Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја се ипак чудим.
Ок је кад ишчупа старо дрво, али зрело здраво дрво са толиким корењем...
Иначе, ово са лименим крововима ме не чуди, као ни пад зарђалог крана.

mozda nisi razumela ili ne znas posto nisi odavde

ovo je zgrada etnografskog muzeja

Pogledajte prilog 1382270

njen krov je bio polomljen, zguzvan i prebacen na okolne zgrade..

da je pao na prednju stranu napravio bi totalni haos.

zaista mislis da je na ovakvoj zgradi krov bio lagano pricvrscen?
Ne mislim.Ali to je jedna zgrada.Koliko vidim juce su stradale mnoge zgrade i drvece.

Било је али ја не памтим невреме које чупа дрвеће. Не памте ни моји родитељи, а њима је 70 и 71 година.
Не памти ни мој муж који је одрастао на мору и нагледао се лудовања буре и лимљења и обарања бандера.
Чупања озбиљно габаритног дрвећа из корена се не сећа нико одавде.

Гледала сам снимке урагана и торнада који умеју да задесе Европу.
Опет, нисам наишла на снимке почупаног дрвећа из корена.

Јуче су у Милану текли потоци леда. То исто нисмо видели до сад.
Naravno da nismo.Ja nisam.Niti se sjecam da je negdje prikazivano da je ovako bilo.
Nije isto da odleti limeni krov ili se slomi drvo,i ovakvo cupanje drveca iz korijena.

Ne znam ko je kriv,ali ne bih rekla da je to priroda sama odradila,bez da je covjek umijesao svoje prste.
e jeste harp je kriv :D

poplava u obrenovcu 1930
jel i tad postojao harp?

TrRk9kpTURBXy9iYTI5Njk4ZmUyNDIwODAzMjJjYmMyMjUxNjA0M2IxZS5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAB

svega ovog je bilo i pre samo sto smo sad postali globalno selo i dobijamo vise informacija a i vise nas bombarduju sa tim i stvara se osecaj psihoze..e to je ono sta se sa namerom radi.. ljudi se prebacuju u mod panike.

e jeste harp je kriv :D

poplava u obrenovcu 1930 :D
jel i tad postojao harp?

TrRk9kpTURBXy9iYTI5Njk4ZmUyNDIwODAzMjJjYmMyMjUxNjA0M2IxZS5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAB

svega ovog je bilo i pre samo sto smo sad postali globalno selo i dobijamo vise informacija a i vise nas bombarduju sa tim i stvara se osecaj psihoze..e to je ono sta sse sa namerom radi.. ljudi se prebacuju u mod panike.
Ja nisam panicar.Svega jeste bilo,ali bas ovako nije.
Kad je kod nas bila poplava 2014.godine nije niko zapamtio,a nigdje nije ni zapisano da je nekad bila u tom obimu.

Било је али ја не памтим невреме које чупа дрвеће. Не памте ни моји родитељи, а њима је 70 и 71 година.
Не памти ни мој муж који је одрастао на мору и нагледао се лудовања буре и лимљења и обарања бандера.
Чупања озбиљно габаритног дрвећа из корена се не сећа нико одавде.

Гледала сам снимке урагана и торнада који умеју да задесе Европу.
Опет, нисам наишла на снимке почупаног дрвећа из корена.

Јуче су у Милану текли потоци леда. То исто нисмо видели до сад.
eno okacih sliku poplave u obrenovcu iz 1930 koaj je bila i veca nego ona od pre par godina.

ne znas za pocupana drveca jer tad nisu obavestavali za takve stvari, nisi mogla da znas a bilo je pocupanih stabala i odnetih krovova i pre 50 godina

Ja nisam panicar.Svega jeste bilo,ali bas ovako nije.
Kad je kod nas bila poplava 2014.godine nije niko zapamtio,a nigdje nije ni zapisano da je nekad bila u tom obimu.
kako nije, pa sad ti okacih fotku iiz 1930.
hoces i iz 1937?

mozemo i bliza proslost
obrenovac 1987
81Mk9kpTURBXy81MDM3YTMzZThhMmZjMjgwY2Q2YmNiZTA0NmJhNGFiYi5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

dajte ljudi ne padajte pod psihozu i teorije zavera ... ove stvari su se desavale i ranije.

Ја се ипак чудим.
Ок је кад ишчупа старо дрво, али зрело здраво дрво са толиким корењем...
Иначе, ово са лименим крововима ме не чуди, као ни пад зарђалог крана.
Za stabla koja su sjekli u beogradu su tvrdili da su trula, iako su na oko izgledala savrseno zdrava. Zamijenili su ih mladim stablima.
Tada smo ozbiljno govorili o losim namjerama ali sad, pa ko zna, mozda ona i nisu tako zdrava kako djeluju.
Kod mojih je iscupalo sljivu. Izrasla mlada na starom korjenu, krater ostavilo.

Uh, to za kran bi trebalo ozbiljno i da cudi i da zabrine. Oni ne bi smjeli pasti usled vjetra. Onace su meni kranovi jezivi, kad ih nacickaju po gradu, samo gledam hoce li mi onaj balast na glavu.

Za stabla koja su sjekli u beogradu su tvrdili da su trula, iako su na oko izgledala savrseno zdrava. Zamijenili su ih mladim stablima.
Tada smo ozbiljno govorili o losim namjerama ali sad, pa ko zna, mozda ona i nisu tako zdrava kako djeluju.
Kod mojih je iscupalo sljivu. Izrasla mlada na starom korjenu, krater ostavilo.

Uh, to za kran bi trebalo ozbiljno i da cudi i da zabrine. Oni ne bi smjeli pasti usled vjetra. Onace su meni kranovi jezivi, kad ih nacickaju po gradu, samo gledam hoce li mi onaj balast na glavu.
Овај који је пао пре неки дан у Београду је заиста био цео зарђан. Врв се то и не одржава како треба, а корозија је чудо.

Pa jeste
Sedi bil gejc i kaze
- Sad kad sam vam svima ubrizgao kroz vakcine cipove, sad je dosao taj presudan dan da vas srbe satrem sa zemljom, jer od rane mladosti imam poriv da ovu planetu resim prisustva tog nebeskog naroda! Jos sad sa onim djokovicem i jokicem su postali jos opasniji, zavladace sverom hbt, daj da ih satrem!

Vadi kutiju iz trece fioke svog radnog stola, otvara, a u kutiji jedno crveno dugme
Kad god stisne to dugme svi cipovi iz nasih vakcina se aktiviraju i posalju signal u stratosvferu
Cuvsi signal svi kumuloninbusi i njihove visece sisice se sjure na podrucje srbije i rokaju nas

Cuje to uragan koji se motao iznad indijskog okeana i kaze:
- Gle hbt zurka na balkanu a mene nisu zvali!
Pa pozove bila i kaze
- Brate od tebe se ovo nisam nadao!
Kaze bil njemu:
- Cekaj sad cu 5g da ukljucim i da ti posaljem koordinate vrsca i zrenjanina, da ides tamo da rokas
Kaze uragan:
- Fala ti ko bratu, vec me smorili ovi indici i zutaci, daj da rokam malo srpski plemeniti uzviseni narod, trinesto izgubljeno pleme isusovih potomaka, da dodam u svoj cv to radno iskustvo!

Stisne bil ponovo crveno dugme i stizu koordinate uraganu za zrenjanin, al za vrsac omanu pa greskom stignu za novi sad (taj problem ce morati da se resi sa 6g mrezom sledece godine)

Dodje uragan kaze:
- Evo vam ga na nebeski narode! Sad cu da vam zatrem seme i pleme! Idu mi na nerve vasi platani i limeni krovovi, osnovni osecaj za estetiku nemate, sad cu da vam preuredim exterijer!

Mora da je to, pa nema sta drugo da je! :aha: (i ne nije me mrzelo)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back