gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Taman je bilo ali 999kcal, 99g secera, 50g masti.Nije ni za babu sinko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman je bilo ali 999kcal, 99g secera, 50g masti.Nije ni za babu sinko.
Prava sitnica sinkoTaman je bilo ali 999kcal, 99g secera, 50g masti.

Ne brojim ja to.Taman je bilo ali 999kcal, 99g secera, 50g masti.
Ja prvo pojedem pa onda bacim pogled da vidim sta sam uradio.Ne brojim ja to.

Nije mnogo,al sest eura...
3.90 na akciji 3.30... mozda je neki sa pistacima oko 6 mada je na akciji 4.50 cini mi se.Nije mnogo,al sest eura...![]()
Kod nas je sest i nikad nije na akciji.Je li to manje ili vece pakovanje?Mali kvatro je oko cetiri.3.90 na akciji 3.30... mozda je neki sa pistacima oko 6 mada je na akciji 4.50 cini mi se.
Sad vidim na racunu da je 549ml ali je bio 900.Kod nas je sest i nikad nije na akciji.Je li to manje ili vece pakovanje?Mali kvatro je oko cetiri.
Ja cu je usvojiti.Немој се бесиш превентивно, шта ће Цицојка после без тебе, кога да малтретира јадно дете![]()
Jeste, pa da joj svaki dan govoris kako ona nije dete nego macka! Oces detetu traume da napravis!Ja cu je usvojiti.![]()

Dobio si veliko pakovanje,a naplatili ti malo?Sad vidim na racunu da je 549ml ali je bio 900.![]()
Pa dobro,sta fali...ja i djeci govorim...mače moje malo...eventualno pile moje.Jeste, pa da joj svaki dan govoris kako ona nije dete nego macka! Oces detetu traume da napravis!![]()
Dobro ajde onda mozePa dobro,sta fali...ja i djeci govorim...mače moje malo...eventualno pile moje.
Njoj cu da tepam...cico,cicko,micko i tako to...![]()
Sta ti je genetika!Ako bude pravila belaja,govoricu joj...ista svoja majka...![]()
Ne brini,nista joj faliti nece.Mene macke vole.Dobro ajde onda moze![]()
Isto.
a i besnilameki nemoj se objesit
evo lijepo pise da kod nasih sismisa bjesnoca nije potvrdjena
vrv je isto i u srbiji
u amerikama su sismisi rezervoari bjesnila, al to su skroz druge vrste sismisa
https://veterina.com.hr/?p=61601
Mogle smo da se udruzimo brze bi zavrsileIsto.
Metlo,izgleda da smo u poslednje vrijeme sinhronizovane.![]()

Ja sama svukla ormaric sa sprata u prizemlje i jos nesto pomjeram i vukljam.Mogle smo da se udruzimo brze bi zavrsile
Ja poizbacivala jos neke stvari
I prskala ceo stan od buba
Lipsala sam![]()
Menja se vreme, najavili kisu a vedro je, verovatno te zato boliJa sama svukla ormaric sa sprata u prizemlje i jos nesto pomjeram i vukljam.
Evo sad me glava zabolila,moracu napraviti pauzu za kafu.