Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam nameru ikada vise da sednem na bajs!!
Mene je ucila da vozim najbolja drugarica, na ulici, stavila me na vrh uzbrdice i pustila me i i rekla da je lako
Zabila sam se u neki auto koji je bio parkiran, polomila sam se :lol:
Mene niko nije ni učio, dobila sam bicikl, pa izvoli, snađi se. Naučila sam, sama. Sećam se sebe i boje tog bicikla, i velikog dvorišta.:rotf:

Nemam nameru ikada vise da sednem na bajs!!
Mene je ucila da vozim najbolja drugarica, na ulici, stavila me na vrh uzbrdice i pustila me i i rekla da je lako
Zabila sam se u neki auto koji je bio parkiran, polomila sam se :lol:
moja mater je jos veci fenomen
ona je naucila voziti kao, al joj djed nije dobro objasnio kako da zakoci
tek nakon nekoliko krugova oko zgrade postalo mu sumnjivo 😆

a mene je naucio mali buraz od tetke
jer mi moji nisu dali da vozim bajs
kao polomicu se
i on mi dao svoj bmx
jesam se mrvicu izgrebala
sjecam se kako letim preko volana naglavacke, al gumeno dijete...nista mi nije bilo
tri dana kasnije vozili smo se okolo ko prava bmx banda 😆
kasnije se caca smilovao i kupio mi neku poniku na snizenju, ekstra ruznu ( ja htjela bmx...tri puta mi ujak dao pare koje su nestale jer roditelji osamdesetih 😬)
zato je i bila snizena
reko mi da je prepituram ako mi se ne svidja boja
dobila sam i set za krpljenje guma
sve sam sama krpila
ova moja bi pala u fras da joj kazemo tako nesto

vako nesto
wc zelena, triput gora od uzasa
nakon bmxa uzas od bicikle, al sta ces bolje nego nista...to je taj sfrj odgoj 😆

PSX_20230513_202610.jpg

a mene je naucio mali buraz od tetke
jer mi moji nisu dali da vozim bajs
kao polomicu se
i on mi dao svoj bmx
jesam se mrvicu izgrebala
sjecam se kako letim preko volana naglavacke, al gumeno dijete...nista mi nije bilo
tri dana kasnije vozili smo se okolo ko prava bmx banda 😆
kasnije se caca smilovao i kupio mi neku poniku na snizenju, ekstra ruznu ( ja htjela bmx...tri puta mi ujak dao pare koje su nestale jer roditelji osamdesetih 😬)
zato je i bila snizena
reko mi da je prepituram ako mi se ne svidja boja
dobila sam i set za krpljenje guma
sve sam sama krpila
ova moja bi pala u fras da joj kazemo tako nesto
Ja sam bila njanjavo dete
Pa pricala sam vam kad smo posle skole krenuli da krademo kajsije u dvoristu nekom napustenom pa naleteli na koprive
Druga najbolja drugarica je postavljala svoju i moju jaknu preko kopriva, da ja predjem preko, do kajsija :lol:

Ja sam bila njanjavo dete
Pa pricala sam vam kad smo posle skole krenuli da krademo kajsije u dvoristu nekom napustenom pa naleteli na koprive
Druga najbolja drugarica je postavljala svoju i moju jaknu preko kopriva, da ja predjem preko, do kajsija :lol:
ja sam u koprive kompletna upala bar dva puta
baba mi prvi put objasnila da je to super jer necu imat reumu...a druga baba grintava stalno jel - ima reumu
tu sam ja odma skontala koliko je to super da ne budem nikad ko ta druga baba
drugi put sam se popela na bajs, naslonjen na ogradu da uberem zerdelije i strmopizdila u jarak pun koprive, al tad sam vec bila veteran...kao zari, al sve kul...jedino sto nisam kuci isla dok se nije smirilo da druga baba ne padne u fras
umjesto toga otisla sam u sobu gdje se cuvala psenica i sanjkala se i ronila citavo popodne
kad me baba konacno nasla pala je u fras od straha
izmlatila me kad se pribrala i rekla mi da me mogla zmija ujist ili sam se mogla ugushiti
drugi put sam citavo dupe oderala jer sam trcala nizbrdo u babim stiklama...bas sam bila super dobro dijete, totalno nisu imale problema sa mnom 😆

a kad sam bila ful manja trazili me po selu dobra dva sata i nasli u svinjcu kod krmace s prasicima
prihvatila me kaze baba ko rod rodjeni <3
a inace ta krmaca bila ful agresivna prems ljudima, s.asrali su se, al su me namolili da izadjem nekako

jbte, pravo je cudo sto sam prezivila djetinjstvo
kako su nas dobro cuvali
mislim odem s cacom na plazu, jos ne plivam
on se zableji s nekim likovima
ja odem jedno dva kilometra plazom i vratim se ko zna koliko kasnije
on nije ni skontao da me nema
pun plicak djece, ko ce nas razikovat 😆

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back