Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ma nije neko preskupo
mozda zato sto daljinski nije ispao iz kamiona isto

a ok je zvuk
zmu je zadovoljan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nije neko preskupo
pa njemu radi posaoslabašno je to![]()
haha skroz te razumem i delim tvoju srecuznaci toliko sam sretna zbog ovog niskog struka
odo sutra uzest jos dva para prije nego ih nestane
zadnje ovako normalne farke sam kupila prije nego se dijete rodilo
i nosila dok se nisu raspale
jer je poslije krenila invazija tih obeliks modela
do pazuha
i jucer kupim, danas obucem i skapiram koliko mi jr to nedostajalo, da stavim normalno ruku u dzep, da se ne osjecam ko u pelenama...jeeee
Tako jenek dodje ko god, vlast mora da bude smenjiva i tacka
Uopste se ne treba zanositi i cekati savrsenog, daj samo da se naucimo vise da se vlast smenjuje na izborima i da nema savrsenog
Ne treba mu ni vazelinAhahaha kakva celofanska odbrana vucica pod parolom- ne branim vucica- ahahaha
E ali super mu prolazi to svi su isti i gadni i zuti, ja sam jos i najbolji, verujte mi na rec, super sam vam ja, naguzite se samo malo ulevo sada, e tako bas tako <3
pa kad sam guska, kontala sam bice izbora uvijek, ali avajhaha skroz te razumem i delim tvoju srecu
i sama sam nosena istim strahomnakupovala 15ak komada jso pre dvadesetak godina, pa jos dokupila par njih pre jedno desetak godina, obezbedjena sam za min dva zivota
nego bas ovde bila je i posebna tema.. gadne farke il nesto tako totalno diskriminisuce..
ove se ne svlace za divno cudoA ja volim visoki struk
Jer mi pokrije nazad deo guzice
Sve ostalo mi se svlaci sa iste kad se sagnem
ma nizi struk i nogavice koje se sire pri dnuKakve su vam to farke?
ima kod njih sad i potpuno bez elastinaMeni su se svake zarine baš razvukle,valjda ne potrefim dobro,stalno kupujem iste TT.
nisam ni ja zimus kad sam trazilaUh bas su lepe ove
Nisam ih videla
ti s mojim djetetom mozes razmjenjivat odjecuМени најбоље стоје са дечијег одељења, 160-165 цм, за дечаке. Убедљиво.
Super su farmerke, samo da nije nizak struk uzela bih i jama nizi struk i nogavice koje se sire pri dnu
nije zvono puno, al su sire
i nisu do clanaka vec normalne duzine nogavica
ja sam uzela u zari slucajno
po samo 2400, snizene
ima i tom tailor jedan model, al ovi nasi mamlazi ne uvoze verziju s duzom nogavicom
Pogledajte prilog 1349483
pa citava poenta i jeste u visini struka sto se mene ticeSuper su farmerke, samo da nije nizak struk uzela bih i ja
Aj u zdravlje da ih nosis![]()
on je dozivotni predsednikTako je
A ne
Mi se ovde tesimo time
Neka njega tu, jer nema bolji, jer ko ce, jer ako dodje neko bice ovako i onako
Jbt
I onda ih drzimo na vlasti dok ne odu na orlovacu
znas kad ce taj da ode,nikad.zivece 200 godina.nek dodje ko god, vlast mora da bude smenjiva i tacka
Uopste se ne treba zanositi i cekati savrsenog, daj samo da se naucimo vise da se vlast smenjuje na izborima i da nema savrsenog
A tek skoro su i usle u modu te sa visokim strukom.Godinama su "vladale"one sa niskim.A ja volim visoki struk
Jer mi pokrije nazad deo guzice
Sve ostalo mi se svlaci sa iste kad se sagnem