Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko to nas ima 10ogidišnjaka.
Da li su svi ko preslikani?
Izgleda da je ne bitno da li je dečak ili devojčica.
Čitam Bokici, čitam Taru.
Ni ova moja nije ništa bolja.

A za sve je kriva Lesi :mrgreen:
Ova nasa nece da se kupa, nece da pere zube, nece u pozoriste, nece u prirodu, nece da jede
Oce samo da ide u soping veli :manikir:
Ako ne daj boze ne dobije nesto jedan dan ide drama svetskih razmera, to je plakanje i treskanje vratima
Pokusavamo da objasnimo da ne moze svaki dan soping i ne moze da se dobije sve sto se hoce u zivotu aman
Al dzaba, tamo je naucena na kupovinu, naucena je da ne mora nista i sad bijemo bitku sa vetrenjacama

Bog te smazo ovim novim generacijama stvarno fali neka kataklizma, kriza, rat, neko njesra ko mi sto smo imali, da skontaju da nije nista lako dostupno i na klik :roll:

Moj se u prvom razredu umivao sa dva prsta, samo oči ili pusti vodu da teče kao umiva se. :D
Imam takvih i u trećem razredu. :fdlan:
Ja svoje malo dete ne mogu da naučim da veže pertle. Ovo je strašno. Inače dete sa svim peticama, zna sve zemlje, zastave sveta, milijardu nekih zanimljivih činjenica, zna da programira neke zezalice, sve i svašta, ali pertle, e to ne može i gotovo. :roll:

Ova nasa nece da se kupa, nece da pere zube, nece u pozoriste, nece u prirodu, nece da jede
Oce samo da ide u soping veli :manikir:
Ako ne daj boze ne dobije nesto jedan dan ide drama svetskih razmera, to je plakanje i treskanje vratima
Pokusavamo da objasnimo da ne moze svaki dan soping i ne moze da se dobije sve sto se hoce u zivotu aman
Al dzaba, tamo je naucena na kupovinu, naucena je da ne mora nista i sad bijemo bitku sa vetrenjacama

Bog te smazo ovim novim generacijama stvarno fali neka kataklizma, kriza, rat, neko njesra ko mi sto smo imali, da skontaju da nije nista lako dostupno i na klik :roll:
U tome i jeste caka
Što im je sve dostupno.
A što se pertli tiče.....
Eeeeeee
Naučila je kako da ih onako fino zavuče
Ni ne vezuje ih
Mrsko joj je svaki čas se saginjati i ponovo ih vezivati
To sam primetila na mnogim modelima patika, veže ih i brzo se opet odvežu
Nekad joj i ja vežem i opet se odvežu
Shvatimo koliko su samostalni i koliko toga umeju kad ih pustimo same i ostavimo same u kući
Tad sve mogu
I da naprave sendvič
I da podgreju ručak
I da znaju koliko je sati
A kad smo mi tu dobiju amneziju

Другарицин син једно време није хтео да пере зубе. Једва се изборила са њим.

А мој, оно када је кренуо пубертет и знојење, није хтео дезодоранс. "Шта ми намећеш то да се трујем?"
Када те отрујем ја!:tiganj:
Ahahhaa sinoc se okupao i oprao kosu i legao
Pitam ga da li je stavio onak stik ispod pazuha kaze ne, ne mogu vise fa ga stavljam,pokvario se :lol:
Znaci roknucu se

Sa njim je sve moguće, ali mislim da nije to. Jedino mi pada na pamet da vidi da nije dovoljno dobar, a on voli da bude najbolji, pa neće da se trudi. Opet, to dete nije htelo do dve godine da priča, a onda je počeo sa kratkim rečenicama. Nisam pametna...
Palo mi na pamet jer tako ova mala mene zeza
Sustinski zna da ih veze
Al posto voli da se pekmezi sa mnom onda glumi da ne zna pa joj ja vezujem, ja cesljam, jurim za pranje zubica i sl fore
Tacno se igra, zeljna je paznje koja ne ukljucuje naredjivanje i dranje

Ahahhaa sinoc se okupao i oprao kosu i legao
Pitam ga da li je stavio onak stik ispod pazuha kaze ne, ne mogu vise fa ga stavljam,pokvario se :lol:
Znaci roknucu se
:rotf:
Ovu je mama naucila da koristi sprej za suvo pranje kose, i neki sprej za rascesljavanje :sad2: kad krene da mi se prska tim hemijama po decijoj glavi zlo mi bude
Kupanje je drama, ne moze kaze ozepsce, ali hemija da se prska to je u redu :dash:
Tako je naucena

Обично је обрнуто. За децом крене тата, па мама риба. Мушкарци су гадљивији на те ствари. И одушеви ме сваки који није :)
moj zmu kano klisurina po tom pitanju
ja se uredno ispovracam ako i pridjem
sinoc sam jedva stigla do kupatila 😬

jer tako sam u mogucnosti 😂
FB_IMG_1670486596372.jpg

pa ne znam
kad je bila mala mogla sam da podnesem
iskuliram pa povratim poslije
sad sam opet u regularnom modu
Другачије их посматрамо, нема то везе са емоцијама. Просто порасту.
Ја сам јако гадљива на млечно, у смислу да нема шансе да бих са неким делила шољу јогурта, кафу са млеком... Док сам после њега дуго могла све то. Одавно више ни после њега. Није више мали и другачије је.

Moj V povrati sam, otrci do wc solje.
Мој је једно време повраћао на нервној бази. Мислим да сам то и писала. Када му отац дође, рецимо. То ми је баш било страшно. Али је онда, додуше кратко, користио то када год му одговара. Док се није пресекло. Кад покажеш да си га провалио да видиш како више није мука :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back