- Poruka
- 121.726
A jojDetaljno molim.

Izlazila sam jedno nedelju dana sa jednim likom, ok je ovako, ali vidim ja neke teske zidove oko njega i neki problemi, neki mrak u dusi... Aj reko videcu par dana gore dole vidjanje pa da vidimo
Naravno ispostavi se da je zesci mrak u pitanju

E sad deo sa spanskom serijom:
Drugar baca neke varnice ka meni vec mesecima, bacim i ja ponekad ali sve uzdrzano, idem linijom drugari smo nema tu nista, necu da cackam da ne sjebemo drugarstvo, jer smo povezani nas petoro u grupi i necu da se raspadne grupa...
Elem, pred jedan od dejtova sa ovim, zvacemo ga gospodin mracni, ja se nasla sa ovom ekipom drugara, da se isceretamo u kaficu pa ja onda palim na dejt... Vidim ja da ovome nije dobro, sve mi bude jasno kad sam videla kako me gleda... E reko jjebem ti sta sad... Nista cutim ja, prva ne bih rekla nesto makar crkla
Zove on mene sutradan da pita kako je sa ovim gosin mracnim, sta se desava... Ja mu ispricam za mracnu stranu i da jbg nije to dobro... Tek ce on "jao majku im nenormalno pa kako nalete takav kreten na tebe u pickunaterinu, o boze dokle vise ce ti kreteni da oblecu oko tebe, koji sam ja kreten umesto da ja dejtujem sa tobom ja tu jedem govna!"

Ok, aj necemo preko fona aj popricamo uzivo, kazem ja njemu... Ajde nadjemo se odmah
Reko i izvoli sta si ono hteo, i smejem se
Kaze paaa oces da te izvedem na dejt
Reko moze, oces odma ili sad
Kaze odma sad i cmokimo se

I tako setali do dva nocas po gradu, sve smo pretresli teme, zakljucili da smo dva teska idiota sto smo uopste razvlacili mesecima, ali ok, mozda je i dobro tako, taman je vreme ucinilo svoje da se rode emocije...
Zovem posle zajednickog nam najboljeg druga, koji nas je i upoznao zimus, reko pogodi sta ima novo, kaze jaoo znao sam smuvali ste se!