Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zmaj izvuko klinca danas iz skole, jer ima pismeni iz matisa a nije spreman
i sad ga nacepio, mucenika, uci ovde u studiju, ubi se mucenik pisuci jednacine, mora se spremi za ponedeljak
a ovaj ko sosko nadlece tu po studiju, malo malo pa ga nesto propituje, proverava zadatke
ja kad sam videla one jednacine slosilo mi se, sta je bre ono, nista ne znam :rotf: 6.razred, ja ono ne bih znala da resim nikad :rotf:
iskompleksiracu se

Kao svaka klimakerilčna žena ustadoh pre 6.
Pa pošto sam već budna, idem do Lidla u 8 da kupim sinu onaj komplet šerpi za 2000. Pretpostavljam da će penzosi već čekati na ulazu i biti spremni na rat.
I spremam ćeru za drugi dan regate.
Ima li neko ideju šta je dobro da ima kod sebe dok je 5,6 sati na vodi a da to nije bonžita, jer je ne voli.
Juče je pregladnela izašla sa vode, a u jedrilici nabacane bonžite. Sponzor im je pionir pa treneri kad god prođu pored njih ih gađaju time.

Kao svaka klimakerilčna žena ustadoh pre 6.
Pa pošto sam već budna, idem do Lidla u 8 da kupim sinu onaj komplet šerpi za 2000. Pretpostavljam da će penzosi već čekati na ulazu i biti spremni na rat.
I spremam ćeru za drugi dan regate.
Ima li neko ideju šta je dobro da ima kod sebe dok je 5,6 sati na vodi a da to nije bonžita, jer je ne voli.
Juče je pregladnela izašla sa vode, a u jedrilici nabacane bonžite. Sponzor im je pionir pa treneri kad god prođu pored njih ih gađaju time.
Studentski mix, indijski orah, badem, lešnik....zakon

pojas za spasavanje :aha2:
Kaže trener, ko uđe u vodu bez pojasa, mrtav je, on će ga ubiti... Uvek je pod punim opremom
IMG_20230413_172158.jpg

Umrla sam, nisam ocekivala da je ovako toplo i sparno :pljus:
Jjebo vas maraton, ne moze se mrdne iz centra nigde, sjebase gsp :roll:

Vraćala sam se iz Jakova i da bih ušla u moj blok morala sam da prođem celu Jurija Gagarina, do Sava Centra, na auto-put do studenjaka, pa Vojvođanska. Genijalci nisu nigde planirali skretanje u levo! I saobraćaj se kretao samo u jednom smeru!

Vraćala sam se iz Jakova i da bih ušla u moj blok morala sam da prođem celu Jurija Gagarina, do Sava Centra, na auto-put do studenjaka, pa Vojvođanska. Genijalci nisu nigde planirali skretanje u levo! I saobraćaj se kretao samo u jednom smeru!
Idioti

Ja krenula kod moce, nisam stigla nigde, skupstina, k milosa, sve zatvoreno
Jedino da sam isla peske do sajma :roll:
Vratila se kuci

Da li stvarno mora da se zatvori grad zbog tih budala sto trce a niko ih ne juri
Pa jjebo mater sto ne organizuju to na avali, kosutnjaku, adi...
Cemu ovo drkanje gradjana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back