Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taman sam mislila da sam se rešila maskenbala jer je kao već prerasla, kad ono helovin regata, moraju da se maskiraju ako hoće da učestvuju.
I razmišljam o pipi dugoj čarapi, ali nije to to. Sad sam smislila onu ćerku Adams, kako se zove, wednesday? To bi mi možda bilo najjednostavnije da je nabelim svetlim puderom i napravim joj podočnjake. Bela košulja ispod crne haljine... Samo mora da bude ozbiljna i nadrkana.
Ako neko ima jednostavniji predlog, neka napiše, nisam ja baš nešto kreativna, najrađe bi joj stavila beli čaršav i probušula rupe za oči, ali ima tamo simpatiju pa ne sme da bude nakaradna.

Taman sam mislila da sam se rešila maskenbala jer je kao već prerasla, kad ono helovin regata, moraju da se maskiraju ako hoće da učestvuju.
I razmišljam o pipi dugoj čarapi, ali nije to to. Sad sam smislila onu ćerku Adams, kako se zove, wednesday? To bi mi možda bilo najjednostavnije da je nabelim svetlim puderom i napravim joj podočnjake. Bela košulja ispod crne haljine... Samo mora da bude ozbiljna i nadrkana.
Ako neko ima jednostavniji predlog, neka napiše, nisam ja baš nešto kreativna, najrađe bi joj stavila beli čaršav i probušula rupe za oči, ali ima tamo simpatiju pa ne sme da bude nakaradna.

Joj, ja moju pokušavam da ubedim da ne bude Anabela.
Možda da bude veštica, tu ne treba mnogo posla.
Ima vremena, još cela nedelja da se osmisli nešto zanimljivo.

Bila jutros zorom na Onkologiji da dam krv, pa u Batut-u da mi uzmu bris ta pcr, struja sam se ko 2 banke u džepu. Jako je hladno bilo samo 7 stepeni.
Sad malo da odmorim pa cu da stavim neki rucak za danas I sutra da imam kad se vratim sa terapije.
Nije ladno, čini vam se, Gangula je reko da je sad mikojlsko leto i da je toplo i zato su pomerili početak grejne sezone!

Kod nas je radna atmosfera, ubijamo se od posla :malav:

photocollage_2022102013851617.jpg

Nema ko da cuva koleginici malu danas, pa smo dobili pojacanje :lol: imamo novog zaposlenog
Rekla sam joj da cemo mamu da joj otpustimo a nju da zaposlimo, veci je profesionalac od mame
Kaze a neee mama je dobraaa
Ok onda ako hoces da ostane moraces i ti sa njom da dolazis svaki dan, da je naucis kako se radi
Otrcala kod mame kaze mamaaa svaki dan da me dovodis ovde
:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back