otplatu na 12 rata pala mi vilica :lol: pa to ce biti soma din mesecno, pa vise das na toalet papir i sapun mesecno!
Daj!
E sad gde cu naci pare za dzeparac ne znam.... Snaci cemo se nekako... Negde cu da ih iskopam ne zanima me! Ovo je sve u svrhu lecenja! Pa imam i ja dusu jjebem ti zivot vise samo crnilo neko udarilo...

Idemo u istanbul ❤️
Moram nesto da uradim za sebe da se malo podignem iz ove rupe...
Nasla sam jeftine aranzmane za praznike u novembru
Pa smo vecali da li prag ili istanbul...
Aj zbog blaze klime u sred novembra neka bude istanbul, da se ne smrznemo u pragu
Kad mi je u agenciji rekla da preko intesa kartice imam otplatu na 12 rata pala mi vilica :lol: pa to ce biti soma din mesecno, pa vise das na toalet papir i sapun mesecno!
Daj!
E sad gde cu naci pare za dzeparac ne znam.... Snaci cemo se nekako... Negde cu da ih iskopam ne zanima me! Ovo je sve u svrhu lecenja! Pa imam i ja dusu jjebem ti zivot vise samo crnilo neko udarilo...
Moje najljepse putovanje je bilo u Istanbul.🙂
Vjerujem da ce i tebi biti lijepo.
Ima neke orijentalne mistike u tom gradu.
Samo da i vrijeme bude ok.Mi smo isli pocetkom oktobra i bilo je toplo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back