- Poruka
- 121.962
Sa kisobranom poletim u oluju ko meri popins
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš negde napred snimak profesora Milinovića koji je objasnio šta je HAARP.Пауза за доручак
Значи, устала сам у пола седам, значи тако још 10 година
Ако ме пре тога не слисти неки Хаарп...
)))Sve je teorija zavjere,dok praksa ne pokaze da to i nije bas samo teorija.Imaš negde napred snimak profesora Milinovića koji je objasnio šta je HAARP.
Radarski sistem koji vidi i preko zakrivljenosti Zemlje kao lopte.
Ali da bi mogao da snima i ''iza krivine'' neophodno je zasipanje atmosfere aluminijumom.
I to su ti ''kemtrejls''.
Iz nekog razloga su se potrudili da obilato net preplave pričom da je to teorija zavere, a s druge strane stručnjaci sasvim normalno pričaju o tome, sa svih meridijana.
Sve to kao odbrana od potencijalne ruske rakete koja sad doleće do njih za 6-7 minuta,a tad 2019. kad je prof. Milinović to objašnjavao doletala je za 11 minuta.
Vojsku ne interesuje mnogo šta će taj aluminijum da radi na zemlji, to je usput.

bome ja nisam "objasnjavala" haarpPa kad ti oćeš da objašnjavaš HAARP, čuli te i to ti je kazna.
Sad kijaj i kašlji s ukusom kafe.![]()
Ajde ti na ignor jedno tri meseca.Da odmoriš malo.gospodine fdfarte
kreativno tju da vas vratim u fokus cirkusa
Pih, detalji...bome ja nisam "objasnjavala" haarp![]()
trenutno cu da objasnim gospodinu da me zulja leva japanka sto je opet otkrio "ignore" opcijuAjde ti na ignor jedno tri meseca.Da odmoriš malo.

Idemo dalje.
Još neko?

e hajde !Ajde ti na ignor jedno tri meseca.Da odmoriš malo.
te ruske rakete su pola evrope sravnile sa zemljomhahahahah ruske rakete, isto kao i lade)))
vidi se sada kakve su te ruske rakete i oruzje, isto kao sve rusko, sranje brate.
ali za umjetnost su superiska, mnogo volim ruske drame <3
dobili smo samo oblake i sparinu, da se podavimo.... ode severno kisa 

nemam ni jedan jedini objektiv
tri bambija za mene!

Amateru!Jao da vam ispricam
Nocas nisam spavala, od jutros teren, znaci ne znam gde sam
Otisla jutros na teren gospodja metla, stigla tamo, tu klijenti, namestam set za fotkanje, kad nemam sta da navrnem na telo aparata, nemam objektiv
Lepo je genijalka zaboravila kad je pakovala objektive da spakujenemam ni jedan jedini objektiv
tri bambija za mene!
Ok
Mislim da sam imala mozdani i srcani udar simultano
Zvala koleginicu, ona sela u auto pa mi donela brzo
Klijentu iz lazan osmeh sam rekla moramo da sacekamo malo imam tehnickih problema
Sve se dobro zavrsilo.. Ali glavu cu jedan dan da zaboravim
Idem sad lepo kuci da dignem krake i da se obesim

E nek si mi skreso u brk!Amateru!![]()
Bolje nego u krak.E nek si mi skreso u brk!

Sutra ujutro je najava reprize.Danas smo u studiju sa tugom u ocima gledali satelit kako oluja zaobilazi ovaj krajdobili smo samo oblake i sparinu, da se podavimo.... ode severno kisa
![]()
На свадбу без... алата...Jao da vam ispricam
Nocas nisam spavala, od jutros teren, znaci ne znam gde sam
Otisla jutros na teren gospodja metla, stigla tamo, tu klijenti, namestam set za fotkanje, kad nemam sta da navrnem na telo aparata, nemam objektiv
Lepo je genijalka zaboravila kad je pakovala objektive da spakujenemam ni jedan jedini objektiv
tri bambija za mene!
Ok
Mislim da sam imala mozdani i srcani udar simultano
Zvala koleginicu, ona sela u auto pa mi donela brzo
Klijentu uz lazan osmeh sam rekla moramo da sacekamo malo imam tehnickih problema
Sve se dobro zavrsilo.. Ali glavu cu jedan dan da zaboravim
Idem sad lepo kuci da dignem krake i da se obesim