Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kaze tab da se ovo i do sada desavalo kod nas.:roll:
naravno da jeste.
ali se nije pricalo kao sad niti se obavestavalo kao sad.

da li znas da mi jos nismo dostigli neke vremenske istorijske ekstreme?

na primer najtopliji dan ikad u srbiji je izmeren 2007. godina i on je za samo pola stepena bio topliji od prethodnog najtoplijjeg dana koji je izmeren 1939.
sad kad bi danas bio najtopliji dan u istoriji rekli bi "promenila se klima" ovako nije bilo ranije a bilo je i pre vise od 100 godina i sad je samo toplije mozda za 1 stepen.

znas da su nekad ljudi peske isli preko dunava i save u beogradu jer su bili zaledjeni?
sad kad bi se to desilo rekli bi da je dosao armagedon, nema dalje, klima otisla u *****.

cuvena je prica i o svatovima koji su sa pocetka proslog veka stradali kad je led pukao a oni su isli preko save onim kolima sto ih vuku konji.

da ne kazemo da je to samo kod nas evo iz beca, ljudi se klizaju na dunavu i jos pise da je isto tako bilo i 30 godina ranije a i ova slika mi ne deluje sveza po kvalitetu tako da je i ovo bilo ranije.

https://www.portalanalitika.me/clanak/258366--zaledeni-dunav-u-becu-izmamio-ljubitelje-klizanja

istorijski minimum vode u savi je iz 1986 a dunavas iz 1983.kod beograda..ovako mozemo do sutra..nista se klima nije promenila, nista sad nije gore nego ranije samo sad se vise obraca paznja na to.

Nimalo mi se ne dopada ovaj trend ucutkivanja ljudi na forumu.
Ebala vas korona, izmanipulisani ste (dok ljudi pisu o svom strahu da zavrse na sajmistu), vas globalisti uvode u paniku glupi ste (dok se ljudi sablaznjavaju stetom koja se desava komsijama).
Zato i imamo ovu situaciju da jedino moderacija otvara teme i to u nedostatku inspiracije, samo stancuju novinske clanke.
Ucutkavanja, ucutkivanja, ucutkavanja:/

naravno da jeste.
ali se nije pricalo kao sad niti se obavestavalo kao sad.

da li znas da mi jos nismo dostigli neke vremenske istorijske ekstreme?

na primer najtopliji dan ikad u srbiji je izmeren 2007. godina i on je za samo pola stepena bio topliji od prethodnog najtoplijjeg dana koji je izmeren 1939.
sad kad bi danas bio najtopliji dan u istoriji rekli bi "promenila se klima" ovako nije bilo ranije a bilo je i pre vise od 100 godina i sad je samo toplije mozda za 1 stepen.

znas da su nekad ljudi peske isli preko dunava i save u beogradu jer su bili zaledjeni?
sad kad bi se to desilo rekli bi da je dosao armagedon, nema dalje, klima otisla u *****.

cuvena je prica i o svatovima koji su sa pocetka proslog veka stradali kad je led pukao a oni su isli preko save onim kolima sto ih vuku konji.

da ne kazemo da je to samo kod nas evo iz beca, ljudi se klizaju na dunavu i jos pise da je isto tako bilo i 30 godina ranije a i ova slika mi ne deluje sveza po kvalitetu tako da je i ovo bilo ranije.

https://www.portalanalitika.me/clanak/258366--zaledeni-dunav-u-becu-izmamio-ljubitelje-klizanja

istorijski minimum vode u savi je iz 1986 a dunavas iz 1983.kod beograda..ovako mozemo do sutra..nista se klima nije promenila, nista sad nije gore nego ranije samo sad se vise obraca paznja na to.
Ma daj,tabe...nije se pricalo.
Nisu ni prije ljudi bili mutavi.Pricalo bi se bar usmeno da je bilo oluja ovakvih razmjera.

globalni cilj stvaranja psihoze
da se ljudi opterecuju nebitnim stvarima da bi one bitne zivotne pored njih zavrsavali drugi kako zele od politike do zivotnog standarda..opsti cilj je zaglupljivanje ljudi da bi se lakse vladalo jer se najlakse vlada gloopom masom.
evo ti vreme za primer
postali smo oprtereceni vremenom
na mobilnom imas aplikaciju u kojoj svaki dan gledas kakvo ce vreme biti danas i u narednim danima i vec pocinjes da se nerviras ako vidis da ce za vikend kisa a ti si htela na izlet
secam se nekad samo uvece u dnevniku pogledam da li ce sutra biti kise da znam da li da nosim kisobran i nista vise. kisa mi nikad nije smetala da se setam a sad se nerviram ako vidim 7 dana unapred da ce biti kise..dajte ljudi..ovo se i ranije desavalo ali vas sad okupiraju da o ovome mislite.
Што ово ниси писао када су сваки дан обавештавали о броју мртвих? Дупли стандарди. Срам вас било! Вас који водите овај форум. Одједном сте просветљени.

Pre dve godine padao je sneg, neverovatno ali istinito. U BG. Toliko je bio vlažan, da je natopio zdravo, veliko drveće, koje je popadalo. Park je kontrolisan i sve u njemu do poslednje travke.
Drveće, ne svo, bilo je išćupano sa korenom. Tužno, al kad sam prilazio, ono je imalo strukturu sunđera. Nije izdržalo vodu, vlagu od snega.
A sneg kratkotrajan, možda se zadržao tri dana. Napravio štetu po gradu, stradali neki automobili, pored drveća.

I sta uopste znaci to da su ovo nebitne teme, posto se prikrivaju prave.
Koje su to prave teme o kojima treba da se govor?
Sta nam se to desava danas a da nam se nikad nije desilo...
Нема правих и неправих. Бар овде разговарамо о свему, дотакнемо се свега.
Да мало дубље почнемо да копамо послали би нас на Политику или Теорију завера, ако овде постоји тако нешто :lol:

I sta uopste znaci to da su ovo nebitne teme, posto se prikrivaju prave.
Koje su to prave teme o kojima treba da se govor?
Sta nam se to desava danas a da nam se nikad nije desilo...
праве теме су како нас пљачкају и јеббу у лобању
олује су пар пута у години а секс у главу целог јеббеног живота

Нема правих и неправих. Бар овде разговарамо о свему, дотакнемо се свега.
Да мало дубље почнемо да копамо послали би нас на Политику или Теорију завера, ако овде постоји тако нешто :lol:
Постоји. И обично те тамо пошаљу они који мнооого читају а никакве закључке нису извели. Осим што у квизу знају да споје писца и дело.

Al taj zakon važi u Nemačkoj o kravoprdu i balegi.

Šta da radi dojče seljak, da drži krave koje ne prde i ne kake.
Не, него да уопште не држи краве.
Смислили људи месо из епрувете, треба то да се купује и једе.
Читам код нас отварају фабрику...

Постоји. И обично те тамо пошаљу они који мнооого читају а никакве закључке нису извели. Осим што у квизу знају да споје писца и дело.
тих што су се пречитали има ко дрва у шуми

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back