Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pusim cigaru, pijuckam pivo, gledam u psa razmisljajuci o ljudima koji su daleko gluplji od njega. slusam pneumu po ko za koji put. dovoljno glasno da bas vibrira u stomaku... razmisljam o ... nekim ljudima, predvidjam buducost na osnovu logike. melanholicno ukrasavam ovu temu. upravo osecam i fiziolosku potrebu za kratku nuzdu... i klikam na dugme "Objavite odgovor"

Ja sam uspela da se prejedem, iako mi to nije bio cilj.
Na tv me ništa nije interesovalo, na internetu isto tako, nisam htela nigde da idem, niko mi nije bio.
Do kraja sam brisala stepenište koje sam brisala u petak, mlela orahe, presvlačila posteljinu, sređivala kuhinjske elemente, a tek je 21h.🥴

Ја цео дан куњам. Била другарица јутрос на кафи и доручку. Отишли мало у шетњу и на кафу у најсунчанијем делу дана. Али сам највише у кревету. Само ми се спава, као ошамућена. А нисам синоћ пила, 2 ракије само.

Ja sam ceo dan prespavala, razvali me ovo sranje, eno sad hvata i žmua. Bez temperature, imaš osećaj kao da goriš, celo telo boli, bukvalno i kosti i zglobovi i sesi, o grlu i glavi da ni ne počinjem.
Sad samo mantram da ne strefi i klinca, ovo je očaj :sad2:

• Tužan
Reactions: Red
meni je bilo super u 2022.....kupila tv, frizider, stalak za komp, perjane jorgane i posteljinu, telefon, ogledalo, sredila full kupatila sa novim ormaricem, kupila komodu za spavacu sobu i jos razne sitnice...stan je ko bombona. ostalo je jos da se zameni jos neki namestaj, ormari uglavnom, ako nadjem resesenje da zamenim plakar.

uglavnom, sve kupljeno za kes, nista cekovi, rate, krediti.

ljubav je ostala.

procitala sam i knjigu vatra i krv i saznala ko ce dejmon u kuci zmaja da umre.

sustinski ja nemam neke zamerke na 2022...jedino sto nisam putovala, al to ce se valjda promeniti, ono vreme korone iz 2020 me je blokiralo.

:kafa: rasvescujem se uz kaficu
Ja spavala kao medved za vikend, preko dana fukcionisala ali cim padne vece tamo oko 6 eto mene :zzzz: pa sve do jutra, i tako i subotu i nedelju... Nakupio se umor

Danas bih mogla da bazam po sh, ako rade :think: u deficitu sam sa majicama na duge rukave... Je l rade uopste danas?

1672654961423.png

Што?
Није лоша једном дневно.
Цена.
Има неке антиоксидансе у себи.
Ne prija mi. Apsolutno beskorisno po mene.
Cena je okej, što, ja sam pio Jacobs cronat gold...

Recimo, mogao bih odmah da izbacim, samo da se setim šta..da, da radim da bih ubacivao pare u nakaradni sistem koji me tera da još više radim da još više trošim. Znači, tu životnu filozofiju ću da gledam da što više gajim. Da sam želeo da tako živim, pa sigurno bi to bila Amerika, a ne ovo moje drago dupence od države. Srbija je usvolija tu nakaradnost. Radi, radi, troši, kupuju, radi, spavaj, trpaj u dupe, pa opet troši i radi...
To je bolesno
Niko više ne uživa u plavom nebu. Nit ga vidi : )

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back