- Poruka
- 29.300
starinski
stara škola
vanila
nikakva fensi sra.nja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam samo da su teske i da treba mnogo snage da ih upalis.Ja ne mogu njima da kosim.Narode, da li imate iskustva sa benzinskim kosilicama za travu? Moramo prvi put u životu da je kupimo, a ne znamo šta je bitno. Brend, snaga motora, zahvat, šta je važno?
E,onda ok.Limune, ja sam jaka i golema žena, neće biti problem košenje. Samo da nađem kosilicu.
nista ne znam o kosilicamaLimune, ja sam jaka i golema žena, neće biti problem košenje. Samo da nađem kosilicu.
Ja licno kosila elektricnimNarode, da li imate iskustva sa benzinskim kosilicama za travu? Moramo prvi put u životu da je kupimo, a ne znamo šta je bitno. Brend, snaga motora, zahvat, šta je važno?

Teoretski,sa benzinskom je lakse kositi jer nema kabla...ali u praksi,ove male,lake, na struju su zakon.Ja licno kosila elektricnim
Benzisku sam probala jednom i na pola mi se pusila, zadimila, pa sam batalila
Sustinski isti je posao dja bila elektricna dja benziska, sama praksa je ista
Pa benziska je teza zbog rezervoara, ali nista strasno... Guras pa gurasTeoretski,sa benzinskom je lakse kositi jer nema kabla...ali u praksi,ove male,lake, na struju su zakon.
Cula sam da ima i kosacica na baterije,ali ne znam nista o njoj.![]()
Важно је да кад купујеш, бираш косилицу која може да коси тип траве који расте ту где косиш.Narode, da li imate iskustva sa benzinskim kosilicama za travu? Moramo prvi put u životu da je kupimo, a ne znamo šta je bitno. Brend, snaga motora, zahvat, šta je važno?
Види ти шта наша Софка знаВажно је да кад купујеш, бираш косилицу која може да коси тип траве који расте ту где косиш.
Ако буде и корова, потребна је косилица са јачим сечивом. Сечиво је заправо као дамил за пецаљку, само значајно дебље. Самим тим расте и снага мотора, а и цена.
Квалитетна косилица није испод 20.000 дин.
Али се покоси огромно пространство брзо.

Nama je dvoriste bilo prelepo, deca su i bosa trčala po njemu tako da se trimer pokazao odličan.Trimer nije za travnjake, on je više za korov, za kanale, za delove pored puteva, svuda gde zbog terena ne može da ide kosilica.
Коси се двориште разним справама.Види ти шта наша Софка зна![]()