Šta trenutno radiš? 17

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma uopste ne kapiram svrhu pustanja
Ono moramo da zrtvujemo bar jos jednu zenu ne bi li ga vratili tamo gde pripada, jer jbg zakon
Msm njega niko zaposliti nece, on nema nikoga ko ce ga prihvatiti, on ne moze da se resocijaöizuje, on je bolesnik bukvalno, koja je jbna poenta njegove slobode?
I meni je ovo palo na um.Znaci,mora se cekati da jos neko bude zrtva,pa da se nesto uradi?

Ja ga imam vec 20 god
Ovo je novi, uvek ga nosim sa sobom tj skoro uvek
ajde opet pametujem z:mrgreen:
ali savet..uzmi sabre red biber gel.
gel je mnogo bolji od klasicnog suzavca a sabre komapanija je najbolja kompanija na svetu za pravljenje suzavaca..njihove suzavce koristi americka policija.
i sta je najvaznije.. njihovi proizvodi su svi made in USA, nisu kineski.

20 g je bilo po starom zakonu maksimalna, dok je postojala i smrtna, sad kad je smrtna ukinuta maksimalna je 40, ali njega je tad kacio stari zakon ili je eventualno sudiji bilo zao da mu odrede više...
nije vise tako....i kod nas je uvedena dozivotna kazna zatvora izmenama zakona nege oko 2019. ili 2020.

kod njega je slucaj sto je za njegov prekrsaj maksimalna kazna verovatno dosta niza tipa 10..15 godina.

Ne ide za silovanje bez ubistva ni dozivotna ni 40, ide max 20, o tome vam pricam, problem je
nije problem u tome
ne mozes nekog osuditi na istu kaznu za tucu, silovanje ili ubistvo.

ali trebalo bi uvesti sledece.
sobzirom da je za svaki prekrsaj zbog raznih okolnosti koje nastaju pri izvrsenju prekrsaja odredjen opseg kazne tipa 5 do10 godina uveo bih da za prvi prekrsaj dobijes koliko dobijes, za ponoljen moras da dobijes maksimalnu propisanu kaznu a za trece ponavaljanje po automatizmu dozivotni zatvor.

nije tu problem samo zakon
recimo taj covjek je, ukoliko je istina da je trazio da ga ostave u zatvoru, svjestan svoje bolesti i situacije
niti ima gdje otici, niti ima od cega zivjeti
sve i da je sposoban mijenjati se to je bezizlazna situacija
drugo, grad je premrezen policijskim stanicama
koji je problem nadzirati tog covjeka
i trece, ko filuje novine ovakvim informacijama?

a ovi sto ga snimaju po gradu isto nisu bas olicenje mentalnog zdravlja

nije problem u tome
ne mozes nekog osuditi na istu kaznu za tucu, silovanje ili ubistvo.

ali trebalo bi uvesti sledece.
sobzirom da je za svaki prekrsaj zbog raznih okolnosti koje nastaju pri izvrsenju prekrsaja odredjen opseg kazne tipa 5 do10 godina uveo bih da za prvi prekrsaj dobijes koliko dobijes, za ponoljen moras da dobijes maksimalnu propisanu kaznu a za trece ponavaljanje po automatizmu dozivotni zatvor.
Da moze tako da se resi
Ili da se uvede dozivotna ludara za takve
Ili smrtna kazna da takve nepopravlje
Ima resenja, dzaba mi ovde palamudimo kad oni koji treba o tome da misle cesu mooda

meni je nekako ga ipak žao,stalno ga prate i targetiraju kao manijaka,siledžiju a on nema kud,nema krov nad glavom,prebivalište,posao nikada neće dobiti,ko bi ga primio uz takve naslove,šta mu drugo ostaje već da digne ruku na sebe ili napravi neko sranje da ga vrate u zatvor
Па нек дигне руку на себе!
Боље руку на себе него ону ствар на неку недужну жену или не дај Боже девојчицу.

Неки дан сам слушала жену, она ради са педофилима. Помаже им да се врате нормалном животу. Када је кренула сва пуна разумевања, испали они душе мале. Као, често су они на нивоу деце и сами жртве. Ма јел? А када треба сексуално да се задовоље онда нису деца? Нису они са том децом правили куле од песка.
- Да ли Ви имате децу?
- Немам.
Кучка! Мислим не јер нема децу него јер је спремна на такву коректност :roll:

Неки дан сам слушала жену, она ради са педофилима. Помаже им да се врате нормалном животу. Када је кренула сва пуна разумевања, испали они душе мале. Као, често су они на нивоу деце и сами жртве. Ма јел? А када треба сексуално да се задовоље онда нису деца? Нису они са том децом правили куле од песка.
- Да ли Ви имате децу?
- Немам.
Кучка! Мислим не јер нема децу него јер је спрема на такву коректност :roll:
Pa dobro, jesu bolesni, greota, zato im treba uskratiti tu muku i metak u celo
A jesu i sami cesto zrtve u detinjstvu, i to jeste strasno

Па то ништа не оправдава.
Већина нас има неке трауме, па не тражимо изговоре за пороке или да штетимо другима.
Ne opravdava, samo objasnjava zasto se to desava, zacarani krug
Ja bih uvela metak u celo i cao, nemas ti nikakvu korist od takvog clana drustva, to nije izlecivo, skart je i treba ga odbaciti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back