Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има ли решења или мораш вадити?
Sve će da vadi odjednom :rida:
Nema tu drugog rešenja, zub raste popreko i uništio je zub pored. Non stop sam u bolovima već mesec dana.
Ali, moram prvo na dubinsko čišćenje kamenca, a to mu zakazali tek 24.10. Znači vađenje zuba tek kad se vratim iz Srbije posle 5.novembra. do tada boli i trpim. :sad2:

Sve će da vadi odjednom :rida:
Nema tu drugog rešenja, zub raste popreko i uništio je zub pored. Non stop sam u bolovima već mesec dana.
Ali, moram prvo na dubinsko čišćenje kamenca, a to mu zakazali tek 24.10. Znači vađenje zuba tek kad se vratim iz Srbije posle 5.novembra. do tada boli i trpim. :sad2:
Јој...уради то у Србији, мене је вађење умњака коштало 800 динара, нека је и дупло више исплати се.
А не боли ништа.
Немој да трпиш болове :(

Кад смо код умњака, моја зубарка је била у шоку да у 55. години имам све умњаке, а ја сам била у шоку да су ми сви израсли :rotf:
Мени су јако рано изашли, у 7. основне. Нисам их ни осетила. Само су се појавили :lol:

Tired Good Night GIF by Max

Кад смо код умњака, моја зубарка је била у шоку да у 55. години имам све умњаке, а ја сам била у шоку да су ми сви израсли :rotf:
Takođe... Imam sve umnjake i nemaju potrebe za bilo kakvom intervencijom. Navodno se prvi i najbrže kvare. Moj zubar je jednom prilikom još rekao da moje vilice kao da nije koristila ista osoba. Gornja je uvek bila problematična, a donja-ništa, tu i tamo tačkica, dve plombe i sve super. Dešava se i to.

Ne mogu pre, jer u Srbiju dolazim 26.10 na desetak dana i udajem se pa nemam vremena za bolne zube :lol:
Srećom, ne boli me stalno istim intenzitetom, ne pijem lek često. Danas baš boli jer je zubar čačkao i čistio kamenac:sad2:
U Srbiji svakako ne bih mogla pre zimskog raspusta, pa sad šta mi bog da još mesec dana.

Ne mogu pre, jer u Srbiju dolazim 26.10 na desetak dana i udajem se pa nemam vremena za bolne zube :lol:
Srećom, ne boli me stalno istim intenzitetom, ne pijem lek često. Danas baš boli jer je zubar čačkao i čistio kamenac:sad2:
U Srbiji svakako ne bih mogla pre zimskog raspusta, pa sad šta mi bog da još mesec dana.
Јој, ако крене да боли мораш бити пијана млада. Реци онда овима ту да се удајеш и да мора у понедељак!
Што нисам ту да направим револуцију!? :lol: :mrgreen: Урадили би ти сутра само мене да не трпе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back