гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
hahahaha ne bi bilo prvi putkoga će pti naguziti jer uvek na svadbi ima neki nestašni solo frajer)))))))
))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha ne bi bilo prvi putkoga će pti naguziti jer uvek na svadbi ima neki nestašni solo frajer)))))))
))))))a sta ces...svako zivotno doba ima neke svoje...prednosti...nemam pravu rijec za ovo fakaton voli dječake a ja sa dve noge u grobu
a nezadovoljne kod sinketa na torbanjePti guzi u pauzama dj-isanja, dok ostali cepaju kolo![]()
alo ženjen sam za šišmišaa sta ces...svako zivotno doba ima neke svoje...prednosti...nemam pravu rijec za ovo fakat![]()

pa sam si se ponudioalo ženjen sam za šišmiša![]()
Zajebacemo arkanovu i cecinu!sve u svemu, bice to svadba ko iz najboljih dana kusturicinog opusa![]()
Samo tako mogu i da zamislimsve u svemu, bice to svadba ko iz najboljih dana kusturicinog opusa![]()

ja njega nekako zamisljam kako drzi tabu predavanja o web dizajnu i nekretninama dok ovaj jede osmo parce torteNijedna da se zaj.ebe i završi kod djoleta, zbog čega on rezigniran uzima mikrofon i rastera sve sa teme, pardon svadbe
Tatica da mi dolazi u sobu nocu da mi cita bajke ;![]()
Iskusan ko stari deda, svaku furam nema bedaa i pametni smo
))))samim tim sto je vhs prevazidjen formatZajebacemo arkanovu i cecinu!

metla i tatko gledaju ogi i bubašarbei pitam se gdje metla, al bolje da ne znam
moja svadba je bila takva, pola vremena smo proveli gore u sobi, duvali i vukli bijeloSamo tako mogu i da zamislim![]()
)))svi dolazeCekajte ljudi ko je djole?
Ne znam vise ni ko mi bre dolazi na svadbu![]()
Dobro, kad ga i tab oduva, onda uzima mikrofon da se naje.be nane nane kurvama koje ga nećeja njega nekako zamisljam kako drzi tabu predavanja o web dizajnu i nekretninama dok ovaj jede osmo parce torte
i pitam se gdje metla, al bolje da ne znam![]()
svi koji su zabavni i da ne prave puno sranja su dobrodoslisvi dolaze
osim onih koji su bleklistovani
mada, mozda da tab odbanuje blekija ipak
on je dusha svake zabave?![]()
))Cekajte ljudi ko je djole?
Ne znam vise ni ko mi bre dolazi na svadbu![]()

Bleki je bio kraljina, taj bi doso u onim pantalonama sa golim dupetomsvi dolaze
osim onih koji su bleklistovani
mada, mozda da tab odbanuje blekija ipak
on je dusha svake zabave?![]()
može zelenski mesto njegaBleki je bio kraljina, taj bi doso u onim pantalonama sa golim dupetom
Esencija proslave![]()
narucuje pjesme tome zdravkovicaDobro, kad ga i tab oduva, onda uzima mikrofon da se naje.be nane nane kurvama koje ga neće
Bog te smazo ovakvih imamo vise na forumuDobro, kad ga i tab oduva, onda uzima mikrofon da se naje.be nane nane kurvama koje ga neće