Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.679
Metla i tab kažu da to nije za čuđenje. Odneo je vetar krov sa Etnografskog muzeja, dobro je duvao da malo rashladi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim.Ali to je jedna zgrada.Koliko vidim juce su stradale mnoge zgrade i drvece.mozda nisi razumela ili ne znas posto nisi odavde
ovo je zgrada etnografskog muzeja
Pogledajte prilog 1382270
njen krov je bio polomljen, zguzvan i prebacen na okolne zgrade..
da je pao na prednju stranu napravio bi totalni haos.
zaista mislis da je na ovakvoj zgradi krov bio lagano pricvrscen?
I sad ce tab da kaze da se ovo desavalo kod nas?Нови Сад
Послала ми је фотке рођака.
Pogledajte prilog 1382353Pogledajte prilog 1382354Pogledajte prilog 1382355
Ma..Metla i tab kažu da to nije za čuđenje. Odneo je vetar krov sa Etnografskog muzeja, dobro je duvao da malo rashladi...
Naravno da nismo.Ja nisam.Niti se sjecam da je negdje prikazivano da je ovako bilo.Било је али ја не памтим невреме које чупа дрвеће. Не памте ни моји родитељи, а њима је 70 и 71 година.
Не памти ни мој муж који је одрастао на мору и нагледао се лудовања буре и лимљења и обарања бандера.
Чупања озбиљно габаритног дрвећа из корена се не сећа нико одавде.
Гледала сам снимке урагана и торнада који умеју да задесе Европу.
Опет, нисам наишла на снимке почупаног дрвећа из корена.
Јуче су у Милану текли потоци леда. То исто нисмо видели до сад.
Za sve je kriva slavica iz bajmoka jer je pustala ves masinu na crveno slovo
e jeste harp je krivNe znam ko je kriv,ali ne bih rekla da je to priroda sama odradila,bez da je covjek umijesao svoje prste.
Ja nisam panicar.Svega jeste bilo,ali bas ovako nije.e jeste harp je kriv
poplava u obrenovcu 1930
jel i tad postojao harp?
![]()
svega ovog je bilo i pre samo sto smo sad postali globalno selo i dobijamo vise informacija a i vise nas bombarduju sa tim i stvara se osecaj psihoze..e to je ono sta sse sa namerom radi.. ljudi se prebacuju u mod panike.
eno okacih sliku poplave u obrenovcu iz 1930 koaj je bila i veca nego ona od pre par godina.Било је али ја не памтим невреме које чупа дрвеће. Не памте ни моји родитељи, а њима је 70 и 71 година.
Не памти ни мој муж који је одрастао на мору и нагледао се лудовања буре и лимљења и обарања бандера.
Чупања озбиљно габаритног дрвећа из корена се не сећа нико одавде.
Гледала сам снимке урагана и торнада који умеју да задесе Европу.
Опет, нисам наишла на снимке почупаног дрвећа из корена.
Јуче су у Милану текли потоци леда. То исто нисмо видели до сад.
kako nije, pa sad ti okacih fotku iiz 1930.Ja nisam panicar.Svega jeste bilo,ali bas ovako nije.
Kad je kod nas bila poplava 2014.godine nije niko zapamtio,a nigdje nije ni zapisano da je nekad bila u tom obimu.
Za stabla koja su sjekli u beogradu su tvrdili da su trula, iako su na oko izgledala savrseno zdrava. Zamijenili su ih mladim stablima.Ја се ипак чудим.
Ок је кад ишчупа старо дрво, али зрело здраво дрво са толиким корењем...
Иначе, ово са лименим крововима ме не чуди, као ни пад зарђалог крана.
Овај који је пао пре неки дан у Београду је заиста био цео зарђан. Врв се то и не одржава како треба, а корозија је чудо.Za stabla koja su sjekli u beogradu su tvrdili da su trula, iako su na oko izgledala savrseno zdrava. Zamijenili su ih mladim stablima.
Tada smo ozbiljno govorili o losim namjerama ali sad, pa ko zna, mozda ona i nisu tako zdrava kako djeluju.
Kod mojih je iscupalo sljivu. Izrasla mlada na starom korjenu, krater ostavilo.
Uh, to za kran bi trebalo ozbiljno i da cudi i da zabrine. Oni ne bi smjeli pasti usled vjetra. Onace su meni kranovi jezivi, kad ih nacickaju po gradu, samo gledam hoce li mi onaj balast na glavu.
jačine atomske bombeali supercelijska oluja zvuci panicarski, bolje je za narod da guta![]()
Govorim o sirem podrucju,ne samo Obrenovac ili jedno mjesto.kako nije, pa sad ti okacih fotku iiz 1930.
hoces i iz 1937?
mozemo i bliza proslost
obrenovac 1987
![]()
dajte ljudi ne padajte pod psihozu i teorije zavera ... ove stvari su se desavale i ranije.
Dize se i panika,ne kazem...ali opet nije bas ovo sve uobicajeno.sad se samo dize panika
pazi naziv
supercelijska oluja
nekad su lepo govorili
orkanski vetrovi
ali supercelijska oluja zvuci panicarski, bolje je za narod da guta
pazi kako dizu paniku medju ljudima..supercelijska oluja ima snagu atomske bombe![]()