- Poruka
- 12.391
A zaboravim gde samA pazi što si ti zapela da pravdas i objašnjavas nečiji slobodan izbor
Kakav god se nama činio![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zaboravim gde samA pazi što si ti zapela da pravdas i objašnjavas nečiji slobodan izbor
Kakav god se nama činio![]()
ma jok..otisao tab na izlet u priroduNi tab vise nije sto je nekad bio
tab zivi s prirodom...jos samo da te timberlend sponzorisema jok..otisao tab na izlet u prirodu![]()
koliko imam njihovih stvari da znas da bi moglitab zivi s prirodom...jos samo da te timberlend sponzorise![]()
totalni si memedovic admirekoliko imam njihovih stvari da znas da bi mogli![]()
kakva stetasamo manjih gabarita![]()
šta imaš mukitestiranje uređaja
CD : ) lolšta imaš muki
sve zeleno cianicno i sve nakrivo kropovano
Ja uvek kupim 2 kesice i u tome ofarbam 10 jaja i to je to. Dovoljno za mene.Ja sam kupila neku farbu za jaja,kesica kosta cetiri feninga.
To je oko tri dinara.
Ne postoji nista sto toliko kosta,niti sam kad vidjela takvu cijenu icega,to je skoro nula.Ako se ijedno jaje mogne ofarbati,bice dobro.
A kupila sam i neku grcku boju,kao nekih pet farbica u kutiji,vidjecemo sta ce ispasti.
Ja nikad nisam mogla lijepo da ofarbam tim prehrambenim bojama za jaja.Ja uvek kupim 2 kesice i u tome ofarbam 10 jaja i to je to. Dovoljno za mene.
Prvo ih dobro operi i budu super kakva god da je boja.Ja nikad nisam mogla lijepo da ofarbam tim prehrambenim bojama za jaja.
Nista bez one boje za tkaninu.