Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja veš mašina i televizor su LG, prezadovoljna!
ja imam pored masine za ves i friziderr LG koji bih isto preporucio svakome..
a od LG-a imam i muzicki stub, imao sam dvd player koji sam izbacio ali je radio, monitor za kompjuter..
LG zaista pravi kvalitetne stvari, da ne ureknem, kuc..kuc.. neke stvari su mi stare i 18 godina i jos nista se nije pokvarilo.

ako imas odvojenu susilicu onda nemas potrebe.
ja nemam puno prostora u kupatilu i zato sam uzeo 2 u 1
ali LG zaista ima kvalitetne masine.
ma ja ves svakako preslozim, to nije problem
problem je prostor u kupatilu
jer ne mogu staviti susilicu na masinu pa je drzim odvojeno na ostakljenoj terasi
zgodnije bi bilo da je sve na jednom mjestu
ali kad je isti uredjaj energetska klasa je obicno niza i kapacitet susenja je duplo manji skoro od kapaciteta pranja
nasla sam neki samsung 11.5 pranja i 8 kila susenja
razmisljam jos, nisam prelomila

ja imam pored masine za ves i friziderr LG koji bih isto preporucio svakome..
a od LG-a imam i muzicki stub, imao sam dvd player koji sam izbacio ali je radio, monitor za kompjuter..
LG zaista pravi kvalitetne stvari, da ne ureknem, kuc..kuc.. neke stvari su mi stare i 18 godina i jos nista se nije pokvarilo.
frizider i mi imamo
ma korejska tehnika je drugi vremenski tok za sve ostalo
mislim mile daje 10 godina garancije na bubanj npr
al same specifikacije su za vrhunske korejske uredjaje smijesne

ma ja ves svakako preslozim, to nije problem
problem je prostor u kupatilu
jer ne mogu staviti susilicu na masinu pa je drzim odvojeno na ostakljenoj terasi
zgodnije bi bilo da je sve na jednom mjestu
ali kad je isti uredjaj energetska klasa je obicno niza i kapacitet susenja je duplo manji skoro od kapaciteta pranja
nasla sam neki samsung 11.5 pranja i 8 kila susenja
razmisljam jos, nisam prelomila
da, sad gledam, moja je 7/5
ali ja je ionako nikad ne napunim.
pazi mozes ti da cepas i punu kilazu za susenje jer od toga zavisi duzina susenja..masina proracunava susenje i kad je praznija susi sat do dva a kad sam je bas bas napunio bilo je 3..4 sata

da, sad gledam, moja je 7/5
ali ja je ionako nikad ne napunim.
pazi mozes ti da cepas i punu kilazu za susenje jer od toga zavisi duzina susenja..masina proracunava susenje i kad je praznija susi sat do dva a kad sam je bas bas napunio bilo je 3..4 sata
ma znam
mozes i izvaditi i sloziti pola pa susiti iz dva puta
to je isto ok
zato se i razmisljam
nazvacu sveki kasnije da je pitam zeli li susilicu za dz 😂

Nemoj kombinovanu, svi se zale da lose suse, guzvaju... Svi kazu da je bolje odvojeno
Imas one modele sto ne moras da prikacis na odvod, znaci bukvakno mozes da je smestis de god oces
ma to imam
a to sto se zale mislim da je do nacina na koji hendlaju ves
imala sam ja i kombinovanu
i mislim da je problem bio do mene, a ne do uredjaja
sad imam odvojeno

ma to imam
a to sto se zale mislim da je do nacina na koji hendlaju ves
imala sam ja i kombinovanu
i mislim da je problem bio do mene, a ne do uredjaja
sad imam odvojeno
Ja sam probala ali u inostranstvu
Ako stavis kolicinu za pranje i susenje koja odgovara susenju onda bude ok, medjutim ako stavis kolicinu za pranje koja je veca od susenja onda imas drkanje da delis u dve ture :roll: meni je to bezveze
Tako da sam se ja nameracila da uzmem za susenje odvojenu, to mi je na spisku odmah posle karcer usisivaca koji je za kucu sada neophodan :cistinaocare:

Ako stavis kolicinu za pranje i susenje koja odgovara susenju onda bude ok, medjutim ako stavis kolicinu za pranje koja je veca od susenja onda imas drkanje da delis u dve ture :roll: meni je to bezveze
Tako da sam se ja nameracila da uzmem za susenje odvojenu, to mi je na spisku odmah posle karcer usisivaca koji je za kucu sada neophodan :cistinaocare:
Zahvaljujući vragani, jedna od mojih boljih investicija. Čak sam delimično i zavolela usisavanje. :)

imam odvojenu sad
ona radi, masina je crkla
a imala sam i kombinovanu
znam za i protiv

Ja sam razmišljala, i shvatila da nisam spremna za eksperimente. Ovu "gorenje" rernu koju imam, imam 15 godina. Koliko je kora ispekla, treba da joj podignem spomenik. I ipak sam naručila ovu
https://www.tehnomedia.rs/bela-tehnika/ugradna-rerna/gorenje-bos6747a01x.html#data
pa ona ti je imala puno naprednije funkcije
bar na papiru 😄

ja sam ipak uzela samo masinu ;)
https://www.tehnomedia.rs/bela-tehnika/masina-za-pranje-vesa/lg-f4wv710s2e.html#data

Sestra ima lg, neki povoljniji model, isto sa parom i t.pumpom.
Mnogo manje grije od stare susilice koju je drzala u kuhinji, ali joj ispusta bas dosta pare.
Nema problem, posto ima prozor ali sam odustala od nje iz tog razloga
ja imam neki polovni samsung s toplotnom i za sada radi sjajno
drzim ga na terasi, ostakljenoj
samo ako susim popodne zatvorim jer tripujem da je komsijama buka
muz kaze da sam luda 😄

sad sam se mislila izmedju mileta i lgja
i uzmem korejanca
mislim, za jednog svabu dobijes dva korejanca 😄

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back