Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@86bogomoljka Sjetila sam se tvoje priče o djevojčici koja je htjela na tutu samo da dobije neke slatkiše. Odavno sam već imala ovu tablu s magnetima dinosaurusa koje bi dobijao kad ide na tutu, pusti vodu, opere ruke... Međutim, onda je došla moja mama s pez bombonicama i dinosaurusi nisu više bili interesantni. :)
Prije par sedmica smo išli na dječiji rođendan i ponijela sam tutu, idemo u toalet, postavljam ja tutu, a on se uhvatio za radijator i ponavlja:
- Šta je ovo? Šta je ovo? Šta je ovo?
- Radijator.
- A gdje je Šiljo? :mrgreen:

pez.jpg

@86bogomoljka Sjetila sam se tvoje priče o djevojčici koja je htjela na tutu samo da dobije neke slatkiše. Odavno sam već imala ovu tablu s magnetima dinosaurusa koje bi dobijao kad ide na tutu, pusti vodu, opere ruke... Međutim, onda je došla moja mama s pez bombonicama i dinosaurusi nisu više bili interesantni. :)
Prije par sedmica smo išli na dječiji rođendan i ponijela sam tutu, idemo u toalet, postavljam ja tutu, a on se uhvatio za radijator i ponavlja:
- Šta je ovo? Šta je ovo? Šta je ovo?
- Radijator.
- A gdje je Šiljo? :mrgreen:

Pogledajte prilog 1267014
Хахаха...
Јој, што је мени све код тебе лепо. И када сервираш храну и све што сликаш

Nemoj da se jedes
I ja sam takve ocene iz srpskog imala, bio mi najomrzeniji predmet celo skolstvo
Pa vidi me sad, sta mi fali :malav:
Хахаха...
Отишла ја у једну институцију да нешто обавим. Жена била врло љубазна, распричала се, споменула своје дете, питала мене за децу и ја јој кажем. Она- Ју! Колико сам ја старија од тебе а имам млађе дете. Шта ти је то требало?
Рекох- Не кајем се, ја сам задовољна како је то све испало.
А тек ће она- Није ти то требало. Погледај мене, а погледај себе!
Гледам себе, гледам њу и не видим ништа осим разлике од 30 кг :lol:
Не знам зашто сам то повезала са овим твојим :lol:

Хахаха...
Отишла ја у једну институцију да нешто обавим. Жена била врло љубазна, распричала се, споменула своје дете, питала мене за децу и ја јој кажем. Она- Ју! Колико сам ја старија од тебе а имам млађе дете. Шта ти је то требало?
Tacno da je zvajznes jednom jbt
Odakle ljidima pravo da komentarisu privatne stvari tako

Хахаха...
zato sto nemas njena krsta i koljena...🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back