tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Da, kaoacitet pranja moje masine je 9kg a susenja 5-6kg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako složiš?moj ti je savjet da stavljas 30-50 posto manje od kapaciteta pranja
izvadis, istreses i slozis natrag na susenje
lijepo iatresem i onako ovlas slozim u masinuKako složiš?
Ja to sve nabacam, nisam znala da treba još nešto sem da ubacim..
Moraću da probam. Mada mi nije izgužvano ni ovako ako izvadim dok je toplo i onako složim jedno na drugo.lijepo iatresem i onako ovlas slozim u masinu
i gledam da nije punih 9 kila da se ne izguzva
zavisi sta jeMoraću da probam. Mada mi nije izgužvano ni ovako ako izvadim dok je toplo i onako složim jedno na drugo.
Ja sam platila 70€.Sad će sniženja, vjerovatno će biti manje.Mislim da se to u Srbiji zatvorilo. Ili se zatvorio H&M?
Meni treba niskobudžetna jakna, to ću kupiti u nekom lokalnom butiku.
Ovo 12 - 13 000 je meni previše para.
Pa kako drugačije? Britanci pseću hranu, vi tamo još gori standard, morate snijeg.Ajd što jedu sneg i ubacuju ga u čaj da ga rashlade, al neke higijenske norme se moraju poštovati majku mu
A ko je tero da se seliPa kako drugačije? Britanci pseću hranu, vi tamo još gori standard, morate snijeg.![]()
Koliko sam ja do sad vidjela oni mnogo manje od nas vode računa o higijeni generalno.Ne znam ja ne znam nikog ko toliko vodi racuna o higijeni dece kao mi
Ja sam u becu stalno vidjala po metrou decu kako se drze za onu sipku pa onda tom istom rukom jedu cokoladu pa olizu prste
jel ovo prijetnja ili ponuda za emigraciju?Inače, stigli mi koferi koje sam naručila. U jedan može i Tonči da stane. Da i to jednom završim. Stalno nešto kombinujem kad idem negdje. Sad ima ista 3 i valjda sam doživotno mirna(ukoliko mom podmaltku iznenada ne zatrebaju)
Evo ne znam šta sad da mislim! Što da Tončija spakuješ u kofer?!?U jedan može i Tonči da stane. Da i to jednom završim.
Pa malo da je provozamEvo ne znam šta sad da mislim! Što da Tončija spakuješ u kofer?!?![]()
Za Vagu samo po želji.jel ovo prijetnja ili ponuda za emigraciju?![]()
dakle prijetnjaPa malo da je provozam![]()
Pa da. Počela već da kuka sprema nas na povratak.
zlatan zub mozda?Načula sam nešto onekom zlatu![]()
Meni nešto kažeš?има родитеља који су редовни на индивидуалним разговорима и јашу оне групе у којима се све дели.
I krenem ja kao da slažem. I posle tri stvari nabacam sve i uključim i ćao.zavisi sta je
ovako ne peglam i to mi bas znaci
ma ja to istresem i onako presavijemI krenem ja kao da slažem. I posle tri stvari nabacam sve i uključim i ćao.![]()
Kad jednom izdržiš do kraja slaganje oduševiće te nepeglanjeI krenem ja kao da slažem. I posle tri stvari nabacam sve i uključim i ćao.![]()