86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
То да.nek dodje ko god, vlast mora da bude smenjiva i tacka
Uopste se ne treba zanositi i cekati savrsenog, daj samo da se naucimo vise da se vlast smenjuje na izborima i da nema savrsenog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То да.nek dodje ko god, vlast mora da bude smenjiva i tacka
Uopste se ne treba zanositi i cekati savrsenog, daj samo da se naucimo vise da se vlast smenjuje na izborima i da nema savrsenog
zahtevi protestanego, da mi neko objasni sto se protestvuje danas?
vucic, kakav god da je je bolji izbor za balkan od nekog domaceg zelenskog, koji bi nas nalozio za neki "visi cilj" globalnih elita.
septicka definitivno malo smrdi, ali efekat opozicije ne bi bio ambi pur vec rucna bomba, ili vise njih.
nek dodje ko god, vlast mora da bude smenjiva i tacka
ovaj nas mentol nikog ne zeniKomsija zeni sina, doveo zivu muziku u stan sa sve ozvucenjem, probija mi mozak doslovno
bukvalno svadba u stanu sa sve specijalnim pozdravima na razglasu
Msm ok zeni se sin, ali braateee
evo doseli ti kod nas ljetos i dresiraj nam komsijedoselite kod mene u zgradu da vam pomeram bubrege dobrom muzkom
kvalitet nema cijenupitaš li pošto je moj sat
pa ima ti žmu solidno jake zv, samo mu treba adekvatan amp. DIYkvalitet nema cijenu![]()
ma ima i topa ima ti žmu solidno jake zv, samo mu treba adekvatan amp. DIY![]()
eee? pa fino, nisam znao da se ponovijoma ima i to
samo je prepristojan coek
znaci, volje nam nedostaje
![]()
ma jeste, odavnoeee? pa fino, nisam znao da se ponovijo
slikuma jeste, odavno
neko japansko cudo, mislim
ne sjecam se kako se zove
Joj znam za tog vasegovaj nas mentol nikog ne zeni
a non stop slusa uzase i dernja se![]()
denon pma-500ae
denon pma-500ae