- Poruka
- 11.425
Ma nađeš na Google play, ima nekoliko vrsta, ovaj je vacation caunt... Tako nekakodaj link za date difference pozz hwala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nađeš na Google play, ima nekoliko vrsta, ovaj je vacation caunt... Tako nekakodaj link za date difference pozz hwala

Opet istoНи ја зашто сам читала![]()
![]()
Jeste.Морам да напишем да ме је Олга Одановић одушевила као глумица. Поготово у "Царство мрака" по Толстоју. Баш је глумчина!
Ja sam gledala u luxu, bila nedelja evropskog filma u septembruЛето када сам научила да летим
Гледам уз кафу. Дивног ли филма! Напокон нешто весело а да није неки глупав хумор.
gundjamЛето када сам научила да летим
Гледам уз кафу. Дивног ли филма! Напокон нешто весело а да није неки глупав хумор.
Stvarno?Knjiga je mnogo bolja.
Film mi je bio ok, ali je knjiga mnogo bolja.
To je lektira za 6. razred.
Hajdi je ekstra zanimljiva knjiga za djecu, ali film nije toliko.Mislim da je mogao biti i bolji.Što Crno, meni je Hajdi bila dosadna, ko da je pisao Singerovo unuče, oFce, pastorala..
Sad mem ovo baš iznenadilo sa lektirom, al ne znači da je to loše.
Bolje nego da čitaju čika Dobricu.
Ovo kapiram, dete otišlo na more kod babe, Hajdi čuva..sve okej, mir u svetu
jel si pazarila?ma znam
mozes i izvaditi i sloziti pola pa susiti iz dva puta
to je isto ok
zato se i razmisljam
nazvacu sveki kasnije da je pitam zeli li susilicu za dz![]()
Pa gledao sam ja verziju kad sam bio mali. Švajcarska je, ko Viljem Tel.Hajdi je ekstra zanimljiva knjiga za djecu, ali film nije toliko.Mislim da je mogao biti i bolji.
Inace je bio njemacki ili svajcarski...tj.na njemackom...Ne znaju oni napraviti film.![]()
Ovo je neki noviji..za nove generacije.Pa gledao sam ja verziju kad sam bio mali. Švajcarska je, ko Viljem Tel.
Jasminka Petrović.Stvarno?
Pa je l to Raša pisao?
Nisam gledao, nisam čitao...
Boužeee
AAA, nju su proskribovali na nekoj temi zbog ispada, šta beše u pitanju, ne mogu da se setim. Ne samo na forumu, nešto se malo zanela...javno je osuđena.Jasminka Petrović.
Ima ona zanimljivih knjiga za decu.
AAA, nju su proskribovali na nekoj temi zbog ispada, šta beše u pitanju, ne mogu da se setim. Ne samo na forumu, nešto se malo zanela...javno je osuđena.
Nema veze sa Letenjem.