Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni meni ne djeluje profesionalno to što pišeš iako se u to ne razumijem. Možda da ipak potraži preporuke za nekog i da proba kod drugog. Po tvom opisu mi djeluje i da ta doktorica radi državno, pa je baš briga, kako god radila ima ko će dolaziti kod nje. Ako ima novca da plati privatno nekog za koga čuje dobre preporuke mislim da bi bilo bolje.Ali poslovi se razlikuju. Ja ako nesto zeznem, mozda me otpuste ali ne vrijedjam nikoga, ne igram se nicijim zivotom.
Al iskoristiti dva termina da pravis licne digresije i pricas o svojoj djeci, imovinskom stanju je suludo.
Ja bih ocekivala da vec nakon prvog vidjanja da preporuku za nekog kolegu koji se bavi ljudima sa tim problemom.
Moje misljenje, iz licnog iskustva, je da su psihijatri najbeskorisnija profesija, kad je medicina u pitanju.Ali poslovi se razlikuju. Ja ako nesto zeznem, mozda me otpuste ali ne vrijedjam nikoga, ne igram se nicijim zivotom.
Al iskoristiti dva termina da pravis licne digresije i pricas o svojoj djeci, imovinskom stanju je suludo.
Ja bih ocekivala da vec nakon prvog vidjanja da preporuku za nekog kolegu koji se bavi ljudima sa tim problemom.
mene psi bas voleJa mnogo volim kučići, ali samo oni malecki do 5 kila, od oni veliki me stra'![]()
Odustala je, nece da ide.Ni meni ne djeluje profesionalno to što pišeš iako se u to ne razumijem. Možda da ipak potraži preporuke za nekog i da proba kod drugog. Po tvom opisu mi djeluje i da ta doktorica radi državno, pa je baš briga, kako god radila ima ko će dolaziti kod nje. Ako ima novca da plati privatno nekog za koga čuje dobre preporuke mislim da bi bilo bolje.
mislite na kupus sa rebarcima koji će se uskoro krčkati na vašem šporetu

i mene me volemene psi bas vole![]()
Ja nemam iz DZOdustala je, nece da ide.
Znam ljude koji imaju zaista dobra iskustva sa drzavnim ljekarima. I psihijatrim i psihologom iz doma zdravlja.
Pa dobro, nece neko potisten otici kod psihijatra. Drugarica je imala posvecenog ljekara, godinama je pila lijekove, on joj je pokazao njenu dijagnozu u knjizi i to je njoj bio najveci sok. Kaze sva moja osjecanja i misli na toj stranici. I naucio je kako da prepozna znakove u pocetnoj fazi i kako da prekine lanac da ne zaglibi.Moje misljenje, iz licnog iskustva, je da su psihijatri najbeskorisnija profesija, kad je medicina u pitanju.
Mozda se uspesno bave ozbiljnim bolestima, tu ne zalazim, ali kao pomoc obicnom coveku u krizi, ne.
Cak sta vise, za izbegavanje, jer ce te navuci na lekove, bez pokusaja resavanja problema.
Psiholozi, kako koji, ali i tu je mrka kapa.
Ne kažem da nema dobrih ljekara državno, pogotovo ako od više ljudi dobiješ preporuku za istog, ali mislim da ova doktorica koja priča o svojim problemima ne bi dugo opstala da radi privatno dok joj to ne smeta ako radi u državnoj instituciji.Odustala je, nece da ide.
Znam ljude koji imaju zaista dobra iskustva sa drzavnim ljekarima. I psihijatrim i psihologom iz doma zdravlja.
Ja sam prilicno podozriva prema privatnim ljekarima. Ako nemam ozbiljan problem, idem privatno jer ne cekas, ne cimas se. Ali za svaki problem bih isla drzavno idalje. Ja sam cak i prvu trudnocu vodila drzavno, cim je privatna pocela da drami.Ne kažem da nema dobrih ljekara državno, pogotovo ako od više ljudi dobiješ preporuku za istog, ali mislim da ova doktorica koja priča o svojim problemima ne bi dugo opstala da radi privatno dok joj to ne smeta ako radi u državnoj instituciji.
ma za njih i đene-đene, ja ne znam čumu služe oni razni sociolozi, antropolozi, andragozi...Moje misljenje, iz licnog iskustva, je da su psihijatri najbeskorisnija profesija,
Ja sam se ogranicila na medicinu.ma za njih i đene-đene, ja ne znam čumu služe oni razni sociolozi, antropolozi, andragozi...
Boze cru kako si lupilaMoje misljenje, iz licnog iskustva, je da su psihijatri najbeskorisnija profesija, kad je medicina u pitanju.
Mozda se uspesno bave ozbiljnim bolestima, tu ne zalazim, ali kao pomoc obicnom coveku u krizi, ne.
Cak sta vise, za izbegavanje, jer ce te navuci na lekove, bez pokusaja resavanja problema.
Psiholozi, kako koji, ali i tu je mrka kapa.
Pa rekla sam da se mozda uspesno bave ozbiljnim bolestima i u to ne zalazim.Boze cru kako si lupila
Postoje ljudi sa teskim dijagnozama za koje je psihijatar kao za nekoga zubar
Dalje nekada i obicnom coveku, a ne samo paranoidnom sizofrenicsru, trebaju lekovi koje psiholog ne moze da prepise itd
Odakle vam tolike generalizacije nikada shvatiti necu
Pa nisu samo za sizofrenike aman, ima nekih zivotnih situacija kada znace i obicnom covekuPa rekla sam da se mozda uspesno bave ozbiljnim bolestima i u to ne zalazim.
Meni nisu pomogli. Naprotiv
Dobro, slazem se da ne treba generalizovati. Ja prva to stalno govorim.Pa nisu samo za sizofrenike aman, ima nekih zivotnih situacija kada znace i obicnom coveku
Tebi nisu pomogli - ok, mozda si naisla na loseg psihijatra, mozda tebi nije bio potreban ali reci da su najbeskorisnija profesija nije na mestu
Ima ih dobroh i losih bas kao i ginekologa, zubara, kardiologa itd
I verujem da je uzasno kada naidjes na loseg psihijatra ali kao sto rekoh i kad naidjes na loseg ginekologa mozes biti u problemu debelom
Питање је и колико смо спремни у датом тренутку да прихватимо помоћ.Pa rekla sam da se mozda uspesno bave ozbiljnim bolestima i u to ne zalazim.
Meni nisu pomogli. Naprotiv
Jasno je meni i to. Ja sam bila spremna da mi pomognu i tada mi je pomoc stvarno trebala... samo je to sve ispalo kao horor film koji ne bih da prepricavam, posebno ne ovde.Питање је и колико смо спремни у датом тренутку да прихватимо помоћ.
Пријатељица се развела, има томе година.
Кад је кренула код психолога, он је покушао да јој укаже на њен нездрав однос с мајком. Наљутила се и престала да долази.
Са следећим је исто прошла.
После више није ишла.
Ја сам јој пре годину дана врло бираним речима указала, љутнула се.
Али тек овог лета је почела да схвата неке ствари и да их гласно изговара.
Дакле, десетак година је прошло док у њој није сазрео тренутак спознаје.
Може психолог/психијатар да буде лош али је у великој мери до нас самих.
Dr kod koje sam ja išla je divna, pisala sam u predhodnom postu.I mislim da mojoj sestri treba pomoc, kao u bilo kome ko je prosao kroz pakao raka, operacija hemioterapija... ali gde i kod koga? Posebno je pitanje da li je ona spremna na to.