- Poruka
- 4.160
Jel daju veću penziju da pođem i ja?Sutra sa zmajem idem u kursumliju
Da se borimo za srpstvo i pravoslavlje![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel daju veću penziju da pođem i ja?Sutra sa zmajem idem u kursumliju
Da se borimo za srpstvo i pravoslavlje![]()
Daju duplu, jednu srpsku jednu kosovskuJel daju veću penziju da pođem i ja?

Stavite me u gepek, nemam pasoš.Daju duplu, jednu srpsku jednu kosovsku
Ja se za penziju ne sekiram - necu je docekati![]()
Kod mene je skoro identična situacija. 31kv predsoblje, dnevna, spavaća, kuhinja i kupatilo. Peć od 3,5kv ugreje sve bas lepo i toplo bude zimi, uključuje je od ponoći do 06h, a ne sećam se kad sam je uključila da duva. Fino ususkano, izolacija odlična, mada I kad sam živela na NBgd bilo je cg odlično uvek nam bio prozor malo otvoren. Zao mi tog stana bas.U starom stanu infostan je bio 6000 za 44kvm, a nikad se ugrejala nisam, zimi grejalica radila uz radijatore.
U novom stanu infostan je 700 dindži, a struja 2500 do 3000 i na nju se grejem, zimi sam u majici i trenerci.
TA peć je stalno puna na maksimumu, uključujem je od ponoći, 4,5kw na 28 kvm je više nego dovoljno.
Kuhinja, soba, kupatilo svuda ravnomerno toplo, meni lepo.
Naravno da je drugačije ako je stan ili kuća u pitanju i veće kvadrature, to valjda ne moram da naglašavam.
Naravno da nije, znamoKoliko se sećam, Kuršumlija nije na Kosovu
A što se grejanja tiče, imamo cg na gas i sopstveni kotao, znači plaćanje po utrošku i mislim da je tako najbolje. Leti plaćamo 800-900 din za toplu vodu. Do sredine oktobra uglavnom ne uključujemo grejanje.
Konjarnik i NBG nebo i zemlja u grejanju. Kad sam kod kume umrem koliko je vruće u stanu, a kod mene ledara.Kod mene je skoro identična situacija. 31kv predsoblje, dnevna, spavaća, kuhinja i kupatilo. Peć od 3,5kv ugreje sve bas lepo i toplo bude zimi, uključuje je od ponoći do 06h, a ne sećam se kad sam je uključila da duva. Fino ususkano, izolacija odlična, mada I kad sam živela na NBgd bilo je cg odlično uvek nam bio prozor malo otvoren. Zao mi tog stana bas.
Куш, бре, детеNaravno da nije, znamo
Ali bilo je i tamo incidenata sa siptarima i bice ih... Kad se rasire jos po juznoj srbiji tek ce da bude...

Pa nisam ja to izmislilaКуш, бре, дете![]()
Ti si u penziji??Stavite me u gepek, nemam pasoš.
Oćeš, oćeš, to sam i ja pričala pa me evo i ta muka snađe.
Pa isto ko na kosovu sto su im prodaliPa kad je Srbima zinulo gladno dupe pa ih zabole kome prodaju, samo da dobiju što veću sumu.
Posle će da bude mrzi nas svet, ma kako da ne.
Čekam termin, ko za porođaj, ne može kad ja oću.Ti si u penziji??
Razlika je, tamo su morali ovde ne moraju.Pa isto ko na kosovu sto su im prodali
Ko je bio pametan prodao je ko je terao inat oteto mu je
Kako god da okrenes jjeben si
A pa dobro za sad ne moraju... Al doci ce na red...Razlika je, tamo su morali ovde ne moraju.
Nisu ni tamo morali, bili su nekad i brojniji ali im zinula guuzica za pareRazlika je, tamo su morali ovde ne moraju.

Ta brojnost je prestala onog trenutka kad su počeli da imaju po 9ro deca, a mi po jedno dva.Nisu ni tamo morali, bili su nekad i brojniji ali im zinula guuzica za pare![]()
Kako je krenulo....A pa dobro za sad ne moraju... Al doci ce na red...