pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.627
jbću mu mamicu ako se preladi u ladnu voduMoje čedo je ovo u prugastoj majici i gaćama![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jbću mu mamicu ako se preladi u ladnu voduMoje čedo je ovo u prugastoj majici i gaćama![]()
Upravo me @tab503 obučava kako da ga zamjenim u tom.
pojas za spasavanjeIma li neko ideju šta je dobro da ima kod sebe dok je 5,6 sati na vodi a da to nije bonžita, jer je ne voli.
onda trazi 200al lijepo mi je ovde, bas. dijete mi treba krenuti u skolu, imam dvije osnovne skole u krugu 200m...inace da sam solo odmah bi
Studentski mix, indijski orah, badem, lešnik....zakonKao svaka klimakerilčna žena ustadoh pre 6.
Pa pošto sam već budna, idem do Lidla u 8 da kupim sinu onaj komplet šerpi za 2000. Pretpostavljam da će penzosi već čekati na ulazu i biti spremni na rat.
I spremam ćeru za drugi dan regate.
Ima li neko ideju šta je dobro da ima kod sebe dok je 5,6 sati na vodi a da to nije bonžita, jer je ne voli.
Juče je pregladnela izašla sa vode, a u jedrilici nabacane bonžite. Sponzor im je pionir pa treneri kad god prođu pored njih ih gađaju time.
Kaže trener, ko uđe u vodu bez pojasa, mrtav je, on će ga ubiti... Uvek je pod punim opremompojas za spasavanje![]()
to je za nesto drugo a ne regatuStudentski mix, indijski orah, badem, lešnik....zakon
za 200 ima novih stanova, ovi se krecu oko 140-150onda trazi 200
ako hoce, hoce
ako nece, sta te briga.
Umrla sam, nisam ocekivala da je ovako toplo i sparno
Jjebo vas maraton, ne moze se mrdne iz centra nigde, sjebase gsp![]()
Prije 2 dana zimska jakna,sad kratki rukavi. Neko nam je ukrao najljepse godisnje doba.Umrla sam, nisam ocekivala da je ovako toplo i sparno
zato smo mi fino bajseve i djirUmrla sam, nisam ocekivala da je ovako toplo i sparno
Umrla sam, nisam ocekivala da je ovako toplo i sparno![]()
IdiotiVraćala sam se iz Jakova i da bih ušla u moj blok morala sam da prođem celu Jurija Gagarina, do Sava Centra, na auto-put do studenjaka, pa Vojvođanska. Genijalci nisu nigde planirali skretanje u levo! I saobraćaj se kretao samo u jednom smeru!
Srećan ti rođendanJuce posle posla isla na veceru sa draganovicem hehe
Bilo mi je bas lepo
Nekako prvi rodjus da sam provela onako kako zelim
Prijatno i intimno