Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam gledala nedavno neki film na hbo...nesto na fazon onih filmova za Bozic,ne sjecam se tacno naslova.I sad...ocekujem neku sladunjavu,romanticnu,ljubavnu pricu...a ono sve vrijeme kroz film propagiraju dvojicu koji se vole. 🙂 Iskreno,grozno izgleda cak i na filmu.
Radnja filma je takodje glupa...ona iz Amerike dolazi na sahranu majke u Australiju,pri tom to nije tuzan cin,nego ne znam ni ja sta...Tu nalazi majcine dnevnike,i odluci da napise knjigu na osnovu njih,da bi od tog novca spasila to majcino imanje,na kojem uzgred zive i ta dvojica pedera.
Prethodno,slucajno u baru upoznaje tipa s kojim provodi burnu noc,a slucajno je taj tip bogati izdavac koji otkupljuje pravo za izdanje njene knjige.Medjutim,postoji njegov uslov,a i njegove majke,koja je glavni direktor te firme da upoznaju licno buduceg pisca i oni odlaze u Australiju na farmu.
Posto se ona lazno predstavila kao njena majka,sad ona glumi svoju majku i trebalo bi da iznajmi muza i dijete za tu predstavu.Muz je,pogadjate,jedan od one dvojice pedera.
E,sad,lik s kojim je bila jednu noc,ne prepoznaje je...a ona se jos vise zaljubljuje u njega.
Na kraju,dolazi i njegova bivsa djevojka da ga vodi na Bali da uzivaju,ali on vise voli da sa ovom ostane na farmi i teli krave.😀
Ne znam zasto sam vam ovo ispricala...😂😂😂

Морам да напишем да ме је Олга Одановић одушевила као глумица. Поготово у "Царство мрака" по Толстоју. Баш је глумчина!
Jeste.
Made mene iritira to što glumce predstavljaju kao neke osobe koje trebaju da nam budu primer, šta li.
Baš sam skoro pogledala emisiju s njom, o njenom razvojnom putu, kako je došla na akademiju i sl.
Od toga da je htela glumu pa ipak upisala npr. istoriju umetnosti koju nije završila pa ipak upisala akademiju napravljena drama u tri čina.
A u suštini jedna sasvim obična priča bez ikakvih specijalnih zapleta.
Čak i neke posebne situacije koje opisuje iz svog života su mi zvučale tako prozaično.

20230104_003528.jpg

Hahah, gošće Izbosne na Fristajleru.

Što Crno, meni je Hajdi bila dosadna, ko da je pisao Singerovo unuče, oFce, pastorala..
Sad mem ovo baš iznenadilo sa lektirom, al ne znači da je to loše.
Bolje nego da čitaju čika Dobricu.
Ovo kapiram, dete otišlo na more kod babe, Hajdi čuva 🐑..sve okej, mir u svetu

Što Crno, meni je Hajdi bila dosadna, ko da je pisao Singerovo unuče, oFce, pastorala..
Sad mem ovo baš iznenadilo sa lektirom, al ne znači da je to loše.
Bolje nego da čitaju čika Dobricu.
Ovo kapiram, dete otišlo na more kod babe, Hajdi čuva 🐑..sve okej, mir u svetu
Hajdi je ekstra zanimljiva knjiga za djecu, ali film nije toliko.Mislim da je mogao biti i bolji.
Inace je bio njemacki ili svajcarski...tj.na njemackom...Ne znaju oni napraviti film.😀

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back