Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немој, греота је...човек се са животињом саживи.
Ми смо за рибицом плакали недељу дана, после скоро 5 година акваријум ми је био празан без ње, нисам га ни гледала...госпођица је преузела бригу о преостале две рибице.
Знам, мени је угинула корњачица.

Знам, мени је угинула корњачица.
forum vam se bukvalno pretvara u deponiju
poligon za istresanje najnizih oblika primitivizma i sovinizma
bas je jadno tabe, al bas
i ne, nije to pitanje slobode misljenja
nego niste u stanju razgraniciti izlive bljuvotine i ciste mrznje od prava na slobodu misljenja

Nema mog lepog misa od nocas
Celu zgradu smo pretrazili, podrum, ulice okolne, parkinge... Nema je nigde

Da li je negde otisla da umre, ili ju je neko iz zgrade skembao....

Zivot ti ***** da ti ***** sta je bre ovo vise, nije ovo zivot
Nemoj odmah da misliš na najgore, možda se samo sakrila da je ne vodiš opet kod veta. Sačekaj neki dan, možda se ipak vrati. Meni dva psa nestala, jedan se nije vratio, ali jednog smo ipak pronašli, možda se tako i Cici vrati.

totalno ne
prosto, odvratno je
tako normalizujemo gadost
tolerisemo je
postajemo imuni na nju
i koliko sutra cudit cemo se sto je vise ne prepoznajemo kao ono sto jeste - gadost.
Pa jako malo ljudi se slaze s onakvim stavom i jasno to kaze. Da su gadosti jesu,slazem se s tobom. Samo mi ne ide uz tebe da odeš zbog nečijeg stava, ti si po meni neko ko svoj stav najbolje i najkvalitetnije brani.

Pa jako malo ljudi se slaze s onakvim stavom i jasno to kaze. Da su gadosti jesu,slazem se s tobom. Samo mi ne ide uz tebe da odeš zbog nečijeg stava, ti si po meni neko ko svoj stav najbolje i najkvalitetnije brani.
ja rijetko prijavljujem ista ovuda
al ono nije tema, ni rasprava...ono je manifest gadosti
ako to treba postojati ovdje
onda vam korisnici koji u tome vide ono sto jeste
zapravo ne trebaju
ne uciniti nista po tom pitanju je zapravo precutno odobravanje i vrlo jasna poruka

ja rijetko prijavljujem ista ovuda
al ono nije tema, ni rasprava...ono je manifest gadosti
ako to treba postojati ovdje
onda vam korisnici koji u tome vide ono sto jeste
zapravo ne trebaju
ne uciniti nista po tom pitanju je zapravo precutno odobravanje i vrlo jasna poruka
Nije . Mnogo stvari ovde bude koje se meni ne dopadaju ali ja pustim jer mislim da je dobro da vidimo ko je ko. Kad se sve briše svi nam izgledaju srdačni i fini. Ovako jasno znaš s kim imaš posla

Nije . Mnogo stvari ovde bude koje se meni ne dopadaju ali ja pustim jer mislim da je dobro da vidimo ko je ko. Kad se sve briše svi nam izgledaju srdačni i fini. Ovako jasno znaš s kim imaš posla

ajde da pretvorimo u stormfront ovo da znamo s kim imamo posla
to je neopisvo naivan stav
jer realno nakon par postova vise manje ti je jasno s kim imas posla
a kad ih tako pustis onda se osjecaju pozvani i ubrzo imas ovo sto imamo
pdf zene na kojem se na dnevnom nivou otvori bar jedna zenomrzacka tema, na kome ne mozes ni o cemu razgovarati bez dezurnih zenomrzaca i jezivih likova
ali ne, treba ih pustiti da se razmasu da vidimo ko je ko
jer se inace to ne vidi
ajde molim te

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back