Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20230629_143832.jpg

starinski
stara škola
vanila
nikakva fensi sra.nja.

Narode, da li imate iskustva sa benzinskim kosilicama za travu? Moramo prvi put u životu da je kupimo, a ne znamo šta je bitno. Brend, snaga motora, zahvat, šta je važno?
Ja licno kosila elektricnim
Benzisku sam probala jednom i na pola mi se pusila, zadimila, pa sam batalila :lol:
Sustinski isti je posao dja bila elektricna dja benziska, sama praksa je ista

Narode, da li imate iskustva sa benzinskim kosilicama za travu? Moramo prvi put u životu da je kupimo, a ne znamo šta je bitno. Brend, snaga motora, zahvat, šta je važno?
Важно је да кад купујеш, бираш косилицу која може да коси тип траве који расте ту где косиш.
Ако буде и корова, потребна је косилица са јачим сечивом. Сечиво је заправо као дамил за пецаљку, само значајно дебље. Самим тим расте и снага мотора, а и цена.
Квалитетна косилица није испод 20.000 дин.
Али се покоси огромно пространство брзо.

@Zadovoljna domacica , ne znam za koliko ti i šta treba da kosis. Ja sam imala dvoriste 5 ari i sve je bilo pod travom sem jedna staza od kapije do ulaska u kuću. Kosila sam nekom malom kosacicom na struju (trimerom), i bilo je bas lako i brzo odrađeno svaki put bez tereta i umaranja.
Mi ovde imamo za dvorište oko zgrade klasičnu kosačicu na struju i svi je izbegavaju kažu teška im tako da ti savetujem da pogledaš ove trimere za kosenje, nista lakše ne postoji.

Важно је да кад купујеш, бираш косилицу која може да коси тип траве који расте ту где косиш.
Ако буде и корова, потребна је косилица са јачим сечивом. Сечиво је заправо као дамил за пецаљку, само значајно дебље. Самим тим расте и снага мотора, а и цена.
Квалитетна косилица није испод 20.000 дин.
Али се покоси огромно пространство брзо.
Види ти шта наша Софка зна :heart:

За пола сата испаравам, идем са пријатељицом на кафу.
Њој занимљиво што не долазим колима, сваки пут пита Опет правиш кораке :rotf:
Мада сам данас већ уморна, али ајд...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back