Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ne. iznajmicemo ti bajs
Znam rolere, znam i da vozim unazad i osmice znam
I znam da skacem sa 4 stepenika!
Je l se racuna?
ponesi stitnike od rolera
i spremi karticu od zdravstvenog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne. iznajmicemo ti bajs
Znam rolere, znam i da vozim unazad i osmice znam
I znam da skacem sa 4 stepenika!
Je l se racuna?
Nemam nameru ikada vise da sednem na bajs!!ne. iznajmicemo ti bajs
ponesi stitnike od rolera
i spremi karticu od zdravstvenog![]()

Ja se tebi izistinski divimNe ovo, ne ono, nemoj dirati mačka, operi ruke, fifi sedi dole, fidi gledaj pravo. Nisam imala u planu, ali će ići svaki dan u vrtić do raspusta, pa unistice ga babe(
Mene niko nije ni učio, dobila sam bicikl, pa izvoli, snađi se. Naučila sam, sama. Sećam se sebe i boje tog bicikla, i velikog dvorišta.Nemam nameru ikada vise da sednem na bajs!!
Mene je ucila da vozim najbolja drugarica, na ulici, stavila me na vrh uzbrdice i pustila me i i rekla da je lako
Zabila sam se u neki auto koji je bio parkiran, polomila sam se![]()

Secam se i ja svega, nazalostMene niko nije ni učio, dobila sam bicikl, pa izvoli, snađi se. Naučila sam, sama. Sećam se sebe i boje tog bicikla, i velikog dvorišta.![]()

Kad ja, koja sam se kao dete skoro udavila u moru, već godinu dana plivam u normalnom, duuuuubokom bazenuSecam se i ja svega, nazalost
Crvena ponika, crveni stojadin![]()
moja mater je jos veci fenomenNemam nameru ikada vise da sednem na bajs!!
Mene je ucila da vozim najbolja drugarica, na ulici, stavila me na vrh uzbrdice i pustila me i i rekla da je lako
Zabila sam se u neki auto koji je bio parkiran, polomila sam se![]()
Sa pomocnim tockicimaKad ja, koja sam se kao dete skoro udavila u moru, već godinu dana plivam u normalnom, duuuuubokom bazenu, i ti sigurno možeš da voziš bicikl!

Palo mi je na pamet, već sam te bila i zamislila takoSa pomocnim tockicima![]()

Vidim opet mi se cudisPalo mi je na pamet, već sam te bila i zamislila tako![]()

pa bio bi i moj da je caca tio dat pareMoj je bio metalima sivi.
Ja sam bila njanjavo detea mene je naucio mali buraz od tetke
jer mi moji nisu dali da vozim bajs
kao polomicu se
i on mi dao svoj bmx
jesam se mrvicu izgrebala
sjecam se kako letim preko volana naglavacke, al gumeno dijete...nista mi nije bilo
tri dana kasnije vozili smo se okolo ko prava bmx banda
kasnije se caca smilovao i kupio mi neku poniku na snizenju, ekstra ruznu ( ja htjela bmx...tri puta mi ujak dao pare koje su nestale jer roditelji osamdesetih)
zato je i bila snizena
reko mi da je prepituram ako mi se ne svidja boja
dobila sam i set za krpljenje guma
sve sam sama krpila
ova moja bi pala u fras da joj kazemo tako nesto

ja sam u koprive kompletna upala bar dva putaJa sam bila njanjavo dete
Pa pricala sam vam kad smo posle skole krenuli da krademo kajsije u dvoristu nekom napustenom pa naleteli na koprive
Druga najbolja drugarica je postavljala svoju i moju jaknu preko kopriva, da ja predjem preko, do kajsija![]()

Al bas. Ja sam svoje do škole držala za ruku kad idu uz stepenicea meni dijete neki dan salje poruku sa satica da me pita smije li se popeti na drvo...heheh
bas smo ih sjebali![]()
Sreća pa su oboje jak karakter pa su kad ne vidim pravili razne vratolomije.ja je nagovaram da mi pusti ruku vec godinamaAl bas. Ja sam svoje do škole držala za ruku kad idu uz stepeniceSreća pa su oboje jak karakter pa su kad ne vidim pravili razne vratolomije.
Sad ce, jos malo, pa ces onda da pokusavas da joj izmes ruku tako nekad nekadja je nagovaram da mi pusti ruku vec godinama
i nece
tj sad je pocela