Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad se samo dize panika

pazi naziv
supercelijska oluja :D

nekad su lepo govorili
orkanski vetrovi

ali supercelijska oluja zvuci panicarski, bolje je za narod da guta:D

pazi kako dizu paniku medju ljudima..supercelijska oluja ima snagu atomske bombe :D
Da bre
Aj sad guglaj sta je to, hbt kad cujes mislis ko zna sta je kog djavola
Kad ono stari dobri uragancic
Al to je demode naziv, treba nesto novo nesto divlje!

Ko i za koronu sto su pricali da nikad nije bila
Svaka vrsta sisara ima neki oblik korone hiljadama godina, ali neeee nece i za ljude :lol:

Znaci ne mogu... Osecam kako mi se suse neuroni samo kad procitam cuvenu "nesto oni mute"

Da bre
Aj sad guglaj sta je to, hbt kad cujes mislis ko zna sta je kog djavola
Kad ono stari dobri uragancic
Al to je demode naziv, treba nesto novo nesto divlje!

Ko i za koronu sto su pricali da nikad nije bila
Svaka vrsta sisara ima neki oblik korone hiljadama godina, ali neeee nece i za ljude :lol:

Znaci ne mogu... Osecam kako mi se suse neuroni samo kad procitam cuvenu "nesto oni mute"
Ali metlo...u zivotu nisam dozivjela uragan,a nemam malo godina.
Uragani nisu karakteristika klime gdje mi zivimo.
A to da ima eksperimenata sa svim i svacim...sve vise vjerujem.

Ali metlo...u zivotu nisam dozivjela uragan,a nemam malo godina.
Uragani nisu karakteristika klime gdje mi zivimo.
Nisu karakteristika ali jesu retka pojava
Cesci su na zapadu evrope zbog atlantika, nego na istoku, ali desi se da stigne nekad i na istok... Hbg zalutao oblak, vrv mu gps nije dao dobre koordinate
A bice sve cesca kako vekovi odmicu... Polako...

Ја се ипак чудим.
Ок је кад ишчупа старо дрво, али зрело здраво дрво са толиким корењем...
Иначе, ово са лименим крововима ме не чуди, као ни пад зарђалог крана.
Ма да, лимене кровове диже и кошава.
Мени је интересантно било, код мене у крају пре три дана кад је била београдска олуја, дрвеће је цепано. Није чупало из корена, него дословно цепало дебло по средини. Милим да је Муња ставио фотку на неку тему.

Poslednja izmena:
Naravno da nismo.Ja nisam.Niti se sjecam da je negdje prikazivano da je ovako bilo.
Nije isto da odleti limeni krov ili se slomi drvo,i ovakvo cupanje drveca iz korijena.
Чупање дрвећа које је забетонирано притом.
Да је неки физичар међу нама па да нам срачуна силу која је потребна да би се то десило.
Не знам, ја сам прошлог лета чистила двориште од шљивица које су израсле јер две године нисмо били.
То је немогуће ишчупати без допунског рада ашовом ики озбиљном мотиком.
Како ли је за ово?:lol:

sad se samo dize panika

pazi naziv
supercelijska oluja :D

nekad su lepo govorili
orkanski vetrovi

ali supercelijska oluja zvuci panicarski, bolje je za narod da guta:D

pazi kako dizu paniku medju ljudima..supercelijska oluja ima snagu atomske bombe :D
А што дижу панику? Шта ће им старх, шта ће им паника?

Друго, ово јесте за страх.
Људи су изгубили животе.
Пре три дана, кад је у Бг-у било, ја сам се затекла у ауту. Не знам да ли знаш како изгкеда кад булеваром возиш слалом да те не опизди стабло?
Четри оборена стабла сам заобишла на путањи од 3 км.

Људи су изгубили животе.
Пре три дана, кад је у Бг-у било, ја сам се затекла у ауту. Не знам да ли знаш како изгкеда кад булеваром возиш слалом да те не опизди стабло?
Zato sto se strahom vlada, zato sto se strahom manipulise, zato sto su ljudi u masi glupi, u uplasenoj masi jos gluplji
Zato sto ti skrecu paznju sa realnih probelma
Zato sto zivis u drzavi koja pere pare od heroina izgradnjom zgrada, koja ima najvecu plantazu vutre, kojom vlada mafija
Zato sto medije drzi jedan covek, i ako ti svi domaci mediji zatrpaju superceliskom olujom pet dana za redom ti zaboravis da ti na aerodromu came ljudi po dva dana jer nema ko da radi utovar, da je nenormalna inflacija i da plate ne prate inflaciju, zaboravis da si dobio termin kod lekara za novembar iako ti treba sad, jer nema lekara pobegli su vani, eno ih lece babe po svetskoj. Pa ti skrenu paznju sa protesta protiv takve jedne vlasi. Sta ces na protest sad kad superceliska atomska bomba roka!!!

Pet dana se isdjuvate olujama samo na ovoj temi, a gde su ostale platforme... kao da su dosli vanzemaljci...odlicno, popunili ste budzet informeru, taman moze da raspise konkurs da trazi jos ljudi za novu informer tv stanicu

kako nije, pa sad ti okacih fotku iiz 1930.
hoces i iz 1937?

mozemo i bliza proslost
obrenovac 1987
81Mk9kpTURBXy81MDM3YTMzZThhMmZjMjgwY2Q2YmNiZTA0NmJhNGFiYi5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

dajte ljudi ne padajte pod psihozu i teorije zavera ... ove stvari su se desavale i ranije.
За Обреновац уопште није чудно ово.
То је град на три реке. На Сави, Тамнави и Колубари. Зато је и прављена брана.
Рецимо и Апатин је био плављен док није направљен бент велики.

Људи су изгубили животе.
a mislis da nisu ginuli ranije od nevremena

a mislis da nisu ginuli ranije od nevremena
Није питање да ли јесу или нису већ да ли овакве олује утерују страх.
Ја не знам како да се човек макар мало не уплаши. Јер оваква олуја носи реалну опасност.
А онда медији додатно ствар дижу на квадрат. Чему?

uteruju ti strah jer upadas u psihozu koja i jeste cilj.
Pa,pazi,mozda neko upada...ali za sebe mogu da tvrdim da ne upadam.Ovo je mala maca kakvih je strahova bilo,valjda sam oguglala.
Nesto posebno ne citam ni novine,dnevnik ne gledam uopste,ni tv, informer i slicna glasila nikad u zivotu nisam citala...ali ne mogu da ne primijetim desavanja koja odudaraju od standardnih.
Da li hoces reci da je do sada bilo ovakvih oluja u nasim krajevima?
Nije,brate.Niko ziv ih ne pamti.
Ne kapiram ni ja ozbiljno naslove tipa atomske bombe i znam da mediji preuvelicavaju...ali evo ove slike gore govore vise od rijeci.

Pa,pazi,mozda neko upada...ali za sebe mogu da tvrdim da ne upadam.Ovo je mala maca kakvih je strahova bilo,valjda sam oguglala.
Nesto posebno ne citam ni novine,dnevnik ne gledam uopste,ni tv, informer i slicna glasila nikad u zivotu nisam citala...ali ne mogu da ne primijetim desavanja koja odudaraju od standardnih.
Da li hoces reci da je do sada bilo ovakvih oluja u nasim krajevima?
Nije,brate.Niko ziv ih ne pamti.
Ne kapiram ni ja ozbiljno naslove tipa atomske bombe i znam da mediji preuvelicavaju...ali evo ove slike gore govore vise od rijeci.
Управо тако.
Ја не причам о страху који је продукт медијског пумпања већ о реалном, на бази доживљеног. Нису медији измислили ове олује које се дешавају последњих дана.
Оне су реалност. У Италији, Србији, Хрватској, Мађарској.
И није их измислио чувар српског логора Прворођени.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back